evde olunca yeniyor canım maalesef..tutabilene aşkolsun..ama evdekilere de yazık yaww..ama bize daha da yazıkDun aksam 3 tane kurabiye yedim hde kendimi tutabilecekken yedim nefret edeiorum suan kendinden boyle bisey yaptigim icin o ladar pasta kurabiye yaparsan kac gundur ve yemezsen al boyle olur iste bazen canim istemese bile sanki seytan kulagimdan ye diye fisildio resmen onu kulagimin dibinde hissediyorum:))
Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasin
benim hep böyledir tansiyonum..9-6 10-6 9-5 bana normal olan bu..sen kaldıramıyorsun demekkiküçük tansiyonum düşük çıkıyor nedense 11 e 5 çıktı
Evden 7 de çıktım abilerin kahvaltısını hazıronlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynıarada sapıtıp yanlış tartıyor..yerini oynatıp yeniden aynı yerine getiriyorum düzeliyor benimki..inanmazsınız yeri bozulmasın diye kalemle köşelerini çizdim
herkese geçmiş olsun
biliyorsun da hatanı..niye almadın yanına kısss..neyse ki tutmuşsun kendini
off fena...Allah beterinden saklasın
ihmal etme iyice artar..geçmiş olsun
ben de yamuğum gene nöbet çıkışı her yerim ağrıyor..
sabah 7 de çıktım evdenonlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynıarada sapıtıp yanlış tartıyor..yerini oynatıp yeniden aynı yerine getiriyorum düzeliyor benimki..inanmazsınız yeri bozulmasın diye kalemle köşelerini çizdim
herkese geçmiş olsun
biliyorsun da hatanı..niye almadın yanına kısss..neyse ki tutmuşsun kendini
off fena...Allah beterinden saklasın
ihmal etme iyice artar..geçmiş olsun
ben de yamuğum gene nöbet çıkışı her yerim ağrıyor..
kolay değil canım senin koşuşturman..çocuklarla..dediğin gibi akşamdan hazırla koy çantana..bi ara kızım küçükken ben de öyle yapıyordum..onu servise yetirştir,kahvaltısını yaptır falan..zor oluyor..Evden 7 de çıktım abilerin kahvaltısını hazır
sabah 7 de çıktım evden
çocuklara pankek yaptım . portakal sıktım. onlar sabahçı . abiler yani.
kendime yemek aldım.
ama ara öğünü akıl edememişim.
akşamdan çantama koymam lazım. yoksa koştururken unutuyorum
BU AKŞAM YAPAYIM . unutmadan koyayım.kolay değil canım senin koşuşturman..çocuklarla..dediğin gibi akşamdan hazırla koy çantana..bi ara kızım küçükken ben de öyle yapıyordum..onu servise yetirştir,kahvaltısını yaptır falan..zor oluyor..
Koy canım koy..BU AKŞAM YAPAYIM . unutmadan koyayım.
sağ ol .
pastalar da konuşuyor yani sersum. ellerine sağlık yine yapıyor musun şeker hamurlu şeyler
ben çıkıyorum bu arada birazdan .
kendinize iyi bakın
mukemmel yapmissin canm ellerine saglik bnde seker hamurlu pastalar kurabiyler yapiodum gorumtusu cok guzel oluo a esim tatlarini sevmio diye kremeli yaptm ama seninkiler cok iyiselam canlar..yok ben kesin yaşlandım..nöbet çıkışı yamuldum..haftaya napıcam bakalım..gün aşırı 2 nöbetim varkendim kaşındım aldım..hafta sonu bizimkilerle evde olayım diye hafta sonu nöbetimi değiştirdim arkadaşla..pazar dı nöbetim cumaya aldım ama çarşamba da var nöbet..perşembe 1 gün izin sonra yine nöbet..ölmezsem tabii
gelir gelmez duş ve uyku ama her yerim özellikle sırtım fena ağrıyo..tutuluyor hastanede..soğuk sıcak gir çık içeri dışarı..offf offff bi emeklilik gelse hayırlısıyla
şimdi kahvaltı yaptım
sucuklu omlet
zeytin peynir
bugün eşimin doğum günü..aslında onun sevdiği kol böreğini yapayım diyordum(hiç istemesemde)ama halim yok onunla uğraşamam..daha kolay bişeyler bulurum belki ama cıs olacak..ne demiştim ben ne demiştim pro mu yapıcam demiştim..pasta da aldım tabii...bu yıl yapamadım kendim ..2 yıl önce ellerimle FB pastası yapmıştım BJK FB kurabiyeleri yapmıştım
Eki Görüntüle 1949859 Eki Görüntüle 1949860
