- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
hic sorma selulit yapmasin diye kahve icmiorum zamaninda bi ton sey yiyip kilo almisim madem ozenceksin vicuduna o zaman yap dmi saflik bndekide:)
Yok degil cnm ben her zaman suna inanirim askin yasi yoktur ins sen de gonlune gore birini bulcaksn inaniorum20 yaş büyük birinden hoşlanmak çok mu saçmalık sizce kızlar. kendisi türk değil üstelik.
İnşallah CnmYok degil cnm ben her zaman suna inanirim askin yasi yoktur ins sen de gonlune gore birini bulcaksn inaniorum
Sade nescafenin etkisi ne hediye geldi bir kavanoz bunu sade şekersiz icsem ne olur yada icmeyeyim mihic sorma selulit yapmasin diye kahve icmiorum zamaninda bi ton sey yiyip kilo almisim madem ozenceksin vicuduna o zaman yap dmi saflik bndekide:)
nescafe selilüt yapar cnm süt tozu da kg :) ama günde 1 bardak içersen tok tutar enerji verirSade nescafenin etkisi ne hediye geldi bir kavanoz bunu sade şekersiz icsem ne olur yada icmeyeyim mi
Ben şekersiz sade bile icerim faydası varsa ama selülit yapıyorsa hiç icmemnescafe selilüt yapar cnm süt tozu da kg :) ama günde 1 bardak içersen tok tutar enerji verir
aşırı tüketim yapar cnmBen şekersiz sade bile icerim faydası varsa ama selülit yapıyorsa hiç icmem
başım çatlıyor kızlar. tansiyonum havalardaydı bir ara 16 ya 7'yi gördüm. şkür düştü ama şimdi de başım çatlıyor öğlenden beri.
anca geldim.
Esim cumartesi ogleden sonra kuba kahvesi yapmisti. normalde kahveyi sabah iciyorum yoksa uyutmuyo.o gece hic uyutmadi beni. ustune bide baliga gittik hava cok sisliydi ve aciklarda cok ruzgar ve dalga vardi. teknede baya bi usudum. aksam saat 6:00 da yorgunluk ve bitkinlikle uyuyakalmisim bi uyandim sabah olmus.
bu sabah tahinli pekmezli 1 dilim ekmek yedim.
ogleden once 1 kase yogurt yedim.
oglen ceyrek balik ekmek
az salata
cok ac olmama ragmen hemen doydum.
Aksam icin canim corba istiyor.
su anda yaptigim bitki cayndan iciyorum.
Dun aksam 3 tane kurabiye yedim hde kendimi tutabilecekken yedim nefret edeiorum suan kendinden boyle bisey yaptigim icin o ladar pasta kurabiye yaparsan kac gundur ve yemezsen al boyle olur iste bazen canim istemese bile sanki seytan kulagimdan ye diye fisildio resmen onu kulagimin dibinde hissediyorum:))
Çocuklar yine kurabiye yaptı
Malzemeleri çokarıyorum onlar yapıyor
aynen aslinda bi tane kesmisti hani bazen hic yememek icin inat edersin snra dayanamayip yediginde onun acisini cikarirsin ya benimki de o hesapti:))
size yazdıktan sonra tekrar sallandık kızlar
bunu odamın camından çektim sabah
Selam kızlar
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 tane yeşil zeytin
2 bardak çay
Öğlen yok kahvaltı geç oldu bugün
Saat 2 gibi bitki çayımı içerim
Akşam
Tavuk sote
Yarım kase yoğurt
Salata
öğle yemeğim
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
1.5 yemek kaşığı yoğurt
hepimiz tıngır mıngır gidiyoruzkörler sağırlar birbirini ağırlar olduk topikçe
Hep berber kilo almalar yada hastalanmalar burda olmayanlarin kulaklari cinlasin
anca beraber kanca beraber sonuçta :))
onlara bakma sen valla belli bir kilonun üstünde tartınca sapıtıyor arada tartılar..benimki de öyle..bu durum yüzünden 3 tartı değiştirdim sonuç aynıarada sapıtıp yanlış tartıyor..yerini oynatıp yeniden aynı yerine getiriyorum düzeliyor benimki..inanmazsınız yeri bozulmasın diye kalemle köşelerini çizdim
herkese geçmiş olsun
biliyorsun da hatanı..niye almadın yanına kısss..neyse ki tutmuşsun kendini
off fena...Allah beterinden saklasın
ihmal etme iyice artar..geçmiş olsun
ben de yamuğum gene nöbet çıkışı her yerim ağrıyor..
benim hep böyledir tansiyonum..9-6 10-6 9-5 bana normal olan bu..sen kaldıramıyorsun demekkiama 11-5 arası çok açık
Günaydın kızlar ufaklık bugün yumurta istedi kahvaltıya bende ona eşlik edeyim bari dedim nadiren kahvaltı yaptığım bir gün oldu.
Sabah yine deprem ile uyandım
1 yumurta
2 ince dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça beyaz peynir
3 dilim domates
2 tane yeşil zeytin
gökyüzü kırmızı olunca deprem havası var derler.
erken yapmışsın arada saat çok olunca acıkman doğal cnm ara öğün yapsaydın keşke
küçük tansiyonum düşük çıkıyor nedense 11 e 5 çıktı
20 yaş büyük birinden hoşlanmak çok mu saçmalık sizce kızlar. kendisi türk değil üstelik.
Hoşgeldin canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruzİyi akşamlar kızlar,gelemiyorum yine.misafir misafir üzerine bu aralar.yatılı hem de...cuma bildirimimi yapıp düzenli menü bildirimine de başlıycam inşallah.koşu bandımı da getirtti eşim sağolsun.Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?