Allah yardımcınız olsun canım insallah olmaz bir daha çok stres vericibir durumsize yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar
bunu odamın camından çektim sabah
doğru görünüyor . bence sen karar ver. kendin nasılsın.Kahvaltimi yarim saat önce yaptım sizce bu dogru mu zamanında da yapmalıyım yoksa farketmez mi bilemedim ben böyle iki öğün olur diye geç yedim kahvalti yapana kadar 5 bardak su ve bir alma yedim aksama kadar meyve ve ceviz yerim bol su icerim akşamda az yer spor yapar bitki çayını içip yatarım diye planliyorum extra durumlar hariç ne dersiniz nasıl olur.
gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.çok güzelmiş .
geçmiş olsun . inşallah devamı gelmez .
bu kısa depremler büyük depremleri önler . inşallah büyüğü olmaz canım
öyle açım ki . kendimi yiycem yani o derece
sabah 6.20 de kahvaltıya oturdum . 6.30 da kahvaltıdan kalktım
2 yumurtalı bol peynirli omlet
1 avuç yer fıstığı yedim.
ve 5 buçuk saat olmuş kahvaltının üstünden geçen süre.
eliyyruuummm. açımmm. neyse ki zaman doldu . öğle arası geldi bin şükür .
afiyet olsun canım amin.ay öğlen yemeğimi yedim.
öldüm geberdim yahu.
şükür diye diye yedim.
açları anlayarak .
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin .
2 kepçe kurufasulye
3 kepçe brokoli çorbası içtim
o kadar .
akşama da uydurcam bi şeyler nasıpse.
amin inşallah canımAllah yardımcınız olsun canım insallah olmaz bir daha çok stres vericibir durum
ben çok gördüm bu kırmızı havayı. deprem olmaz öyle diye endişe etme.gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.
erken yapmışsın arada saat çok olunca acıkman doğal cnm ara öğün yapsaydın keşke
geçmiş olsun canım. bir tane sağlamımız yok topikte.ya kulak kepcem zonkluyor
2-3 yılda bi tutuyor böyle .ilaç içmek durumundayım sanırım artık. dayanamıyorum çünkü.
geçmiş olsun canım. bir tane sağlamımız yok topikte.
Şimdilik iyi canım yemek getirmiyorum aklimadoğru görünüyor . bence sen karar ver. kendin nasılsın.
Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasinhepimiz tıngır mıngır gidiyoruzkörler sağırlar birbirini ağırlar olduk topikçe
Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasin
Canimcim ara ogun yap yanina saglii yiyecekler al bak ne guzel demissin kuru kayisi koy arasina 2 ceviz ne guzel birgun boyle ac kalma cok o zaman 2.gun yersinevet canım .
saat 9 da kazınmaya başladım inanır mısın . midem yani
neyse bak bu saat oldu yemedim.
çay içiyorum az az .
kantin açık olsaydı en azından çubsuk kraker alırdım 1 paket.
kantin açık değil . haftaya açılacak.
iyi ki açık değil belki.
yanıma da bi şey almadım . sağlıklı abur cubur da alabilirdim demi.
kayısı kurusu . incir kurusu . üzüm kurusu vs
benim bildgim kahvaltiyi eeken yaomak gerekio metobolizma o sekilde daha erken calisio ve daha dogru 2 ogun yiuosan en azindan ara ogun yap canm mutlka metobolizman calissinKahvaltimi yarim saat önce yaptım sizce bu dogru mu zamanında da yapmalıyım yoksa farketmez mi bilemedim ben böyle iki öğün olur diye geç yedim kahvalti yapana kadar 5 bardak su ve bir alma yedim aksama kadar meyve ve ceviz yerim bol su icerim akşamda az yer spor yapar bitki çayını içip yatarım diye planliyorum extra durumlar hariç ne dersiniz nasıl olur.
onlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynıBen de geçen gün aynısını eşime dedim tartı yanlış yenisini alalım hep aynı yerde takılıyor dedim oda çocukları doktora götürmüştü orda tartmislar geldi evde tartı aynı sonuç dedi bozuk olan senin kilo ayatim yargıda bişey yok diye gün boyu dalga geçti
herkese geçmiş olsunSebahvesen
Can'ım. Geçmiş olsun
Ben de dün babamları ve kv beri aradım
Korkmuşlar
biliyorsun da hatanı..niye almadın yanına kısss..neyse ki tutmuşsun kendinievet canım .
saat 9 da kazınmaya başladım inanır mısın . midem yani
neyse bak bu saat oldu yemedim.
çay içiyorum az az .
kantin açık olsaydı en azından çubsuk kraker alırdım 1 paket.
kantin açık değil . haftaya açılacak.
iyi ki açık değil belki.
yanıma da bi şey almadım . sağlıklı abur cubur da alabilirdim demi.
kayısı kurusu . incir kurusu . üzüm kurusu vs
off fena...Allah beterinden saklasınsize yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar
bunu odamın camından çektim sabah
ihmal etme iyice artar..geçmiş olsunya kulak kepcem zonkluyor
2-3 yılda bi tutuyor böyle .ilaç içmek durumundayım sanırım artık. dayanamıyorum çünkü.
geçmiş olsun canım. bir tane sağlamımız yok topikte.
hepimiz tıngır mıngır gidiyoruzkörler sağırlar birbirini ağırlar olduk topikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?