Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım evde kek yap kurabiye yap börek yemek derken istemeden de olsa yiyorum abartmıyorum ama demekki daha dikkatli olmam lazım tabicanımcım.
kendimize bakmamız gerekiyor . kendin için öncelikle.
eskiden güzeldin demiş . erkeklerin patavatsızlığı. sen takma onu kafana.
zayıf olunca iltifat ederler, kıskançlık ederler hatta çok güzel oldun diye.
zayıflamaya bak canım .
evde olunca insan salıyor kendini biraz . yani ben öyle oluyorum. çok yiyorum. ama sınır koyabilir insan kendine. çok zor değil .
cubura yöneliyorMaalesef canım evde kek yap kurabiye yap börek yemek derken istemeden de olsa yiyorum abartmıyorum ama demekki daha dikkatli olmam lazım tabi
Hmm intens kucukse tamam canim bnde dicektum nasi kiydin kendine o zamn aferinAksama kadar dayanamam diye yedim canım inan sabahtandir yeni oturdum soba yak kahvalti hazırla kizi okula biraktim geldim şimdiye kadar ev topladım bakalım ekmek benim yaptığım ev ekmeği olduğu için kalın olmuyor
sikilasma olmustur canim o zamn o da guzel biseycanım aslında tartıda öyle büyük kilo düşüşü yok ama göbek küçüldü. söndü sanki.
az az sguart yapıyorum yine. çok bi vaktim kalmıyor işten dolayı. eve gidince yani.
bna da oyle demisti canim sen ne guzel ilk evlendgimizde zqyiftin demisti bnim esim zaten direk soyler hic cekinmez bnde o yuzden artik basladim suan hergun motive edio bnde kendime bakiorum bir yandan zayiflarken insDün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım
Ben de birgün apartmanda oturursam zor geçecek alıştık burdaselam kızlar...dün 3.5 km yürüdüm..akşam yameği
actifryda karışık kızartma yoğurt
bu sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim cevizli kek
şimdi de çayy.
.üst kat komşumuz çok gürültülü ..2.5 yıldır çekmediğimiz kalmadı..babamlar da 3 gün sonra gelecek ..dün eşim nöbet çıkışı gürültüden uyuyamadı yanii o derecesürekli mobilya çekme sesi..dayanılmaz..bugün çıktım ve dedim rica ediyorum hepimiz çocuk büyüttük zaptetmek çok zor anlıyorum ama babam rahatsız ve biraz daha dikkatli olun lütfen..neyse olumlu karşıladı kusura bakmayın dedi..emekli olup da kendi müstakil evimize taşınmayı dört gözle bekliyorum.
.Apartmanda oturmak çok fena..
![]()
ben de hep akşam 6-8 arası yaparım canım..etkisi değişmiyor merak etme yeter ki yapalım..hatta akşam yemeği öncesi yaparsam beni tıkıyor canım yemek istemiyor..Daha önceki diyetimde sabah yapıyordum sporumu bu defa akşamları yapıyordum acaba yine mi sabah yapsam diye nete baktım galiba en iyi saat sabah 9 ve 16 genelde öyle diyor sabah erken kahvalti yapıp öyle spor yapacam belki böyle daha iyi olur eğer akşam musait olursam o zaman da biraz yürüyüş yaparım
baban geliyormuş canım.selam kızlar...dün 3.5 km yürüdüm..akşam yameği
actifryda karışık kızartma yoğurt
bu sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim cevizli kek
şimdi de çayy.
.üst kat komşumuz çok gürültülü ..2.5 yıldır çekmediğimiz kalmadı..babamlar da 3 gün sonra gelecek ..dün eşim nöbet çıkışı gürültüden uyuyamadı yanii o derecesürekli mobilya çekme sesi..dayanılmaz..bugün çıktım ve dedim rica ediyorum hepimiz çocuk büyüttük zaptetmek çok zor anlıyorum ama babam rahatsız ve biraz daha dikkatli olun lütfen..neyse olumlu karşıladı kusura bakmayın dedi..emekli olup da kendi müstakil evimize taşınmayı dört gözle bekliyorum.
