• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yazarhanim35 yazarhanim35 guzel gdio canm gecti yemek olayi sanirim duzene girdin masallh benimde yumurtlama gunum modem kazinio resmen ya

bende 3-4 güne olcam cnm karnım davul gibi. hafif ağrılar başladı. gece çok acıkıyorum 8den sonra dün akşam deli oldum açlıktan resmen 2 hurma yedim 1 fincan doğadan form çay ile ardından açlıktan ölmek üzereyken 1 kupa sade adaçayı ile bardağımdaki yapraklarını kemirdim :D birde roman okuyordum sac ekmekleri tereyağlar falan :D deli oldum resmen

1 büyük kupa sodalı yeşil çay içtim.

bunlarda benim kendime sevgililer gnü hediyem :D anahtarlığa bayıldım :) normalde parfüm kullanmam astımım var diye ama bu parfümün kokusuna aşık oldum diye aldım. parfüm alırken göz kalemim bitmek üzereydi hadi dedim onu da alayım :D almışken mor ruj istiyordum onuda alayım derken aldım da aldım :D penti de sütyenlerimi bugün kargoya vermiş yarın da onlar gelir :D

16708707_961607970641353_7810148550775250928_n.jpg

Gunaydin canlar,
Kahvaltim
1 dilim ekmek tahin ve pekmezle yedim. limonlu form cayimi ictim. yesil cayimi ictim. simdide cranberry suyu iciyorum. idraryollarimi usuttum sanirim surekli tuvalete gidiyorum. cranberry hemen geciriyor. gittim 2 litrelik siselerden aldim hepsini ic dedi esim:rolleyes: insallah yarina biseyim kalmaz.

geç olmuş ama güç olmasın derler .
güzel geçmiştir inşallah tatilin
olsun zaten öyle fazlan yoktu senin . ne bulduysan yemeyi hakettin zaten
dinlen bugün

Sagol canim zaten Turk restaurantlarina gittik.
Sabahlari simit sarayinda kahvalti yaptik. onlarin somon fumeli simitlerine bayiliyorum.
cumartesi aksami KEDI yi seyrettik. Turkce bisey seyretmek ilgincti Istanbul sokaklarinda geziyor gibi hissettim kendimi. cok seker bir film mutlaka izleyin tavsiye ederim.

hoşgeldin canım..aksilik olmuş ama sonu iyi olsun..sonuçta kavuştun evine..umarım tatil iyi geçmiştir..:KK36:

Kayinvalidenin cocuklara 1 gun daha bakmaya mirin kirin etmesi haricinde guzel gecti.

1 büyük kupa sodalı yeşil çay içtim.

bunlarda benim kendime sevgililer gnü hediyem :KK70: anahtarlığa bayıldım :) normalde parfüm kullanmam astımım var diye ama bu parfümün kokusuna aşık oldum diye aldım. parfüm alırken göz kalemim bitmek üzereydi hadi dedim onu da alayım :KK70: almışken mor ruj istiyordum onuda alayım derken aldım da aldım :KK70: penti de sütyenlerimi bugün kargoya vermiş yarın da onlar gelir :KK70:

16708707_961607970641353_7810148550775250928_n.jpg

Hepsi cok guzel gule gule kullan. ben parfum cok seviyorum. resmen kolleksiyonum var diyebilirim. havaalaninda ralph lauren romance denedim cok begendim ama sadece uluslararasi yolculara satiyolarmis. ic hatlar yolcusuyuz diye bana satmadilar. bende internetten aldim. :)

