Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

anca geldim.
Esim cumartesi ogleden sonra kuba kahvesi yapmisti. normalde kahveyi sabah iciyorum yoksa uyutmuyo.o gece hic uyutmadi beni. ustune bide baliga gittik hava cok sisliydi ve aciklarda cok ruzgar ve dalga vardi. teknede baya bi usudum. aksam saat 6:00 da yorgunluk ve bitkinlikle uyuyakalmisim bi uyandim sabah olmus.

bu sabah tahinli pekmezli 1 dilim ekmek yedim.
ogleden once 1 kase yogurt yedim.
oglen ceyrek balik ekmek
az salata
cok ac olmama ragmen hemen doydum.
Aksam icin canim corba istiyor.

su anda yaptigim bitki cayndan iciyorum.

Seylanin Gunlugu cok guzel baliklar cnm guzel de bir gun olmus cok sevndim benim esim de dalgiclik kursuna gitmek istio o da balik avlamak istio dalarak egeye donersek ins o zaman gdicek kursa

Ben cok iyi bir yuzucu degilim. paletsiz hemen yoruluyorum ama esim balik gibi masallah.

Yok Cnm acildeydim yapmadılar da hâlâ dönüyor başım ilaç verdi doktor unuttum almayı halam alcak gelirken

Gecmis olsun canm yesil zeytin ye ve bol corba ic.

Sen benden de az yiyosun masallah.

Kuru ekmek peynir cok iyi gekir bana nedense hep midemi yatistirir benim acikinca bi dene canm@sabahvesen

3 tane ağrı kesici aldım bugün bana mısın demedi başım kızlar vikis sürdüm biraz eh idare eder. 2 fincan sade kahve içtim

3 tane ağrı kesici aldım bugün bana mısın demedi başım kızlar vikis sürdüm biraz eh idare eder. 2 fincan sade kahve içtim
Benimde bugün çok ağrıyor kas gevşetici kek vardı onu sürdüm iki taneyi karıştırıp alnimi bağlayıp öyle yatacam iyi geliyor daha önce yapmıştım bide bi arkadaşım aspirini ezip vazelinle karıştırıp sürüp yatiyormus oda etkili oluyor. Haberlerde dedi bu havanın sizin o tarafta baş ağrısı yapacağını. Çok zor baş ağrısı Allah yardimcin olsun

Canım ya çok geçmiş olsun
Inşallah sabah daha iyi bir şekilde uyanirsin
sağl canım inş.

amin canım sağol. sana da geçmiş olsun. pek dışarı çıkan biri de değilm ama o hödük ile kahve içtiğimiz gün saçlarımı yıkayıp çıkmıştım çarptı hava grip olarak döndü önce şimdi de baş ağrısı

Saol canım bende migren ve sinuzit var cekmedigim kalmıyor inan şiddeti gittikçe de artıyor sabaha kadar mahv olurum

Allah yardım etsin..kötü olmuş

sağol cnm gittim 2 iğne vurdular daha iyiyim sanırım

Allah korusun geçmiş olsun
Kızımın öğretmeni değişti bakalım alışma surecicimiz nasıl olacak
kolay gelsin..çarçabuk alışır inşallah
sana da geçmiş olsun

selam kızlar..nöbet möbet vaziyetleri..
sabah

çavdar ekmeğine
tost

öğlen ve akşam

yayla çorba
dalyan köfte

+ 3-4 çiğ köfte
az sonra da kepek ekmek arası zeytin peynir yiyecem..

Babam almış avcuna hurmayı bir yandan da ağzına doldurmuş :) diğer yandan tartıya çıkıyor birde diyor ki bu tartı yanlış tartıyor
Ben de geçen gün aynısını eşime dedim tartı yanlış yenisini alalım hep aynı yerde takılıyor dedim oda çocukları doktora götürmüştü orda tartmislar geldi evde tartı aynı sonuç dedi bozuk olan senin kilo ayatim yargıda bişey yok diye gün boyu dalga geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…