katılıyoıruMAllah korusun insallah bisey olmaz.
Burdada kasirga oncesi gokyuzu kirmizi oluyor. Allahim korusun.
benimde kucuk hep 5 lerde cikar. hamileyken bile yukselmedi.
10 yila kadar OK.
ilk basta onemli olmayabilir ama zamanla mutsuz olabilirsin bence iyi dusun. 20 yil cok uzun bir mesafe.
dusunsene ben 44 yasindayim esim 64 olurdu. benim icin bir cazibesi kalmazdi acikcasi. bu arada esim bende 3 yas genc
karızmasına türükeyim
Zencefil tarcinli kurabiyenizin tarifini verir misin bende onu da yapayimyiyorlar canım. bayılarak. ben de baba da yiyor. güzel oluyor. malzemeleri ben veriyorum. onlar koyup yoğuruyor çünkü.
kafalarına göre yapmıyorlar.
bazen zencefilli tarcınlı . bazen az nişastalı . bazen hindistan cevizli yapıyorlar. hep aynı tarif yapmıyoruz.
Allah sizi bir ömür mutlu etsin peki korkardım diyorsun eşimle süreç nasıl gelistibiz eşimle üniversitenin zorunlu stajında tanıştık 1999 yılında. . o Ankara da veteriner fakültesi okuyordu. ben bilecikte zırai makinalar okuyordum.
Ayvalık tarım . ilçe müdürlüğünde staj yaparrken tanıştık.
daha 21 yaşındaydım
ve benim ilk erkek arkadaşımdı.
çünkü aşırı korkardım erkeklerden . yanıma geldiklerinde .
26 yaşımda da evlendik. onun üni bitti askerlik bitti. işe girdi . öyle.
zor ve meşakkatli bi süreçti. geldi geçti.
14 yıllık evliyiz .
klasik tarifimizZencefil tarcinli kurabiyenizin tarifini verir misin bende onu da yapayim
ondan da çok korktum.Allah sizi bir ömür mutlu etsin peki korkardım diyorsun eşimle süreç nasıl gelisti
Öğlene ne yesem bende bilmiyorum bulgurlu ispanagm var ayriyeten soğanlı haşlanmış kavurmasi var ona yumurta kirabilirim diğer yandan çorbam var bir de eksili ıspanak salatası varbir ıspanak ne hallere düşmüş kaç parçaya bölünmüş zavallim
yiyorlar canım. bayılarak. ben de baba da yiyor. güzel oluyor. malzemeleri ben veriyorum. onlar koyup yoğuruyor çünkü.
kafalarına göre yapmıyorlar.
bazen zencefilli tarcınlı . bazen az nişastalı . bazen hindistan cevizli yapıyorlar. hep aynı tarif yapmıyoruz.
neyse o gitti ben gittim .
ama her gün arıyor yurdu.
cep telefonu yeni çıkmıştı 1999 da . o aldı bi tane 2. el . habire yurdu arıyor . konuşuyor.
bende telefon yok .
mektuplaştık bir de çok çok . kart atardık.
bu bilecik e gelmeye başladı.
ya da eskişehir de buluşmaya başladık. orta yer .
ya da ben ankara ya gittim. kız kardeşim de orada Alman dili edebiyatı okuyordu. ona gittim . öyle görüştük gezdik tozduk.
2 yıl böyle geçti.
sonra askere gitti.
ben ise dayımların yanına çalışmaya gittim.
tepe homee mobilye dükkanları vardı.
dükkanı bana bıraktılar . açılışı yaptılar . çekildiler kenara . petrol istasyonları vardı. asıl işleri o idi.
beni dükkana bağladılar. evlenmeyi yasak koydular . eşimi de bıraktırtılar diyim.
bu iş olmaz dediler .
eşim tokat lı .
tokatlı olmaz dediler . işte canları isteimyor ya evlenmemi ondan
sonra biz gizli mektuplaştık . telefonda görüştük. o zamanlar böyle kampanyalar yoktu .kontur vızır vızır bitiyordu
eşimle ayrıldım bi dönem . dayımların baskısından bunaldım.
o da yazık . bırakmadı beni
her gün aradı yine . arama diyordum arıyordu. yazma diyordum mektup yazıyordu.
