• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
Canım ya uzulum adına bu kadar cirpinmissin acaba eşinin de bir planı vardı yetişmedi mi gerçi en azından senin gönlünü almak için sana yardımcı olması gerekirdi ama neyse

Inşallah canım abım de çok iradeli dört zeytin bir bardak suyla ogün yapmisligi var sert kayay a cardin dedi ben de olsun kaybetsem de biraz daha motive olmuş olurum dedim. Yarin oruc tutmayı düşünüyorum canım baya zaman oldu tutmaya li dayanirim insallah kazam çok fazla yarin bir pasta yaparım niyet sevgililer günü değil eşimin meçhul doğumgünü için
Olsun canım dediğin gibi sana faydası olur motive açısından insan daha çok hirslaniyor. En önemlisi sağlıklı şekilde vermek.

Dün akşam salatam ve bir çeşit yemegim biraz tuzlu olmuştu aksamdandir duba gibi hissediyorum kendimi ödem yaptı baya o kadar şu ictim hem akşam hem sabah hepsi vücudumda duruyor

Evim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
bizde hicbir zaman gununde kutlamadik illaki tum ozel gnler haftasonu kutlancak nedense ole bi algimiz var bnde kendi hediyelerimi kendim alirim bi kere esime dedim ki bu yil sen seciceksin dedim gitmis o kadar para verip pirlantami degistirmis oysaki ben taki yuzuk vs takmaktan hic hoslanmam

Inşallah canım abım de çok iradeli dört zeytin bir bardak suyla ogün yapmisligi var sert kayay a cardin dedi ben de olsun kaybetsem de biraz daha motive olmuş olurum dedim. Yarin oruc tutmayı düşünüyorum canım baya zaman oldu tutmaya li dayanirim insallah kazam çok fazla yarin bir pasta yaparım niyet sevgililer günü değil eşimin meçhul doğumgünü için
ellerine saglik smdiden canm hadi bakalim ins guzel guzel gder kilolar ama cok ac kalma cnm

Günaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
oh oh mesmesercim 3 dilim ekmek bide browni intens boyle mi basladin kiz iddiaya:))

Günaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
Abinle olan yarışta sana inanıyorum
Sen kazanacaksın
Günaydın
Kahvaltım mantarlı 2 yumurtalı omlet
Şimdi nescafee. İçiyorum.
Öğlene ıspanak yemeğim 2 haşlanmış yumurtam var

Dün akşam 1 kase yoğurt yedim
Bundan sonra akşam yemeğini 1 kase yoğurtla yapacağım sadece
Sonra 1 su bardağı Türk kahvesi içtim

Canım yıldönümünüz kutlu olsun
Biz de şöyle yaparız
Akşam çocuklarla yemeğe çıkarız
Genellikle çocukların istediği bir yer olur
En son burgerrr kingg de kutladık düşün artık
Kız da emekliyordu
Bütün yerleri paspasladı
Abiler ilgilendi ,eğlendi onunla
Romantizmin r şi yoktu tabi

Az önce çektim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 39
bizde hicbir zaman gununde kutlamadik illaki tum ozel gnler haftasonu kutlancak nedense ole bi algimiz var bnde kendi hediyelerimi kendim alirim bi kere esime dedim ki bu yil sen seciceksin dedim gitmis o kadar para verip pirlantami degistirmis oysaki ben taki yuzuk vs takmaktan hic hoslanmam

ellerine saglik smdiden canm hadi bakalim ins guzel guzel gder kilolar ama cok ac kalma cnm

oh oh mesmesercim 3 dilim ekmek bide browni intens boyle mi basladin kiz iddiaya:))
Aksama kadar dayanamam diye yedim canım inan sabahtandir yeni oturdum soba yak kahvalti hazırla kizi okula biraktim geldim şimdiye kadar ev topladım bakalım ekmek benim yaptığım ev ekmeği olduğu için kalın olmuyor

evet cnm gayet iyi gorunuosun en sonki gobek gitmis gorunuo kahvaltn da guzelmis masallah
canım aslında tartıda öyle büyük kilo düşüşü yok ama göbek küçüldü. söndü sanki.
az az sguart yapıyorum yine. çok bi vaktim kalmıyor işten dolayı. eve gidince yani.

Aksama kadar dayanamam diye yedim canım inan sabahtandir yeni oturdum soba yak kahvalti hazırla kizi okula biraktim geldim şimdiye kadar ev topladım bakalım ekmek benim yaptığım ev ekmeği olduğu için kalın olmuyor
koşturmacan çok canım senin
bi tek kız mı okula gidiyor . diğer ikisi kaç yaşında evdeler mi.

diğer kızım 6 yaşında anasinifina gidiyor tatilde su borusu patlamış daha hazır değilmiş onun için gitmiyor oglanda 2.5 yaşında canım
evdeler bugün . güzel oynarlar inşallah .
dün ben de eve gittim . anasınıfına giden ve 5. sınıfa giden öğlenleri geliyor eve.
sabahçılar
kız 1.5 yaşında . bakıcı ablaya sordum oğlanlar kudurdu mu . yok dedi kızın canı sıkılıyor yalnızken zaten . durmuyor diyor . tek çocuğu idare etmek çok daha zor .

Dün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım

evdeler bugün . güzel oynarlar inşallah .
dün ben de eve gittim . anasınıfına giden ve 5. sınıfa giden öğlenleri geliyor eve.
sabahçılar
kız 1.5 yaşında . bakıcı ablaya sordum oğlanlar kudurdu mu . yok dedi kızın canı sıkılıyor yalnızken zaten . durmuyor diyor . tek çocuğu idare etmek çok daha zor .
Evet canım haklısın benim kiz okula gitti mi oğlan etegimi bırakmıyor ama o oldu mu oynuyorlar beraber

Dün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım
canımcım.
kendimize bakmamız gerekiyor . kendin için öncelikle.
eskiden güzeldin demiş . erkeklerin patavatsızlığı. sen takma onu kafana.
zayıf olunca iltifat ederler, kıskançlık ederler hatta çok güzel oldun diye.
zayıflamaya bak canım .
evde olunca insan salıyor kendini biraz . yani ben öyle oluyorum. çok yiyorum. ama sınır koyabilir insan kendine. çok zor değil .

Back
X