Hadi ins guzel olur cnmKızımın öğretmeni değişti bakalım alışma surecicimiz nasıl olacak
Bak o en azindan iyi bi cozum smdilik cnmCan'ım eşim bakacak çocuklara evet
Ben de 2 de işten çıkacam .eşim işe gidecek
Kızımın öğretmeni değişti bakalım alışma surecicimiz nasıl olacak
Seylanin Gunlugu cok guzel baliklar cnm guzel de bir gun olmus cok sevndim benim esim de dalgiclik kursuna gitmek istio o da balik avlamak istio dalarak egeye donersek ins o zaman gdicek kursa
Yok Cnm acildeydim yapmadılar da hâlâ dönüyor başım ilaç verdi doktor unuttum almayı halam alcak gelirken
sabah
1 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça peynir
1 dilim aç bitir salam
ancak midem bulandı daha sonra biraz istifrar ettim
öğlen
2tane eti form kepekli
1 fincan sade türk kahvesi
2 gibi
2 kepçe terbiyeli şehriyeli çorba
ardından yarım çay bardağı limonlu su
biraz önce nescafe
2 hurma
sabah yerim canım. en son elma yedim gün bitti. bir yandan da diyeti devam ettirmeye çalışıyorumKuru ekmek peynir cok iyi gekir bana nedense hep midemi yatistirir benim acikinca bi dene canm@sabahvesen
Canım ya çok geçmiş olsun3 tane ağrı kesici aldım bugün bana mısın demedi başım kızlarvikis sürdüm biraz eh idare eder. 2 fincan sade kahve içtim
Benimde bugün çok ağrıyor kas gevşetici kek vardı onu sürdüm iki taneyi karıştırıp alnimi bağlayıp öyle yatacam iyi geliyor daha önce yapmıştım bide bi arkadaşım aspirini ezip vazelinle karıştırıp sürüp yatiyormus oda etkili oluyor. Haberlerde dedi bu havanın sizin o tarafta baş ağrısı yapacağını. Çok zor baş ağrısı Allah yardimcin olsun3 tane ağrı kesici aldım bugün bana mısın demedi başım kızlarvikis sürdüm biraz eh idare eder. 2 fincan sade kahve içtim
sağl canım inş.Canım ya çok geçmiş olsun
Inşallah sabah daha iyi bir şekilde uyanirsin
Benimde bugün çok ağrıyor kas gevşetici kek vardı onu sürdüm iki taneyi karıştırıp alnimi bağlayıp öyle yatacam iyi geliyor daha önce yapmıştım bide bi arkadaşım aspirini ezip vazelinle karıştırıp sürüp yatiyormus oda etkili oluyor. Haberlerde dedi bu havanın sizin o tarafta baş ağrısı yapacağını. Çok zor baş ağrısı Allah yardimcin olsun
Saol canım bende migren ve sinuzit var cekmedigim kalmıyor inan şiddeti gittikçe de artıyor sabaha kadar mahv olurumsağl canım inş.
amin canım sağol. sana da geçmiş olsun. pek dışarı çıkan biri de değilm ama o hödük ile kahve içtiğimiz gün saçlarımı yıkayıp çıkmıştım çarptı hava grip olarak döndü önce şimdi de baş ağrısı
çok kötüymüş cnm annemde de migren var ondan biliyorum ağrısı berbat oluyor. tarçın tüketme mesela migreni tetikliyor tarçınSaol canım bende migren ve sinuzit var cekmedigim kalmıyor inan şiddeti gittikçe de artıyor sabaha kadar mahv olurum
Allah yardım etsin..kötü olmuşrapor alabilsem iyi de doktorlar artık rapor da yazmıyorlar .
hasta değilsen yazmıyor yani.
konuştum müdürle.
izin vermedi
yoğunluk var
yarından itibaren saat 2 de çıkarsın d edi
izin kullanmamış olursun dedi.
işte böyle
abla bugünden gitti ama.
ben yarından itibaren anlamıştım.
eşim şu an evde
çocuklar da okuldan gelmişler .
küçük kız uyuyormuş.
inşallah sorunsuz atlatırız bu haftayı
abla da işlerini halleder de rahata ereriz inşallah
sağol cnm gittim 2 iğne vurdular daha iyiyim sanırım
Allah korusun geçmiş olsuncanım istemişti yedim ama mideme dokundu cnm zaten doktor dün akşam gavıscon yazmış birde mide koruyucu ile mide ilacı yazmış midem iyi de tansiyonum düşüyor başım ağrıyor. sabahtan beri 3'tür deprem oldu zaten sallanıyorum birde üstüne sallanıyoruz toptan
kolay gelsin..çarçabuk alışır inşallahKızımın öğretmeni değişti bakalım alışma surecicimiz nasıl olacak
sana da geçmiş olsunBenimde bugün çok ağrıyor kas gevşetici kek vardı onu sürdüm iki taneyi karıştırıp alnimi bağlayıp öyle yatacam iyi geliyor daha önce yapmıştım bide bi arkadaşım aspirini ezip vazelinle karıştırıp sürüp yatiyormus oda etkili oluyor. Haberlerde dedi bu havanın sizin o tarafta baş ağrısı yapacağını. Çok zor baş ağrısı Allah yardimcin olsun
Ben de geçen gün aynısını eşime dedim tartı yanlış yenisini alalım hep aynı yerde takılıyor dedim oda çocukları doktora götürmüştü orda tartmislar geldi evde tartı aynı sonuç dedi bozuk olan senin kilo ayatim yargıda bişey yok diye gün boyu dalga geçtiBabam almış avcuna hurmayıbir yandan da ağzına doldurmuş :) diğer yandan tartıya çıkıyor birde diyor ki bu tartı yanlış tartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?