Şimdi. Ez toz diycem ama 6 yılda epey gezmişşindirYok canm bebis suanda 6 yillik evliyim senin kac tane var
görürsün canım niye görmeyesin..bize takıl devamı gelirAh bende gorebilirmiuim acaba 70 leri :)))
gider canım inşallah..pro ağırlıklı beslenicem inşallah bu hafta bakalımOlsun cnm ins yerlesmeden gder o kilolar da bnde bir iki hafta gecsin listeye girmeye baslicam ins
gorursun tabiki inan yeter ki bide kendine ilk olarak az az hedef koy her hedefe basamak basamak ulascaz herkesin diyeti kendine gore canm burda sen de uygun ola isec zaten yardimci oluriz sormak istedgin olursa bide gunluk menu paylasimi yapioruz ne yediysek
Başardım kızlar 10 km yi aştım kendi rekorumu kırdım.
Öğlen yemeğim.
Bol yeşillik (bahçeden)
Balık ekmek.
canım çatlaklara lazerle çözüm buluyorlar galiba netten bir araştır istersen..bende de sadece göbek altında azcık var okadar fena değilAslında çok ağır değil bence sadece 12 hindi füme biraz fazla geldi közlenmiş biber de 2 3 tane olabilirdi o kadar
Fit olmak mi demek istedin cnm anlamadim:)
cok gezdim canm hala daha gezme derdiydeyim en buyik hobim o ama artik bebisin de zamani geldi gbiŞimdi. Ez toz diycem ama 6 yılda epey gezmişşindir
Evet canım fit demek istedimFit olmak mi demek istedin cnm anlamadim:)
cok gezdim canm hala daha gezme derdiydeyim en buyik hobim o ama artik bebisin de zamani geldi gbi
Bncede cocuk olmadan su kilolari vereydikEvet canım fit demek istedim
Bravo canm cok iyisin boyle zamanlarda kendimizi tutarsak veririz zatenSelamlar canlarım
Bugün misafirim vardı girmeye fırsatım olmadi
Kahvaltım
1 yumurta
1 domates
3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
Öğlen misafirim geldi hazırladığım ikramlardan yemedim biliyorlar diyette olduğumu. Uzun zaman sonra ilk defa küçük bir dilim kek yedim. 3 bardak şekersiz çay içtim.
Akşam
1 biber dolması
Salata
1 bardak ayran
Tebrikler valla ben dolmaya dayanamam 70 e dusen e kadar yapmayacam ödül olsun diye yaparimSelamlar canlarım
Bugün misafirim vardı girmeye fırsatım olmadi
Kahvaltım
1 yumurta
1 domates
3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
Öğlen misafirim geldi hazırladığım ikramlardan yemedim biliyorlar diyette olduğumu. Uzun zaman sonra ilk defa küçük bir dilim kek yedim. 3 bardak şekersiz çay içtim.
Akşam
1 biber dolması
Salata
1 bardak ayran
Yüzersin seylaGünaydın kızlar sabah kahvaltım kaşar peyniri ve bir dilim ekmek. Birazdan balığa gidiyoruz bugün eşimle beraber arkadaşlarıyla.
Muhtemelen spor yapamayacağım bugün
Teşekkür ederim canım evet ya 3 ay önce bana biri söylese inanmazdım kendimeBravo canm cok iyisin boyle zamanlarda kendimizi tutarsak veririz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?