akşama cıs olucak ama yarın hemen düzelicem başka da bi kutlama kalmadı zaten
Tartı bile fazla kiloyu kabul etmiyoronlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynıarada sapıtıp yanlış tartıyor..yerini oynatıp yeniden aynı yerine getiriyorum düzeliyor benimki..inanmazsınız yeri bozulmasın diye kalemle köşelerini çizdim
Aa 14 şubat var canimcim dahaselam canlar..yok ben kesin yaşlandım..nöbet çıkışı yamuldum..haftaya napıcam bakalım..gün aşırı 2 nöbetim varkendim kaşındım aldım..hafta sonu bizimkilerle evde olayım diye hafta sonu nöbetimi değiştirdim arkadaşla..pazar dı nöbetim cumaya aldım ama çarşamba da var nöbet..perşembe 1 gün izin sonra yine nöbet..ölmezsem tabii
gelir gelmez duş ve uyku ama her yerim özellikle sırtım fena ağrıyo..tutuluyor hastanede..soğuk sıcak gir çık içeri dışarı..offf offff bi emeklilik gelse hayırlısıyla
şimdi kahvaltı yaptım
sucuklu omlet
zeytin peynir
bugün eşimin doğum günü..aslında onun sevdiği kol böreğini yapayım diyordum(hiç istemesemde)ama halim yok onunla uğraşamam..daha kolay bişeyler bulurum belki ama cıs olacak..ne demiştim ben ne demiştim pro mu yapıcam demiştim..pasta da aldım tabii...bu yıl yapamadım kendim ..2 yıl önce ellerimle FB pastası yapmıştım BJK FB kurabiyeleri yapmıştım
Eki Görüntüle 1949859 Eki Görüntüle 1949860
akşama cıs olucak ama yarın hemen düzelicem başka da bi kutlama kalmadı zaten
Aslında mantıklı geldi bu bana sabah kahvaltimi yapayım ara öğünlerle gecistireyim aksama da daha az yerimCanimcim ara ogun yap yanina saglii yiyecekler al bak ne guzel demissin kuru kayisi koy arasina 2 ceviz ne guzel birgun boyle ac kalma cok o zaman 2.gun yersin
benim bildgim kahvaltiyi eeken yaomak gerekio metobolizma o sekilde daha erken calisio ve daha dogru 2 ogun yiuosan en azindan ara ogun yap canm mutlka metobolizman calissin
alışkın olmayınca canım. sorun tansiyon değilde baş ağrısına bir çözüm bulamadım ilaçlar fayda etmiyorbenim hep böyledir tansiyonum..9-6 10-6 9-5 bana normal olan bu..sen kaldıramıyorsun demekkiama 11-5 arası çok açık
abBenim eşimin annesi eski kadın oğlunun doğum tarihini bilmiyor Kara kışta oldu diyormesmeser aynen cnm oyle aksam yemegine daha az acikarak girersein 14 subati yemekli pastalali degil de sadece hediyeli kutlamaka lazim :)
sağol canımmukemmel yapmissin canm ellerine saglik bnde seker hamurlu pastalar kurabiyler yapiodum gorumtusu cok guzel oluo a esim tatlarini sevmio diye kremeli yaptm ama seninkiler cok iyi
Tartı bile fazla kiloyu kabul etmiyorçok hossun ya inan çok güldüm kalemle cizmene
ayy biz kutlamıyoruz onu 8 ocak benim 20 ocak kızımın 7 şubat eşimin doğum günü..ee daha ne olsun yeter gariiAa 14 şubat var canimcim daha
hemen hemen aynı şeyler var içinde işe yarar mutlaka canım..sadece tadı farklı oluyorEki Görüntüle 1949870
Esimden bitki çayı istedim doğadan yokmus bunu almış hiç kullanmadım bunu insallah ise yarar
alışkın olmayınca canım. sorun tansiyon değilde baş ağrısına bir çözüm bulamadım ilaçlar fayda etmiyor
ismini de öğrenmiş olduk kurabiyelerden
aynıyız..tık tık tık elimiz bilekteayy ben ne hastalık hastası oldum ya kendmi tansiyonum fırladı diyen teyzeler gibi hissediyorum
abBenim eşimin annesi eski kadın oğlunun doğum tarihini bilmiyor Kara kışta oldu diyortahmini ocak sonu şubat başı olmuştur diyor bende kendi kendime 14 şubatı eşimin doğumgünü olan ettim onun icin abartili degil ama bir pasta yaparim dışarıda cikmayiz bu keyfi ondan ve cocuklardan kisamam kendi bogazimi tutarim yada o gun oruc tutarim aksami kurtarmis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?