- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Teşekkür ederim canım. Bende dayanamam özellikle biber dolmasına ama tabağına ne kadar alırsan o kadar yersin canım bana göre yani ben kendimi öyle alistirdim.Tebrikler valla ben dolmaya dayanamam 70 e dusen e kadar yapmayacam ödül olsun diye yaparim
Geçmiş olsun canım devam ederse doktora git sonra daha kötü olmayasınfiliztoprak sağol canim
Kızlar dünden beri gelemedim bu seferde ben hastayım midem ağrıyor bulantı ayrı baş dönmesi ayrı kafamı kaldıramıyorum korkudan hastaneye De gidemedim
Bakalım Cnm iyi olmazsam bir kaç saate gidicem duş aldım biraz daha iyiyim ama kalkamıyorum basım dönüyorGeçmiş olsun canım devam ederse doktora git sonra daha kötü olmayasın
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme sakinBakalım Cnm iyi olmazsam bir kaç saate gidicem duş aldım biraz daha iyiyim ama kalkamıyorum basım dönüyor
gecmis olsun cnmfiliztoprak sağol canim
Kızlar dünden beri gelemedim bu seferde ben hastayım midem ağrıyor bulantı ayrı baş dönmesi ayrı kafamı kaldıramıyorum korkudan hastaneye De gidemedim
Tadi nasıl merak ettim
bravo canım..maşallahın var..Selamlar canlarım
Bugün misafirim vardı girmeye fırsatım olmadi
Kahvaltım
1 yumurta
1 domates
3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
Öğlen misafirim geldi hazırladığım ikramlardan yemedim biliyorlar diyette olduğumu. Uzun zaman sonra ilk defa küçük bir dilim kek yedim. 3 bardak şekersiz çay içtim.
Akşam
1 biber dolması
Salata
1 bardak ayran
Her şey hallolur canım..Allah dermansız dert vermesin..sağol canım benimslm kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
bizim biraz aile meseleleri vardı onlarla boğuştum gelemedim mazur görmüşsünüzdür umarım
pek dikkat edemedim ama aynı kalmayı başarmışım
yarında okullar açılıyor bi tembellik söz konusu babası götürür artık ödememizde vardı zaten
bende koltukların tv nin yerini değiştireyim diyorum değişiklik olsun taşındığımızdan beri aynı altlarınıda silmiş olurum
okuduğum kadarıyla
sersum canım babacığına geçmiş olsun tekrardan annende alışık olmayınca panik yapıyor demekki napcan idare canım
yazarhanim35 canım geçmiş olsun babacığına ayrıca annenede tez zamanda iyileşsinler
gitti canım gene kazene yazdım ilgileniyoruz dedi..şimdi bir daha deniyeceğim bakalım..sersumcum kilo çizelgesi gitmişmi yine
geçmiş lsun canım..ihmal etmefiliztoprak sağol canim
eline sağlık çok lezzetli oluyor o kurabiye..gerçi ben hep hazırını yedim ama eminim evde yapılan daha da güzeldir..Esime leblebi unlu kitabiye yaptim en sevdgim kurabiyelerden biridir tarifi
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi pudra sekeri
1.5 su bardagi leblebi tozu
Aldgi kdar un leblebi unu bulmak zor ben normal tuzsuz leblebiyi blebdirdan gecirip elekle eliorum
Eline sağlık canım bende deneyeyim bir gün
Teşekkür ederim canım. + yı görmek beni tekrardan hırslandırdıbravo canım..maşallahın var..
Her şey hallolur canım..Allah dermansız dert vermesin..sağol canım benim
gitti canım gene kazene yazdım ilgileniyoruz dedi..şimdi bir daha deniyeceğim bakalım..olmuyor denedim
geçmiş lsun canım..ihmal etme
eline sağlık çok lezzetli oluyor o kurabiye..gerçi ben hep hazırını yedim ama eminim evde yapılan daha da güzeldir..
boyle agizda dagilio canm cok hosTadi nasıl merak ettim
sagol canm bana da arkadas yapti ilk corumluydu o snra gecen ankarada yedim smdi esim isteyince yapim dedimbravo canım..maşallahın var..
Her şey hallolur canım..Allah dermansız dert vermesin..sağol canım benim
gitti canım gene kazene yazdım ilgileniyoruz dedi..şimdi bir daha deniyeceğim bakalım..olmuyor denedim
geçmiş lsun canım..ihmal etme
eline sağlık çok lezzetli oluyor o kurabiye..gerçi ben hep hazırını yedim ama eminim evde yapılan daha da güzeldir..
Dene canm lezzetli basitEline sağlık canım bende deneyeyim bir gün
bizde actik maci izlioruz ikimizde gsliyiz mac izlemeye bayilirizselam kızlar..akşam
antrikot ızgara
yeşillik
yoğurt
şalgam suyu
4 km tempolu yürüyüş..fazla zorlamıyorum kendimi lakin hemen belim başlıyor..
yarın nöbetçiyim kızlar..sabah gitmeden uğrarımşimdi maç izliycez eşimle o fenerli biz kızımla beşiktaş bakalım noolcak..
Afiyet olsun canımselam kızlar..akşam
antrikot ızgara
yeşillik
yoğurt
şalgam suyu
4 km tempolu yürüyüş..fazla zorlamıyorum kendimi lakin hemen belim başlıyor..
yarın nöbetçiyim kızlar..sabah gitmeden uğrarımşimdi maç izliycez eşimle o fenerli biz kızımla beşiktaş bakalım noolcak..
Denicem canım mutlakaboyle agizda dagilio canm cok hos
sagol canm bana da arkadas yapti ilk corumluydu o snra gecen ankarada yedim smdi esim isteyince yapim dedim
Dene canm lezzetli basit
bizde actik maci izlioruz ikimizde gsliyiz mac izlemeye bayiliriz
aynen cicimboyle agizda dagilio canm cok hos
sagol canm bana da arkadas yapti ilk corumluydu o snra gecen ankarada yedim smdi esim isteyince yapim dedim
Dene canm lezzetli basit
bizde actik maci izlioruz ikimizde gsliyiz mac izlemeye bayiliriz
sağol canımcımAfiyet olsun canım
Bel ağrısı fena canım dikkat et sen yine de
Farklı takım tutunca beraber izlemek daha heyecanlıiyi seyirler
Sagol cnmDenicem canım mutlaka
Sana da iyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?