Can'ım gecmiş olsun@filiztoprak sağol canim
Kızlar dünden beri gelemedim bu seferde ben hastayım midem ağrıyor bulantı ayrı baş dönmesi ayrı kafamı kaldıramıyorum korkudan hastaneye De gidemedim
Eline sağlık ilk duydum bu tarifiboyle agizda dagilio canm cok hos
sagol canm bana da arkadas yapti ilk corumluydu o snra gecen ankarada yedim smdi esim isteyince yapim dedim
Dene canm lezzetli basit
bizde actik maci izlioruz ikimizde gsliyiz mac izlemeye bayiliriz
kabartma tozu yok mu içindeEsime leblebi unlu kitabiye yaptim en sevdgim kurabiyelerden biridir tarifi
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi pudra sekeri
1.5 su bardagi leblebi tozu
Aldgi kdar un leblebi unu bulmak zor ben normal tuzsuz leblebiyi blebdirdan gecirip elekle eliorum
Çocukları götürmedik çok meşakkatli oluyor çünkü sadece büyükler gitti. Hava yüzülcek kadar sıcak değil maalesef denizde çok soğuk zaten. bizimkiler sıcak tutan dalgıç kıyafetleriyle giriyorlar nefeslerini tutarak dalıp zıpkınla balık avlıyorlar. Şu anda balıkları temizliyırlar ben de onları bekliyorum.Yüzersin seyla
Çocukları da götürüyorsunuz demi
İyi eğlenceler
Taze taze balık afiyet olsunÇocukları götürmedik çok meşakkatli oluyor çünkü sadece büyükler gitti. Hava yüzülcek kadar sıcak değil maalesef denizde çok soğuk zaten. bizimkiler sıcak tutan dalgıç kıyafetleriyle giriyorlar nefeslerini tutarak dalıp zıpkınla balık avlıyorlar. Şu anda balıkları temizliyırlar ben de onları bekliyorum.
Maşallah siz bunu üç ogunde ancak yersinizBugünün yıldızı bu balık!
Afiyet olsunLane snapper, shipshead, red snapper balıkların isimleri Türkçelerini bilmiyorum.
Afiyet olsunBugünün yıldızı bu balık!
Maşallah siz bunu üç ogunde ancak yersiniz
Afiyet olsun
Mangal mı yapcanız
Orda belli değil aslında eşimin ceketi var üstümde.Seyla baya baya zayıfsın
Ama eşin de zayıfmış hakikaten
evet cnm yok bndaEline sağlık ilk duydum bu tarifi
Senden tekrar isterim tarif
Leblebi ununu hazır edince
kabartma tozu yok mu içinde
tamam canım. deniycem inşallah .evet cnm yok bnda
inşallah gönlüne göre olur canımSeylanin Gunlugu cok guzel baliklar cnm guzel de bir gun olmus cok sevndim benim esim de dalgiclik kursuna gitmek istio o da balik avlamak istio dalarak egeye donersek ins o zaman gdicek kursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?