Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evde olunca yeniyor canım maalesef..tutabilene aşkolsun..ama evdekilere de yazık yaww..ama bize daha da yazık

Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasin

selam canlar..yok ben kesin yaşlandım..nöbet çıkışı yamuldum..haftaya napıcam bakalım..gün aşırı 2 nöbetim varkendim kaşındım aldım..hafta sonu bizimkilerle evde olayım diye hafta sonu nöbetimi değiştirdim arkadaşla..pazar dı nöbetim cumaya aldım ama çarşamba da var nöbet..perşembe 1 gün izin sonra yine nöbet..ölmezsem tabii
gelir gelmez duş ve uyku ama her yerim özellikle sırtım fena ağrıyo..tutuluyor hastanede..soğuk sıcak gir çık içeri dışarı..offf offff bi emeklilik gelse hayırlısıyla
şimdi kahvaltı yaptım

sucuklu omlet
zeytin peynir

bugün eşimin doğum günü..aslında onun sevdiği kol böreğini yapayım diyordum(hiç istemesemde)ama halim yok onunla uğraşamam..daha kolay bişeyler bulurum belki ama cıs olacak..ne demiştim ben ne demiştim pro mu yapıcam demiştim..pasta da aldım tabii...bu yıl yapamadım kendim..2 yıl önce ellerimle FB pastası yapmıştım BJK FB kurabiyeleri yapmıştım

akşama cıs olucak ama yarın hemen düzelicem başka da bi kutlama kalmadı zaten

Evden 7 de çıktım abilerin kahvaltısını hazır
sabah 7 de çıktım evden
çocuklara pankek yaptım . portakal sıktım. onlar sabahçı . abiler yani.
kendime yemek aldım.
ama ara öğünü akıl edememişim.
akşamdan çantama koymam lazım. yoksa koştururken unutuyorum

kolay değil canım senin koşuşturman..çocuklarla..dediğin gibi akşamdan hazırla koy çantana..bi ara kızım küçükken ben de öyle yapıyordum..onu servise yetirştir,kahvaltısını yaptır falan..zor oluyor..

BU AKŞAM YAPAYIM . unutmadan koyayım.
sağ ol .
pastalar da konuşuyor yani sersum. ellerine sağlık yine yapıyor musun şeker hamurlu şeyler

ben çıkıyorum bu arada birazdan .
kendinize iyi bakın

BU AKŞAM YAPAYIM . unutmadan koyayım.
sağ ol .
pastalar da konuşuyor yani sersum. ellerine sağlık yine yapıyor musun şeker hamurlu şeyler

ben çıkıyorum bu arada birazdan .
kendinize iyi bakın
Koy canım koy..sağol canım artık sadece bizimkilere yapıyorum..evvelsi yıl satıyordum da ama çok yorucu hem iş hem o ağır geldi..emeklilikte belki ama şimdilik bizimkilere yeter..geçen kızıma yaptım ya ensonhadi güle güle git evine

mukemmel yapmissin canm ellerine saglik bnde seker hamurlu pastalar kurabiyler yapiodum gorumtusu cok guzel oluo a esim tatlarini sevmio diye kremeli yaptm ama seninkiler cok iyi

Tartı bile fazla kiloyu kabul etmiyor çok hossun ya inan çok güldüm kalemle cizmene

Aa 14 şubat var canimcim daha

Aslında mantıklı geldi bu bana sabah kahvaltimi yapayım ara öğünlerle gecistireyim aksama da daha az yerim

mesmeser aynen cnm oyle aksam yemegine daha az acikarak girersein 14 subati yemekli pastalali degil de sadece hediyeli kutlamaka lazim :)
abBenim eşimin annesi eski kadın oğlunun doğum tarihini bilmiyor Kara kışta oldu diyor tahmini ocak sonu şubat başı olmuştur diyor bende kendi kendime 14 şubatı eşimin doğumgünü olan ettim onun icin abartili degil ama bir pasta yaparim dışarıda cikmayiz bu keyfi ondan ve cocuklardan kisamam kendi bogazimi tutarim yada o gun oruc tutarim aksami kurtarmis olurum

mukemmel yapmissin canm ellerine saglik bnde seker hamurlu pastalar kurabiyler yapiodum gorumtusu cok guzel oluo a esim tatlarini sevmio diye kremeli yaptm ama seninkiler cok iyi
sağol canımbiz de şeker hamurunu sevmiyoruz ama kızım bayılıyor delii yeme dedikçe yiyorpastayı yerken şeker hamurunu direk atıyoruz sorun olmuyor..kreması güzelse tadı güzel oluyor canım..hamur zaten sadece görsel
Tartı bile fazla kiloyu kabul etmiyor çok hossun ya inan çok güldüm kalemle cizmene
napiyim yawww..aynen tartı bile kaldırmıyor fazlayı

Aa 14 şubat var canimcim daha
ayy biz kutlamıyoruz onu 8 ocak benim 20 ocak kızımın 7 şubat eşimin doğum günü..ee daha ne olsun yeter gariibi öperim yeter 14 şubatta

Eki Görüntüle 1949870
Esimden bitki çayı istedim doğadan yokmus bunu almış hiç kullanmadım bunu insallah ise yarar
hemen hemen aynı şeyler var içinde işe yarar mutlaka canım..sadece tadı farklı oluyor

alışkın olmayınca canım. sorun tansiyon değilde baş ağrısına bir çözüm bulamadım ilaçlar fayda etmiyor

ismini de öğrenmiş olduk kurabiyelerden

ayy ben ne hastalık hastası oldum ya kendmi tansiyonum fırladı diyen teyzeler gibi hissediyorum
aynıyız..tık tık tık elimiz bilekte
napçan iyi düşünmüşsün benceoruç da iyi fikir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…