öyle askerlik bitti.
hemen işe girdi. 1 aylık çalışırken geldi istediler .
annemlerden istediler . ben de dayıma dedim böyle böyle.
nasip dedi. bi şey demedi.
ve öyle evlendik
ama şu an bu karşı çıkan dayım özellikle eşimi öyle seviyor ki. dün mesela ışıklarda denk gelmişler . konuşmaya çalışıyormuş eşimle. ki trafik akmaya başladı sürdüm arabayı . ayıp olmamıştır inşallah dedi eşim .
bize de sık sık gelir dayım ki yine kimselere gitmez görüşmez . bize gelir .
eşimden emre'm diye bahseder. çok şaşırdım. eşim iyi biri .onu farketmiş olmalı diye düşünüyorum. biraz benziyorlar da birbirlerine.
Allah bozmasın. böyle bizim hikayemiz de.
2003 de evlendik
Benim ikindi ogunumde sut var canm ben sadece nescafeden bi kasik koyuyorum sutun icine hem daha lezzetli oluo hmde cok tok tutuoSade nescafenin etkisi ne hediye geldi bir kavanoz bunu sade şekersiz icsem ne olur yada icmeyeyim mi
Verirsin cnm misafir falan olunca duzen bozuluo ins iyilemissindir de bnde onceden senin gbiydim bozduysam batti balik yan gder yapiodum.ama baktm ki zayiflayan insanlar bi ogun kacirdiysa dgerinde telafi edio ondan canm bunu ogrenmem lazim dedimSelam kızlar
Gelemedim bir türlü çocuklar gelen giden hafta sonu eşim de vardı kayınvalideye git anneye git arada okudum ama yazamadım
Bu arada iyileşemedim bir türlü
Öksürük var gece gündüz bu sefer de faranjit olmuşum iğnem yeni bitmişti zaten 1 hafta olmuştu , hoop tekrar hasta ben
Çok ilaç aldım kan hapı da içiyorum , hiç dikkat edemedim hastayım diye ,cuma da tartılmayı unutmuştum, dün tartıldım ben şok 74 ü gördüm
Vericem inşallah burdayım
Kasmadan mi iyiki kasmadin bu arada demirleke erkek arkadas konusunda dusuncelerini cok iyi ozetlemis bi normal bulamadin kiz sende24 ekimde başladım aşırı kasmadan 12.5 kg verdim işte cnm :)
yap cnm guzel olur degisiklik bnde ayca kaya mantisi var kabakli kiymali yogurrlu bi ara ondan yapcam:))Akşama yoğurtlu mantılı çorba mı yapsam?
masallah canimcim ne guzel RAbbim nasib ettimi edio iste bak uzak askerlik falan dinlemeden evlendinizneyse o gitti ben gittim .
ama her gün arıyor yurdu.
cep telefonu yeni çıkmıştı 1999 da . o aldı bi tane 2. el . habire yurdu arıyor . konuşuyor.
bende telefon yok .
mektuplaştık bir de çok çok . kart atardık.
bu bilecik e gelmeye başladı.
ya da eskişehir de buluşmaya başladık. orta yer .
ya da ben ankara ya gittim. kız kardeşim de orada Alman dili edebiyatı okuyordu. ona gittim . öyle görüştük gezdik tozduk.
