Allah korumuş öğrencilerin yanında kaymak ayrı mesele öğretmenlerin yanında kaymak ayrı meseleSabah yine klasik kahvaltm kizlar bugun okul acildi jeryer kar o ladar kardan kaymadan gectim ogretmenler odasina bi grdim bi kaydim allahtan dusmedim:)
Iste aileler yanimizda olmayinca boyle en ufak biseyde zorlaniyoruz canm onlarinda bakicilarin yani illaki isleri cikio benm de cok arkadasimin bu yuzden rapor almak zorunda kaldiklarini biliorumbu hafta da izin almak durumunda kalacağım sanıyorum.
dün çocukalrın bakıcısını gördüm.
sıkıntısı var oğlunun
tam anlamadım.
istanbul a gidebiliriz . çok üzülüyorum . oğluma vs dedi.
ne olduğunu sorduğumda psikilojisi bozuldu dedi. biraz destek vermeye çalıştım.
bu sabah geldi. biz istanbula gidebiliriz . pazar gününe kadar dedi
sanıyorum izin almak zorunda kalacağım . bakacak başka birini bulamadım çünkü.
hadi eşim 1 gün baksa. ya da 2 gün .
yine 2 gün izin almam lazım.
bugün işteyim ama.
durumlar karıştı bizim.
inşallah yoluna koyarlar oğlunun sıkıntısını. herkesi etkiliyor .
hic sorma cnmAllah korumuş öğrencilerin yanında kaymak ayrı mesele öğretmenlerin yanında kaymak ayrı mesele
Branc canm lisede
Selam kızlar
Hepinize iyi haftalar
Koşuşturma başladı hepimizde Allah kolaylık versin
Kahvaltım
2 yumurtalı omlet
2 dilim çavdar ekmeği kızarmış
2 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen
2 mandalina
2 ceviz
Akşam
Dünkü yemeğimden var 2 biber dolması
2 bardak ayran
Salata
Evet ciftlemissin bugun :)
Bugun de herşeyden 2 bende
Iste aileler yanimizda olmayinca boyle en ufak biseyde zorlaniyoruz canm onlarinda bakicilarin yani illaki isleri cikio benm de cok arkadasimin bu yuzden rapor almak zorunda kaldiklarini biliorumbu hafta da izin almak durumunda kalacağım sanıyorum.
dün çocukalrın bakıcısını gördüm.
sıkıntısı var oğlunun
tam anlamadım.
istanbul a gidebiliriz . çok üzülüyorum . oğluma vs dedi.
ne olduğunu sorduğumda psikilojisi bozuldu dedi. biraz destek vermeye çalıştım.
bu sabah geldi. biz istanbula gidebiliriz . pazar gününe kadar dedi
sanıyorum izin almak zorunda kalacağım . bakacak başka birini bulamadım çünkü.
hadi eşim 1 gün baksa. ya da 2 gün .
yine 2 gün izin almam lazım.
bugün işteyim ama.
durumlar karıştı bizim.
inşallah yoluna koyarlar oğlunun sıkıntısını. herkesi etkiliyor .
Allah korumuş öğrencilerin yanında kaymak ayrı mesele öğretmenlerin yanında kaymak ayrı mesele
rapor alabilsem iyi de doktorlar artık rapor da yazmıyorlar .Iste aileler yanimizda olmayinca boyle en ufak biseyde zorlaniyoruz canm onlarinda bakicilarin yani illaki isleri cikio benm de cok arkadasimin bu yuzden rapor almak zorunda kaldiklarini biliorum
hic sorma cnm
sağol cnm annem değil anneannem. böbrek yetmezliği başlamışCan'ım gecmiş olsun
Babana da geçmiş olsun
Annenin nesi var onu kaçırdım
sağol cnm gittim 2 iğne vurdular daha iyiyim sanırımGeçmiş olsun canım devam ederse doktora git sonra daha kötü olmayasın
sağol cnmgecmis olsun cnm
diyelize mi gircek .sağol cnm annem değil anneannem. böbrek yetmezliği başlamış
daha geçme di mi grip canımsağol cnm gittim 2 iğne vurdular daha iyiyim sanırım
bilmiyoruz ki cnm 80 lernde anneannem. hastanede yatıyor şuan doktor ne diyecek ne edecek ona göre .teşekkür ederiz canımdiyelize mi gircek .
annem de de var o sıkıntı
böbrekleri % 15 çalışıyor.
10 a düşerse diyalize gircek. 3 ayda bir kontrolu yapılıyor . yeni yapıldı hatta. şükür daha aşağılara düşmemiş.
genetik malesef bizim
dedem bundan dolayı vefat etti.
doktor anneme kızların ve kızlarının varsa oğlan çocukları mutlaka çocuklarını baktırsın demiş.
genetik olduğu için .
geçmiş olsun canım benim anneannene
inşallah diyaliz gerekmez . çok meşakkatli bi süreçbilmiyoruz ki cnm 80 lernde anneannem. hastanede yatıyor şuan doktor ne diyecek ne edecek ona göre .teşekkür ederiz canım
grip değil cnm mide ağrısı mide bulantısı halsizlik derken berbat bir şey oldum ben şu 2 gün. keşke grip olsam geçer hemen. başım çatlıyor resmen ilaç aldım bana mısın demedi. türk kahvesi yaptım şekersiz onu içtim biraz dha iyiymdaha geçme di mi grip canım
inşallah diyaliz gerekmez . çok meşakkatli bi süreç
tahlil falan yapıldı mı peki.grip değil cnm mide ağrısı mide bulantısı halsizlik derken berbat bir şey oldum ben şu 2 gün. keşke grip olsam geçer hemen. başım çatlıyor resmen ilaç aldım bana mısın demedi. türk kahvesi yaptım şekersiz onu içtim biraz dha iyiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?