Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ah bende gorebilirmiuim acaba 70 leri :)))
görürsün canım niye görmeyesin..bize takıl devamı gelir
gider canım inşallah..pro ağırlıklı beslenicem inşallah bu hafta bakalım
Başardım kızlar 10 km yi aştım kendi rekorumu kırdım.

Öğlen yemeğim.
Bol yeşillik (bahçeden)
Balık ekmek.
enfes gözüküyor..
Aslında çok ağır değil bence sadece 12 hindi füme biraz fazla geldi közlenmiş biber de 2 3 tane olabilirdi o kadar
canım çatlaklara lazerle çözüm buluyorlar galiba netten bir araştır istersen..bende de sadece göbek altında azcık var okadar fena değil

selam canlar...sabah kahvaltı hazırlamaya üşendik..tost yaptık..
çavdar ekmeğine karışık tost..
tam kahvaltı bitti bir telefon eşimin amcası ve yengesi baskına geldi kahveye ..insan bi yarım saat önce arar..tabii hemen etrafı toparlamaca 10.dk da geldiler..yenge demiş ara ara adam aramamış..dedim artık siz de yabancı değilsiniz napalım..içerisi sucuk kokuyor
kahve içtiler gittiler..kızları burda oturuyor bugün dönüyorlarmış bi uğrayalım demişler..
akşama antrikot pişiricem yarın nöbetçiyim..

Çocukları banyo yaptırdım çamaşır falan uğraştım ara ogün olarak bir kase az şekerli sütlaç yedim.

Selamlar canlarım
Bugün misafirim vardı girmeye fırsatım olmadi

Kahvaltım
1 yumurta
1 domates
3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim çavdar ekmeği

Öğlen misafirim geldi hazırladığım ikramlardan yemedim biliyorlar diyette olduğumu. Uzun zaman sonra ilk defa küçük bir dilim kek yedim. 3 bardak şekersiz çay içtim.

Akşam
1 biber dolması
Salata
1 bardak ayran

Bravo canm cok iyisin boyle zamanlarda kendimizi tutarsak veririz zaten

slm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
bizim biraz aile meseleleri vardı onlarla boğuştum gelemedim mazur görmüşsünüzdür umarım
pek dikkat edemedim ama aynı kalmayı başarmışım
yarında okullar açılıyor bi tembellik söz konusu babası götürür artık ödememizde vardı zaten
bende koltukların tv nin yerini değiştireyim diyorum değişiklik olsun taşındığımızdan beri aynı altlarınıda silmiş olurum
okuduğum kadarıyla
sersum canım babacığına geçmiş olsun tekrardan annende alışık olmayınca panik yapıyor demekki napcan idare canım
yazarhanim35 canım geçmiş olsun babacığına ayrıca annenede tez zamanda iyileşsinler

Tebrikler valla ben dolmaya dayanamam 70 e dusen e kadar yapmayacam ödül olsun diye yaparim

filiztoprak sağol canim

Kızlar dünden beri gelemedim bu seferde ben hastayım midem ağrıyor bulantı ayrı baş dönmesi ayrı kafamı kaldıramıyorum korkudan hastaneye De gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…