2 yıl böyle geçti.
sonra askere gitti.
ben ise dayımların yanına çalışmaya gittim.
tepe homee mobilye dükkanları vardı.
dükkanı bana bıraktılar . açılışı yaptılar . çekildiler kenara . petrol istasyonları vardı. asıl işleri o idi.
beni dükkana bağladılar. evlenmeyi yasak koydular . eşimi de bıraktırtılar diyim.
bu iş olmaz dediler .
eşim tokat lı .
tokatlı olmaz dediler . işte canları isteimyor ya evlenmemi ondan
sonra biz gizli mektuplaştık . telefonda görüştük. o zamanlar böyle kampanyalar yoktu .kontur vızır vızır bitiyordu
eşimle ayrıldım bi dönem . dayımların baskısından bunaldım.
o da yazık . bırakmadı beni
her gün aradı yine . arama diyordum arıyordu. yazma diyordum mektup yazıyordu.
öyle askerlik bitti.
hemen işe girdi. 1 aylık çalışırken geldi istediler .
annemlerden istediler . ben de dayıma dedim böyle böyle.
nasip dedi. bi şey demedi.
ve öyle evlendik
ama şu an bu karşı çıkan dayım özellikle eşimi öyle seviyor ki. dün mesela ışıklarda denk gelmişler . konuşmaya çalışıyormuş eşimle. ki trafik akmaya başladı sürdüm arabayı . ayıp olmamıştır inşallah dedi eşim .
bize de sık sık gelir dayım ki yine kimselere gitmez görüşmez . bize gelir .
eşimden emre'm diye bahseder. çok şaşırdım. eşim iyi biri .onu farketmiş olmalı diye düşünüyorum. biraz benziyorlar da birbirlerine.
Allah bozmasın. böyle bizim hikayemiz de.
2003 de evlendik
Benim ikindi ogunumde sut var canm ben sadece nescafeden bi kasik koyuyorum sutun icine hem daha lezzetli oluo hmde cok tok tutuo
Verirsin cnm misafir falan olunca duzen bozuluo ins iyilemissindir de bnde onceden senin gbiydim bozduysam batti balik yan gder yapiodum.ama baktm ki zayiflayan insanlar bi ogun kacirdiysa dgerinde telafi edio ondan canm bunu ogrenmem lazim dedim
Kasmadan mi iyiki kasmadin bu arada demirleke erkek arkadas konusunda dusuncelerini cok iyi ozetlemis bi normal bulamadin kiz sende
yap cnm guzel olur degisiklik bnde ayca kaya mantisi var kabakli kiymali yogurrlu bi ara ondan yapcam:))
öğlen ne yiycen okulda şekercim.Bugun okulda nobetciyim anca yazdim sabah yine klasik ayni kahvaltm aslinda yulaf yogurt da yapablirdim ama yumurtali peynirli daha tok tutuo sanki beni oglen corba 2 bardak ayran salatam da var ama hem okildayim hem nobetciyim diye getremedim onu
20 yaş çok fazla canım..benim toleransım da 5-7 yaştır..seylanın dediği gibi ileride kesin sorun olur..onun yaşı ilerledikçe senin yaptıkların ona anlamsız gelecek ortak birşeyler yapmak güçleşecek..bizim ailede var öyle bir çift ki araları 8 yaş kadın genç gezmek istiyor eğlenmek istiyor adam da ben gitmem modunda kadın hep yalnız arkadaşlarıyla..biz eşimle yaşıtız annemle babamın 2 yaş araları..Ve her şeyi beraber yaşamak beraber yapmak en güzeli..sen onun yaşına gelene kadar o zaten senin yaptığın yaşadığın şeyleri yaşamış bitirmiş olacak..zor ki ne zor..20 yaş büyük birinden hoşlanmak çok mu saçmalık sizce kızlar. kendisi türk değil üstelik.
