Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı

filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017 liste yaptı

özlemm1990:3 Şubat 2017 liste yaptı

ficans:10 Şubat 2017 liste yaptı

yazarhanim35 :17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

sersum:24 Mart 2017

Tartı yüzümüzü güldürsün kızlar... yazarhanim35 kolay gelsin canım...

Çay demliycem birazdan

bu akşam tavuk kavundum .az tadına baktım
Sence marketlerden tavuk almak doğru mu
Alıyoruz ama . Mümkün olduğunca az almaya çalışıyorum . Sen ne yapıyorsun
Hindi yercih etmeye cakisiorum cnm yda migrosa haftasonlari koy tavugu gelio sinirli sayida ondan alioruz
bu aralar çok acıkıyorum nedense

canım istedi

canım elma istedi o yüzden yedim
hee o zaman tamam ama o bir ogun degil snra gece acikma bak kizarim:))

mesmeser bende ekmegi tam cikarmadim bi ara kendim diyet yaparken cikarmistim ama baktm tokluk surem kisalio gunde 4 dilme kadar alabilioruz 4 tahil hakkimiz var diye biliorum

selam arkadaşlar
bugünde iş görüşmesine gittik çok şükür iyi geçti belgeleri tamamlayıp pazartesi başlıcak nasipse
bende normal düzenime dönerim hem burayı ihmal ettim hemde diyet yapamadım biraz kilo aldım sanırım yarın belli olacak bugün yediklerimmi yazmayayım çok fena yemek deyill ama tatlı türleri yedim aynı zamanda regll ooldum mallum durum böyle
ficans teşekkürederim canım
sersum kıs ne tatilli bu çok güzelmmiş otelde odanızda iyi eğlenceler canım

mesmeser bende ekmegi tam cikarmadim bi ara kendim diyet yaparken cikarmistim ama baktm tokluk surem kisalio gunde 4 dilme kadar alabilioruz 4 tahil hakkimiz var diye biliorum
Ben ekmegimi kendim yapıyorum canım unum kepekli zaten tam kepekli degil ama haxir ekmek gibi de degil mayasini da çok az atıyorum cay kasiginin ucuyla dedigin gibi bir parca ekmek tokluk suresini uzatiyor

Hoşgeldin canım işleriniz iyi olsun da gerisi hallolur insallah. Hayirli olsun yeni isiniz

Ayy çok sevindim eşine canım ..hayırlı uğurlu olsun..
Kaçamak balayı yapıyoss kıss..sağol canım..daha var gitmemize 10 martta kısmetse..rezervasyon yaptırdım..

Hayirlisiyla baslar insallah ise

Ben akşam simit yaptım .
Az yedim

Eklentiler

• image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 40
Hayirlisiyla baslar insallah ise
Mesaj tekrar olmuş
Az yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…