Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rabbim şifa versin canım. fazla kaçırmazsın 1 tabak yiyeceğine yarım tabak yer dengelersin

Asıl canım bir dahaki kurabiye yapma zamanımızda bunu deneyecem bugün pogaca yapacam hem okulada götürürler diye

Canım lahmacun istiyor. Hastaneye gittim geldim babamla. Efor testi vardı babamın git gel derken acıktım. Gelirken burnuma bir de güzel lahmacun koktu
Sabah babam oturdu 3 tane boyoz yedi sende ye dedi bir parça bile almadım
iyi boyoz a dayanmışsın.
çok severim ben de .
canım geçmiş olsun .
tabi yapılsın . tedbir amaçlı yapıyorlar .
kemoterapi de almıştı kp im .
Allah şifa versin hepsine inşallah . zor . zamane hastalığı . Allah başa vermesin .

halsizlik bended de var sersum .
dün akşam yine kötü oldum.
vitaminlere başladım.
suypradiyn all day
magnezyum hap
b vitamini hap
içiyorum .
az daha iyiyim sanki ama arada pil aniden bitiveriyor .
bu aralar halsizlik çok diye söyledi doktor. herkes aynı şeyden şikayetçi dedi

Asıl canım bir dahaki kurabiye yapma zamanımızda bunu deneyecem bugün pogaca yapacam hem okulada götürürler diye
çok afedersin un yazmayı unutmuşum.
alığı kadar un.
1 bardak nişasta . şöyle bi karıştır. aldığı kadar da un koy .

ben kurabiyeyi yoğurtuyorum.
sonra bi tabağa şekerleme vs koyup çocuklar ona bandırıp tepsiye koyuyor .
güzel oluyor .
marketlerde şekerleme reyonu varsa bak. güzel şeyler var .

Canım lahmacun istiyor. Hastaneye gittim geldim babamla. Efor testi vardı babamın git gel derken acıktım. Gelirken burnuma bir de güzel lahmacun koktu
Sabah babam oturdu 3 tane boyoz yedi sende ye dedi bir parça bile almadım
1 tane lahmacun ye canım bişey olmaz..akşamı yemez telafi edersin..karatayda zaten haftada 2 tane serbest biliyorsun

sersum az buçuk öyle cnm mesela şuan benm gittiğim yolu o çoktan gitmiş nerdeyse.
yanii

Rabbim şifa versin canım. fazla kaçırmazsın 1 tabak yiyeceğine yarım tabak yer dengelersin
sağol canım aminnyapıcaz bişeyler

@demirleke 44 yaşında işte aramızda 20 yaş var ama kendisi De yaşı sorun ediyor ben hayal kurma yaşını geçtim senin gibi genç ve güzel birinden aşkı bekleyip hayal kuracak yaş çoktan bitti diye
Iyi bari bir taraf mantıklı düşünmüş umarım bir sonraki adayın durumu normal olur

Canım insallah sureciniz kolay geçer Allah şifa versin

sersum canım bişey danisacam sana belki daha önce başına gelmiş arkadaslarda vardır bu hafta koşu yaparken kendimi zorladim herhalde siz kapağının hemen altı çok ağrıyor acaba sadece zorlamadan mi olmuştur yoksa bir sorun mu var şişme yok sadece agrivar.
Ağzım yara olmuyor diye kendime güvene dün gece birden damagim sisti kan toplar gibi iki uc yerden nokta nokta kızarıklık var çok agriyor

@demirleke 44 yaşında işte aramızda 20 yaş var ama kendisi De yaşı sorun ediyor ben hayal kurma yaşını geçtim senin gibi genç ve güzel birinden aşkı bekleyip hayal kuracak yaş çoktan bitti diye
canım benim . nerden çıktı bu
internetten mi
bana kalırsa çok hızlı konuşuyorsunuz böyle konuları
yani önce bi elektirik hoşlanma vs olmalı diye düşünüyorum.
hemen aşık olamazsın . öyle değil mi.

saçları
saçlarımı yıllardır kendim boyuyorum.
çünkü ne zaman gitsem istediğim gibi boyamadılar . hiç sevmedim. 1 gün sonra üstüne başka boya yaptım.
yıllardır kendim boyarım.
saçlarımı da elimden geldiğince kendim keserim.
çocukların saçlarını da ben keserim.
daha 3-4 kez ancak berbere gittiler çocuklar
saç kesme makinam var .
yıllarca eşimin saçlarını da kestim ama yoğun olduğum için artık berbere gidiyor
erkek çocuklarında kısa saç sevmiyorum ben . şu ara kısa kestiriyorlar ama

siz de mi stajda tanıştınız . ne güzellll

dizini yere mi vurdun acaba. bazen sehpa gibiyerlere çarpınca bi kaç gün ağrıyor. koştururken insan nereye çaptığını bilmiyor.
damağım da ancak sert bi şey yersem kabarır . yani galeta gibi sert bi şeyi yersem oluyor malesef.
senin neden oldu acaba.

1 tane lahmacun ye canım bişey olmaz..akşamı yemez telafi edersin..karatayda zaten haftada 2 tane serbest biliyorsun

yanii

sağol canım aminnyapıcaz bişeyler

öyle yapıcam cnm akşam sadece salata yada çorba ile geçiştirirm :)

afiyet olsun
gözlerim karardı açlıktan .
çok açıktım sorma canım .
birazdan iyycem 5 dk kalmış öğlen arasına.

afiyet olsun canım .) havalar sanırım acıktırıyor benmde midem kazındı

damar damar üzerine binmiş derler ya eskiler öyle olmuş olabilir cnm zorladıysan .

Normal boya olsa ben de yaparım canım ama gölge evde yapılamıyor maalesef..eşim de saçımı öyle beğeniyor..5 ayda bir idare ediyoruz....
kesim yapmak zordur..bravo sana..
ben şu sıralar rahat olduğu için kısa kullanıyorum..çok kısa değil kulak altı resim paylaşmıştım bi ara onun gibi..
aynen biz de stajımda tanıştık bi ara anlatırım ben de

canım zorlamadandır bence..dinlendir buz koy hatta 5-6 dk ..sabahvesenin dediği gibi damar damar üstüne binmiş derler eskiler aynen öyle de olabilir..soğuk uygulama ve varsa sürecek kremlerden sür biraz dinlendir bence..Geçmiş olsun canım..ağzına da gargara tuzlu suyla..benim de oldu olacak b vitaminiyle zorluyorum kurtardım gibi..3 gündür 2 tane içtim valla..ağız yarası fena

anlat canım . bi ara sizin hikayeniizi de okuyalım.

benim de kısa sersum 3 yıldır kısa
öncesinde hep uzundu .
artık uzatmaya karar verdim.

Bende akşam sarıp sarmaladim dizimi isinsin diye jel sürdüm daha önce boynum için dr iki tane karıştır iyi geliyor demişti bende öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…