Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hic sorma selulit yapmasin diye kahve icmiorum zamaninda bi ton sey yiyip kilo almisim madem ozenceksin vicuduna o zaman yap dmi saflik bndekide:)
Sade nescafenin etkisi ne hediye geldi bir kavanoz bunu sade şekersiz icsem ne olur yada icmeyeyim mi

başım çatlıyor kızlar. tansiyonum havalardaydı bir ara 16 ya 7'yi gördüm. şkür düştü ama şimdi de başım çatlıyor öğlenden beri.

Geçmiş olsun canım

Canım ne güzel az yiyip doymak, ben nasıl yapıcam bilmiyorum, midem büyüdü

Afiyet olsun canım bu ara çok iyi gidiyorsun maşallah, devamı gelmezse etkilemez seni o kurabiyeler

Çocuklar yine kurabiye yaptı
Malzemeleri çokarıyorum onlar yapıyor

Yaptıklarını yiyorlar mı canım usta olmuş onlar artık

aynen aslinda bi tane kesmisti hani bazen hic yememek icin inat edersin snra dayanamayip yediginde onun acisini cikarirsin ya benimki de o hesapti:))

Hiç yabancı gelmiyor bana bu dediklerin ama ben battı balık deyip devam ettiriyorum, sen demiyorsun maşallah

size yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar

bunu odamın camından çektim sabah

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Menü çok güzel tam diyetlik afiyet olsun

öğle yemeğim

2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
1.5 yemek kaşığı yoğurt

Bu porsiyonları görünce yediklerimi yazasım gelmiyor
hepimiz tıngır mıngır gidiyoruz körler sağırlar birbirini ağırlar olduk topikçe

Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasin

anca beraber kanca beraber sonuçta :))

:))

Kolay gelsin canım nöbetlerin de üst üste olmuş aman hasta olma da

benim hep böyledir tansiyonum..9-6 10-6 9-5 bana normal olan bu..sen kaldıramıyorsun demekki ama 11-5 arası çok açık

Benim de düşüktür aynı böyle nabız da düşük çıkıyor
benim

Selam kızlar

Gelemedim bir türlü çocuklar gelen giden hafta sonu eşim de vardı kayınvalideye git anneye git arada okudum ama yazamadım

Bu arada iyileşemedim bir türlü

Öksürük var gece gündüz bu sefer de faranjit olmuşum iğnem yeni bitmişti zaten 1 hafta olmuştu , hoop tekrar hasta ben

Çok ilaç aldım kan hapı da içiyorum , hiç dikkat edemedim hastayım diye ,cuma da tartılmayı unutmuştum, dün tartıldım ben şok 74 ü gördüm

Vericem inşallah burdayım

Sonunda sukur kavusturana.
Sabah kuafor randevum vardi. 4 ayda bir saclarima full highlight yaptiriyorum. tam 3 saat suruyor her seferinde basima agri giriyor. Hic sevmiyorum kuafore gitmeyi.

Sabah kahvaltim
3 adet yesil zeytin
2 adet siyah zeytin
3 dilim kasar peyniri
1 dilim ekmek

arada 1 fincan leblebi

oglen 2 kepekli tost ekmegi arasina avokado ve somon fume

aksam henuz belli degil.

bugun spor yapmiycam belki evde yer sporu yaparim yine hasta olucam sanirim cok halsizim.

Allah korusun insallah bisey olmaz.

gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.

erken yapmışsın arada saat çok olunca acıkman doğal cnm ara öğün yapsaydın keşke

Burdada kasirga oncesi gokyuzu kirmizi oluyor. Allahim korusun.

küçük tansiyonum düşük çıkıyor nedense 11 e 5 çıktı

benimde kucuk hep 5 lerde cikar. hamileyken bile yukselmedi.

20 yaş büyük birinden hoşlanmak çok mu saçmalık sizce kızlar. kendisi türk değil üstelik.

10 yila kadar OK.
ilk basta onemli olmayabilir ama zamanla mutsuz olabilirsin bence iyi dusun. 20 yil cok uzun bir mesafe.
dusunsene ben 44 yasindayim esim 64 olurdu. benim icin bir cazibesi kalmazdi acikcasi. bu arada esim bende 3 yas genc

Hoşgeldin canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…