.Apartmanda oturmak çok fena..
![]()
canım iç ilaçlarını ihmal etme.Günaydın kızlar kayınvaldemlerde tiroid ilacımı içememiştim bu da bana kilo olarak dönmüş vücûd hormon üretemiyor sonuçta çok hamurişi yemedim neyse sonuç olarak 59 olmuşum tartıldım sabah başladım dikkat etmeye
nereye taşınacaksınız . müstakil ev mi düşünüyorsunuzben de hep akşam 6-8 arası yaparım canım..etkisi değişmiyor merak etme yeter ki yapalım..hatta akşam yemeği öncesi yaparsam beni tıkıyor canım yemek istemiyor..
bizde hicbir zaman gununde kutlamadik illaki tum ozel gnler haftasonu kutlancak nedense ole bi algimiz var bnde kendi hediyelerimi kendim alirim bi kere esime dedim ki bu yil sen seciceksin dedim gitmis o kadar para verip pirlantami degistirmis oysaki ben taki yuzuk vs takmaktan hic hoslanmam
Benimki de normalde gider altın alır yüzük künye küpe ben de onu sevmiyorum biraz kafa yor yaratıcı ol ne kolay git takı al bitsin hoş bu sefer o da yoktu ya
Takma sen onu canım ama hırs yap ben de iki çocuk olunca kendime bakamaz oldum kaç zamandır saçımı bile boyatmadım düşün artık o kadar çıkıp gönlümce alışveriş yapamıyorum evi silip süpürüp yemek yapabilirsem ne mutlu bana diyorum evliliğimizin ilk yıllarında işe giderken her sabah saçımı ya maşa yapardım ya da düzleştirirdim düşün bi de şimdiye bak çocukla gerçekten zor ama kendimize bakmamız lazım kimse aferin demiyor üzerine bi de böyle laf söylüyorlar ah ahhhDün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım
sen de mi müstakildesin . oh be ne güzel heeeBen de birgün apartmanda oturursam zor geçecek alıştık burda
Canım zaten 58 dim kilo almışım 59 olmuşumcanım iç ilaçlarını ihmal etme.
59 olmuşsun . harika . çok iyi.
nereye taşınacaksınız . müstakil ev mi düşünüyorsunuz
1-1.5 ay kadar canım radyoterapisini burada olacak..amin inşallah..baban geliyormuş canım.
ne kadar kalacaklar .
inşallah daha iyi olur .
tabi yani adam gürültü mü çeksin yazık.
bizim üst kat komşumuz da çok gürültücü
daha 5 ay falan oldu taşındılar üstümüze
ama gece saat 1-2 olsun hiç durmuyorlar . çocukları var 3 yaşında o da öyle.
site yönetimine sikayet dilekçesi verdik 2 komşu.
gerçekten aşırıya kaçıyorlar . hiç hak hukuk yok insanlarda.
deniz kenarı muhtemelen annemlere yakın bir yerden arsa alıp ev yaptıracağız canım..İnşallah Allah nasip ederse ..3-4 yılımız var daha..Hayırlısı bakalımnereye taşınacaksınız . müstakil ev mi düşünüyorsunuz
neyyyyyCanım zaten 58 dim kilo almışım 59 olmuşum
sen de emekli oluyor musun1-1.5 ay kadar canım radyoterapisini burada olacak..amin inşallah..
gürültü hiç çekilmiyor..mecbur katlanıyoruz..
deniz kenarı muhtemelen annemlere yakın bir yerden arsa alıp ev yaptıracağız canım..İnşallah Allah nasip ederse ..3-4 yılımız var daha..Hayırlısı bakalım
Muhtemelen 1 haftaya yakın içemedimneyyyyy
ilacını almadın diye mi acaba öyle oldu.