Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim tekrardan daha dikkatli olacam artikne denek cnm yumurta protein zeytin yag yumurta yemiosan peyniri arttirabilirsin zeytin 4 5 tane onerilio canimcim afiyet olsun
canim acaba sen kendine fazla mi yukleniosun sabah yemedin oglen cok az yefin ve sadece corba
Çok güzel olmuş canım benim ellerine emeğine sağlık.
El işi yapınca kafam dağılıyor yemek de pek aklıma gelmiyorSüpersiniz kızlar maşallah.
Çok güzel olmuş canım benim ellerine emeğine sağlık.
ben de öyle canım . terapi gibi geliyor bana da. eline sağlıkEl işi yapınca kafam dağılıyor yemek de pek aklıma gelmiyor
Evet canm iyiymis ben sadec bi kase yedin sandim elmayi da unutmusum yedginiyok canım sanmıyorum
öğlen 2 kase sebze çorbası (havuç , patates, arpa şehriye , taze soğan )
2 kase turşu kavurması
öğlenden önce saat 9.30 da 1 adet ekşi elma
az önce yine ekşi elma yedim.
gayet iyi gibi bence.
sen ne dersin
masallah canm ne guzel olmusBuda benim mesgalem bende can sıkıntımı böyle atiyorum
Hadi ins gitcek kilolarBu akşam abimle yarışa girdik bir ayda kim daha fazla kilo verecek diye artık bir sebebin daha var
Hadi bakalım canım hayırlısı. Böylece daha çok motive olursun.Bu akşam abimle yarışa girdik bir ayda kim daha fazla kilo verecek diye artık bir sebebin daha var
Inşallah canım abım de çok iradeli dört zeytin bir bardak suyla ogün yapmisligi var sert kayay a cardin dedi ben de olsun kaybetsem de biraz daha motive olmuş olurum dedim. Yarin oruc tutmayı düşünüyorum canım baya zaman oldu tutmaya li dayanirim insallah kazam çok fazla yarin bir pasta yaparım niyet sevgililer günü değil eşimin meçhul doğumgünü içinHadi bakalım canım hayırlısı. Böylece daha çok motive olursun.