- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Ben de islattim yarin yapacam oglene salatasini yaparım biraz aksama da yemeginiAksam dunden kalan kuru fasulye var tursuyla beraber ondan yerim.
Canım hem sinameki hem de form çay içtin sanırım form çay da da sinemaki var ayrıca bol bol da yeşil çay içiyorsun fazla gelmesin hepsiDoğadan form çayım ile 2 hurma yedim bir fincan da sade Türk kahvesi içtim
Ben de yarın kurufasülye yapmayı düşünüyorumBen de islattim yarin yapacam oglene salatasini yaparım biraz aksama da yemegini
Topikce gene aynı şeyi yapacaz deseneBen de yarın kurufasülye yapmayı düşünüyorum
Aynen canım ıspanaklı beşamel soslu tavuk rulo da yapabilirim bugünden çorbam da kaldı bakalımTopikce gene aynı şeyi yapacaz desene
Etki etmedi bile cnmCanım hem sinameki hem de form çay içtin sanırım form çay da da sinemaki var ayrıca bol bol da yeşil çay içiyorsun fazla gelmesin hepsi
Canım galiba ıbrahim saracoğlu tv de söylemişti yeşil çayın fazla tüketimi etkisini yitirir diye günde öğün araları bir fincan içmek yeterlidir demişti.Etki etmedi bile cnm
o sushi nin hepisini yemedin sanıyorum.Oglen sekreterin dogum gunuydu. sushi, corba ve salata yedim.
elerine sağlık canım.4.5 km yürüyüş
15 dk spor
Bir bardak limonlu su
Hamurum bitmişti onu da yogurdum o iş de iyi çalıştırıyor vücudu
Ellerine saglik cnm afiyet olsunHayirlisiyla baslar insallah ise
Ben akşam simit yaptım .
Az yedim
Evet dogal ekmek ya ondan4.5 km yürüyüş
15 dk spor
Bir bardak limonlu su
Hamurum bitmişti onu da yogurdum o iş de iyi çalıştırıyor vücudu
oh oh masallah hamat bayan hem kalori de yakmissindirÇocukları uyuttum ortalığı topladım ocağı sildim mutfağı toparladım çamaşır katladım lavabo ve banyoyu ovdum banyo yaptım geldimmm
Günaydın canım hayırlı cumalarHepinize günaydın hayırlı cumalar
Günaydın tatlım afiyet olsunGunaydin fistiklar sabah kahvaltim bir yumurta peynir domates maydonoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?