• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

20170213_161213-1.webp

ne denek cnm yumurta protein zeytin yag yumurta yemiosan peyniri arttirabilirsin zeytin 4 5 tane onerilio canimcim afiyet olsun

canim acaba sen kendine fazla mi yukleniosun sabah yemedin oglen cok az yefin ve sadece corba
Tamam canım teşekkür ederim tekrardan daha dikkatli olacam artik

yok canım sanmıyorum
öğlen 2 kase sebze çorbası (havuç , patates, arpa şehriye , taze soğan )

2 kase turşu kavurması

öğlenden önce saat 9.30 da 1 adet ekşi elma

az önce yine ekşi elma yedim.
gayet iyi gibi bence.
sen ne dersin
Evet canm iyiymis ben sadec bi kase yedin sandim elmayi da unutmusum yedgini
Buda benim mesgalem bende can sıkıntımı böyle atiyorum
masallah canm ne guzel olmus

Bende pasta yapmayi seviorum ozellikle sinirkiyken bos zamanlarimda hobi veya terapi gibi oluo bana da
Bugun nobetciydim nasi yoruldum yemek yicek halim yok insan aslinda bosluktan yemek yiyo bnce cnku benm hep haftasonlari aklima yemek gelio

Evim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa

Hadi bakalım canım hayırlısı. Böylece daha çok motive olursun.
Inşallah canım abım de çok iradeli dört zeytin bir bardak suyla ogün yapmisligi var sert kayay a cardin dedi ben de olsun kaybetsem de biraz daha motive olmuş olurum dedim. Yarin oruc tutmayı düşünüyorum canım baya zaman oldu tutmaya li dayanirim insallah kazam çok fazla yarin bir pasta yaparım niyet sevgililer günü değil eşimin meçhul doğumgünü için

Back
X