bende 3-4 güne olcam cnm karnım davul gibi. hafif ağrılar başladı. gece çok acıkıyorum 8den sonra dün akşam deli oldum açlıktan resmen 2 hurma yedim 1 fincan doğadan form çay ile ardından açlıktan ölmek üzereyken 1 kupa sade adaçayı ile bardağımdaki yapraklarını kemirdim :KK70: birde roman okuyordum sac ekmekleri tereyağlar falan :KK70: deli oldum resmen
Bana da bugun ole oldu canm iste adet donemi yumurtlama donemi bitmedi gitti ya ins bnde yarin oruca baslicam iyi olcak
Gunaydin canlar,
Kahvaltim
1 dilim ekmek tahin ve pekmezle yedim. limonlu form cayimi ictim. yesil cayimi ictim. simdide cranberry suyu iciyorum. idraryollarimi usuttum sanirim surekli tuvalete gidiyorum. cranberry hemen geciriyor. gittim 2 litrelik siselerden aldim hepsini ic dedi esim:rolleyes: insallah yarina biseyim kalmaz.
gecmis olsun cnm ins iyi olursum bnde parfum severim en sevdgim de victoria secret tease kokusu bayiliorum bana cok gdio

yaz yaz çekinme :KK70: anca beraber kanca beraber
:kk77:Bir kase pirinç pilavı bir o kadar kurutulmuş sebze kavurmasi ince bir dilim ekmek eve gelince form cay ictim. Ekmek yaptım sacda kızım da yaptı o illa bir lokma ekmeginden yemem için verdi sadece onun içine patates kuresi koydum yedim. Bugün hava çok soğuktu enerjinin suyu dondu akşamda yürüyüş yapmayı düşünüyordum ama spordan sonra duş almasam yapamam sofben de bozuk :işsiz:

:kk77:Bir kase pirinç pilavı bir o kadar kurutulmuş sebze kavurmasi ince bir dilim ekmek eve gelince form cay ictim. Ekmek yaptım sacda kızım da yaptı o illa bir lokma ekmeginden yemem için verdi sadece onun içine patates kuresi koydum yedim. Bugün hava çok soğuktu enerjinin suyu dondu akşamda yürüyüş yapmayı düşünüyordum ama spordan sonra duş almasam yapamam sofben de bozuk :işsiz:
afiyet olsun canım :)

kardeşim diyor ki annem geçen anneanneme geçmiş olsuna gelenlere seni övüyordu bir zayıfladı bayağı verdi hemde diyormuş. annemin kuzeni de hadi gözümle görsem inanmam zayıflarken hastalanmasın demiş. annemde iyice zayıfladı hem yiyor aç kalmadan zayıflıyor demiş. kadın da ama bizim gözde de şeker var o yüzden veremiyor demiş. annem de benim kızda da tiroit var ama istedi veriyor demiş :)) canım annem :KK68:

dün panduf aldım anneme kendime almıştım başka rengini de anneme aldım sevgililer günü hediyesi :)

kardeşim diyor ki annem geçen anneanneme geçmiş olsuna gelenlere seni övüyordu bir zayıfladı bayağı verdi hemde diyormuş. annemin kuzeni de hadi gözümle görsem inanmam zayıflarken hastalanmasın demiş. annemde iyice zayıfladı hem yiyor aç kalmadan zayıflıyor demiş. kadın da ama bizim gözde de şeker var o yüzden veremiyor demiş. annem de benim kızda da tiroit var ama istedi veriyor demiş :)) canım annem :KK68:

dün panduf aldım anneme kendime almıştım başka rengini de anneme aldım sevgililer günü hediyesi :)
Güle güle kullanın canım insan istese ne olsada zayıflar doktorlar ne güne duruyor danissinlar tedavi olsunlar

Güle güle kullanın canım insan istese ne olsada zayıflar doktorlar ne güne duruyor danissinlar tedavi olsunlar
teşekkürler canım. yemiyor ki bazılarına şeker hastalığını bahane ediyorlar falan ama toto yok öylelrinde. hani sinir oldğm kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ya onların ki de o hesap

Iyi kirtarmissin bnce gunu canm afiyet olsun
A aaadddaaa allah kabul etsin canım :)
sagol kuzum

Back
X