Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltimi yarim saat önce yaptım sizce bu dogru mu zamanında da yapmalıyım yoksa farketmez mi bilemedim ben böyle iki öğün olur diye geç yedim kahvalti yapana kadar 5 bardak su ve bir alma yedim aksama kadar meyve ve ceviz yerim bol su icerim akşamda az yer spor yapar bitki çayını içip yatarım diye planliyorum extra durumlar hariç ne dersiniz nasıl olur.

doğru görünüyor . bence sen karar ver. kendin nasılsın.

ay öğlen yemeğimi yedim.
öldüm geberdim yahu.
şükür diye diye yedim.
açları anlayarak .
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin .

2 kepçe kurufasulye
3 kepçe brokoli çorbası içtim
o kadar .
akşama da uydurcam bi şeyler nasıpse.

gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.

erken yapmışsın arada saat çok olunca acıkman doğal cnm ara öğün yapsaydın keşke

afiyet olsun canım amin.

Selam kızlar

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 tane yeşil zeytin
2 bardak çay

Öğlen yok kahvaltı geç oldu bugün

Saat 2 gibi bitki çayımı içerim

Akşam
Tavuk sote
Yarım kase yoğurt
Salata

gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.

erken yapmışsın arada saat çok olunca acıkman doğal cnm ara öğün yapsaydın keşke
ben çok gördüm bu kırmızı havayı. deprem olmaz öyle diye endişe etme.
evet . sanıyorum ondan . kendimi yiycektim o derece. masayı sandalyeyi kemirmeye başlayasım bile geldi.
yanımda ara öğün yoktu.
etrafta da market yok.
mecbur kalınca bekleniyormuş işte böyle

ya kulak kepcem zonkluyor

2-3 yılda bi tutuyor böyle .ilaç içmek durumundayım sanırım artık. dayanamıyorum çünkü.

Canimcim ara ogun yap yanina saglii yiyecekler al bak ne guzel demissin kuru kayisi koy arasina 2 ceviz ne guzel birgun boyle ac kalma cok o zaman 2.gun yersin
benim bildgim kahvaltiyi eeken yaomak gerekio metobolizma o sekilde daha erken calisio ve daha dogru 2 ogun yiuosan en azindan ara ogun yap canm mutlka metobolizman calissin

onlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynıarada sapıtıp yanlış tartıyor..yerini oynatıp yeniden aynı yerine getiriyorum düzeliyor benimki..inanmazsınız yeri bozulmasın diye kalemle köşelerini çizdim
Sebahvesen
Can'ım. Geçmiş olsun
Ben de dün babamları ve kv beri aradım
Korkmuşlar
herkese geçmiş olsun
biliyorsun da hatanı..niye almadın yanına kısss..neyse ki tutmuşsun kendini

size yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar

bunu odamın camından çektim sabah

off fena...Allah beterinden saklasın

ya kulak kepcem zonkluyor

2-3 yılda bi tutuyor böyle .ilaç içmek durumundayım sanırım artık. dayanamıyorum çünkü.
ihmal etme iyice artar..geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. bir tane sağlamımız yok topikte.

hepimiz tıngır mıngır gidiyoruz körler sağırlar birbirini ağırlar olduk topikçe
ben de yamuğum gene nöbet çıkışı her yerim ağrıyor..

sersum vallahi benm de başım ağrıyor 2 tane ağrı kesici aldım sabahtan bu yana bana mısın demedi duş alayım diyorum kalkamıyorum yerimden üşendiğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…