Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gule gule kullan saçlarını canım

afiyet olsun canım

sanırım bir kaç paket daha alıcm şu form çayından lavaboya çıkartmakta çok etkili başka çeşidini de alırım. sinemaki gibi karın ağrısı da yapmıyor. mideyi rahatlatıyor aksine

Günaydın kızlar

Kahvaltım

2 dilim kendi yaptığım ekmekten. İncecik kesiyorum çok güzel oluyor :))
Yarım çay kaşığı tereyağ
3 minik zeytin
1 parça peynir

Öğlene ne yesem bende bilmiyorum bulgurlu ispanagm var ayriyeten soğanlı haşlanmış kavurmasi var ona yumurta kirabilirim diğer yandan çorbam var bir de eksili ıspanak salatası var bir ıspanak ne hallere düşmüş kaç parçaya bölünmüş zavallim

yiyorlar canım. bayılarak. ben de baba da yiyor. güzel oluyor. malzemeleri ben veriyorum. onlar koyup yoğuruyor çünkü.
kafalarına göre yapmıyorlar.
bazen zencefilli tarcınlı . bazen az nişastalı . bazen hindistan cevizli yapıyorlar. hep aynı tarif yapmıyoruz.

ayy ben ne hastalık hastası oldum ya kendmi tansiyonum fırladı diyen teyzeler gibi hissediyorum
hahah. sakın daha şimdiden.
çok şükür iyiyiz . ama bugün yine kulak kepçem zonkluyor.
3-4 yıl bazen 2-3 yılda bi olan bişey bana.
doktor sebebi bilinmiyor ama bu ağrılar zaman zaman geliyor bize demişti. ağrı kesici verip yollamıştı. diş ağrısı gibi . kulak kepçesinde acı bir ağrım var .

yemesin şeker hamuru iyi bi şey değil annesi.
artık 17 yaşında . kararlarını kendi verir sanıyorum. doğruyu yanlışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…