Evet canım maalesef çok kotu gece kalkip tekrar ağrı kesici içtim sabaha karşı geçti ve ben hiç düzgün yatamadimçok kötüymüş cnm annemde de migren var ondan biliyorum ağrısı berbat oluyor. tarçın tüketme mesela migreni tetikliyor tarçın
Allah yardım etsin..kötü olmuş
Allah korusun geçmiş olsun
kolay gelsin..çarçabuk alışır inşallah
sana da geçmiş olsun
Ben de geçen gün aynısını eşime dedim tartı yanlış yenisini alalım hep aynı yerde takılıyor dedim oda çocukları doktora götürmüştü orda tartmislar geldi evde tartı aynı sonuç dedi bozuk olan senin kilo ayatim yargıda bişey yok diye gün boyu dalga geçti
Evet canım maalesef çok kotu gece kalkip tekrar ağrı kesici içtim sabaha karşı geçti ve ben hiç düzgün yatamadim
afiyet olsun cnm agri konusunda dedigin dgru sanitim havalardsn benim de hep basim agrio bu aralarSabah ac karnına bir tane elma yedim ılık su içip 7.30 da kahvalti yaparim
Aaa yine mi deprem oldu ayy Allah korusun insallah. Ben daha kahvalti yapmadım 4 bardak su ictim diğer çocuklar utansın artık onlarla yerimGünaydın kızlar ufaklık bugün yumurta istedi kahvaltıya bende ona eşlik edeyim bari dedim nadiren kahvaltı yaptığım bir gün oldu.
Sabah yine deprem ile uyandım
1 yumurta
2 ince dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça beyaz peynir
3 dilim domates
2 tane yeşil zeytin
Dun aksam 3 tane kurabiye yedim hde kendimi tutabilecekken yedim nefret edeiorum suan kendinden boyle bisey yaptigim icin o ladar pasta kurabiye yaparsan kac gundur ve yemezsen al boyle olur iste bazen canim istemese bile sanki seytan kulagimdan ye diye fisildio resmen onu kulagimin dibinde hissediyorum:))
aynen aslinda bi tane kesmisti hani bazen hic yememek icin inat edersin snra dayanamayip yediginde onun acisini cikarirsin ya benimki de o hesapti:))ee kolay mi o kadar yapsa yeme sende de nefis var canım ama üç yerine iki tane yeseymissin daha iyi olurmuş afiyet olsun
Ne guzel hem onlara da ogretiosun ellerine saglik cnmÇocuklar yine kurabiye yaptı
Malzemeleri çokarıyorum onlar yapıyor
sağ ol canımcımNe guzel hem onlara da ogretiosun ellerine saglik cnm
Ah canm bu isler tutmadan olmuo bir hafta tuttun mu ondan snr canin istemio zatenay kahvaltı sonrası bi şey yemedim . açlıktan ölüyorum sanki.
öğle yemeğine kadar neler neler yerdim . tutuyorum kendimi.
evet canım .Ah canm bu isler tutmadan olmuo bir hafta tuttun mu ondan snr canin istemio zaten
Aaa yine mi deprem oldu ayy Allah korusun insallah. Ben daha kahvalti yapmadım 4 bardak su ictim diğer çocuklar utansın artık onlarla yerim
Sebahvesen
Can'ım. Geçmiş olsun
Ben de dün babamları ve kv beri aradım
Korkmuşlar
çok güzelmiş .size yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar
bunu odamın camından çektim sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?