Ayy ben yoruldum be leylakım..yeter gelmesinler garii...İyi akşamlar kızlar,gelemiyorum yine.misafir misafir üzerine bu aralar.yatılı hem de...cuma bildirimimi yapıp düzenli menü bildirimine de başlıycam inşallah.koşu bandımı da getirtti eşim sağolsun.Sizler nasılsınız?
inşallah canım..kaşındım resmen haftaya görücez bakalımKolay gelsin canım nöbetlerin de üst üste olmuş aman hasta olma da
Benim de düşüktür aynı böyle nabız da düşük çıkıyor
benim
Off canım yaa sakın yürüyüşe falan çıkma da iyice azmasın..Acil şifalar olsunSelam kızlar
Gelemedim bir türlü çocuklar gelen giden hafta sonu eşim de vardı kayınvalideye git anneye git arada okudum ama yazamadım
Bu arada iyileşemedim bir türlü
Öksürük var gece gündüz bu sefer de faranjit olmuşum iğnem yeni bitmişti zaten 1 hafta olmuştu , hoop tekrar hasta ben
Çok ilaç aldım kan hapı da içiyorum , hiç dikkat edemedim hastayım diye ,cuma da tartılmayı unutmuştum, dün tartıldım ben şok 74 ü gördüm
Vericem inşallah burdayım
ben de 5 ayda falan gölge yaptırmaya giderim kuaföre dediğin gibi 3-4 saat sürer neffret ediyorum bendeSonunda sukur kavusturana.
Sabah kuafor randevum vardi. 4 ayda bir saclarima full highlight yaptiriyorum. tam 3 saat suruyor her seferinde basima agri giriyor. Hic sevmiyorum kuafore gitmeyi.
Sabah kahvaltim
3 adet yesil zeytin
2 adet siyah zeytin
3 dilim kasar peyniri
1 dilim ekmek
arada 1 fincan leblebi
oglen 2 kepekli tost ekmegi arasina avokado ve somon fume
aksam henuz belli degil.
bugun spor yapmiycam belki evde yer sporu yaparim yine hasta olucam sanirim cok halsizim.
katılıyorum yaş önemliAllah korusun insallah bisey olmaz.
Burdada kasirga oncesi gokyuzu kirmizi oluyor. Allahim korusun.
benimde kucuk hep 5 lerde cikar. hamileyken bile yukselmedi.
10 yila kadar OK.
ilk basta onemli olmayabilir ama zamanla mutsuz olabilirsin bence iyi dusun. 20 yil cok uzun bir mesafe.
dusunsene ben 44 yasindayim esim 64 olurdu. benim icin bir cazibesi kalmazdi acikcasi. bu arada esim bende 3 yas genc
aman daha ne karizmalar çıkar karşına
bu daha da kötü amannn sen düşünsene babanın senin yaşında biriyle evlendiğiniEvlenip ayrılmış Cnm benden iki yaş büyük kızı var biri de 19 yaşında kızların
Öğlene ne yesem bende bilmiyorum bulgurlu ispanagm var ayriyeten soğanlı haşlanmış kavurmasi var ona yumurta kirabilirim diğer yandan çorbam var bir de eksili ıspanak salatası varbir ıspanak ne hallere düşmüş kaç parçaya bölünmüş zavallim
yok canım sadece doğum günlerinde o da ben yaparsam..yoksa habire ben de yedirmem o da yemez..yemesin şeker hamuru iyi bi şey değil annesi.
artık 17 yaşında . kararlarını kendi verir sanıyorum. doğruyu yanlışı
Allah mesut etsin canım..biz de stajda tanıştık..biz eşimle üniversitenin zorunlu stajında tanıştık 1999 yılında. . o Ankara da veteriner fakültesi okuyordu. ben bilecikte zırai makinalar okuyordum.
Ayvalık tarım . ilçe müdürlüğünde staj yaparrken tanıştık.
daha 21 yaşındaydım
ve benim ilk erkek arkadaşımdı.
çünkü aşırı korkardım erkeklerden . yanıma geldiklerinde .
26 yaşımda da evlendik. onun üni bitti askerlik bitti. işe girdi . öyle.
zor ve meşakkatli bi süreçti. geldi geçti.
14 yıllık evliyiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?