bir hamburger ekmeğine karışık sandeviç yarım bardak da karışık meyve suyu ohh mideme sağlık
Gule gule kullan saçlarını canımSonunda sukur kavusturana.
Sabah kuafor randevum vardi. 4 ayda bir saclarima full highlight yaptiriyorum. tam 3 saat suruyor her seferinde basima agri giriyor. Hic sevmiyorum kuafore gitmeyi.
Sabah kahvaltim
3 adet yesil zeytin
2 adet siyah zeytin
3 dilim kasar peyniri
1 dilim ekmek
arada 1 fincan leblebi
oglen 2 kepekli tost ekmegi arasina avokado ve somon fume
aksam henuz belli degil.
bugun spor yapmiycam belki evde yer sporu yaparim yine hasta olucam sanirim cok halsizim.
telafi ederim cnm :) sorun yok nslsa 63'ü gördüm yaza kadr bir 7 kg dha versem tam olckbu saatte hemd de
Hadi bakalım ben senin kadar olsam yeter bende 2km yürüdüm form çayı ictim çocukların yatmasını bekliyorumtelafi ederim cnm :) sorun yok nslsa 63'ü gördüm yaza kadr bir 7 kg dha versem tam olck
24 ekimde başladım aşırı kasmadan 12.5 kg verdim işte cnm :)Hadi bakalım ben senin kadar olsam yeter bende 2km yürüdüm form çayı ictim çocukların yatmasını bekliyorum
Sonunda sukur kavusturana.
Sabah kuafor randevum vardi. 4 ayda bir saclarima full highlight yaptiriyorum. tam 3 saat suruyor her seferinde basima agri giriyor. Hic sevmiyorum kuafore gitmeyi.
Sabah kahvaltim
3 adet yesil zeytin
2 adet siyah zeytin
3 dilim kasar peyniri
1 dilim ekmek
arada 1 fincan leblebi
oglen 2 kepekli tost ekmegi arasina avokado ve somon fume
aksam henuz belli degil.
bugun spor yapmiycam belki evde yer sporu yaparim yine hasta olucam sanirim cok halsizim.
Hoşgeldin canım iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruzsen nasilsin
Bu yaşa kadar bekar kalması da ayrı bir düşündürücü....
Evlenip ayrılmış Cnm benden iki yaş büyük kızı var biri de 19 yaşında kızlarınBu yaşa kadar bekar kalması da ayrı bir düşündürücü....
Bir tabak alabilir miyimAkşama yoğurtlu mantılı çorba mı yapsam?
yiyorlar canım. bayılarak. ben de baba da yiyor. güzel oluyor. malzemeleri ben veriyorum. onlar koyup yoğuruyor çünkü.Geçmiş olsun canım
Canım ne güzel az yiyip doymak, ben nasıl yapıcam bilmiyorum, midem büyüdü
Afiyet olsun canım bu ara çok iyi gidiyorsun maşallah, devamı gelmezse etkilemez seni o kurabiyeler
Yaptıklarını yiyorlar mı canım usta olmuş onlar artık
Hiç yabancı gelmiyor bana bu dediklerin ama ben battı balık deyip devam ettiriyorum, sen demiyorsun maşallah
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Menü çok güzel tam diyetlik afiyet olsun
Bu porsiyonları görünce yediklerimi yazasım gelmiyor
:))
Kolay gelsin canım nöbetlerin de üst üste olmuş aman hasta olma da
Benim de düşüktür aynı böyle nabız da düşük çıkıyor
benim
afiyet olsunöğle yemeğim
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
1.5 yemek kaşığı yoğurt
hahah. sakın daha şimdiden.ayy ben ne hastalık hastası oldum ya kendmi tansiyonum fırladı diyen teyzeler gibi hissediyorum
yemesin şeker hamuru iyi bi şey değil annesi.sağol canımbiz de şeker hamurunu sevmiyoruz ama kızım bayılıyor delii yeme dedikçe yiyor pastayı yerken şeker hamurunu direk atıyoruz sorun olmuyor..kreması güzelse tadı güzel oluyor canım.. hamur zaten sadece görsel
napiyim yawww..aynen tartı bile kaldırmıyor fazlayı
ayy biz kutlamıyoruz onu 8 ocak benim 20 ocak kızımın 7 şubat eşimin doğum günü..ee daha ne olsun yeter gariibi öperim yeter 14 şubatta
hemen hemen aynı şeyler var içinde işe yarar mutlaka canım..sadece tadı farklı oluyor
aynıyız..tık tık tık elimiz bilekte
napçan iyi düşünmüşsün bence oruç da iyi fikir..
gayet güzel menün. afiyet olsunakşam yemeğim
1 kase kırmızı mercimek çorbası
salata
3 küçük köfte
1 yemek kaşığı taze fasülye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?