canım ben de o programları tlc nin resmi kanalından bölümlerden tekrarlardan izliyorum.Dün tlc de aşırı şişmanların zayıflama hikayelerini izledim kadın 270 kilodan 150 lere falan düşmüştü sanırım yürüyemiyordu başta göbeği diz kapağına kadar iniyordu çok üzüldüm ve onların azimlerini görünce ben de azmediyorum
Reçel bir tane vişne meyvesini yedim suyu kaldı canım. Ben acı yiyince kendimi tok hissediyorum evet yumurta olsaydı bir tane iyi olurdu benim biraz alerjim var haftada bir iki defa yiyorum ama 70 olunca kendime tereyağlı bir yumurta yapacam kahvaltıya ödülüm bu olacak insallah çok özledimmesmercim.
çok az yemişsin sanki. bunlar seni tok tutar mı.
2 haşlanmış yumurta ilave etseydin. ve reçeli tabağından kaldırsaydın daha iyi olurdu.
nacizane fikrim
sen ne düşünürsün .
Yok değilim dün biraz soğuk aldım aslında karnım ağrıyor daha. Dün komşuya gitmiştim onun evi sobali sıcak soğuk kapı açıldıkça soğuk vurdu ayaklarım aksama kadar biz gibiydi. Benim evimde sobali ama benim ki kalorifer sobası ve çok güzel güneş alıyor.regl dönemindeysen ondandır canım canını sıkma.
canım benim inşallah . öğlen ne yiyceksinReçel bir tane vişne meyvesini yedim suyu kaldı canım. Ben acı yiyince kendimi tok hissediyorum evet yumurta olsaydı bir tane iyi olurdu benim biraz alerjim var haftada bir iki defa yiyorum ama 70 olunca kendime tereyağlı bir yumurta yapacam kahvaltıya ödülüm bu olacak insallah çok özledim
evet ondan şişkinliğin olabilir karnında.Yok değilim dün biraz soğuk aldım aslında karnım ağrıyor daha. Dün komşuya gitmiştim onun evi sobali sıcak soğuk kapı açıldıkça soğuk vurdu ayaklarım aksama kadar biz gibiydi. Benim evimde sobali ama benim ki kalorifer sobası ve çok güzel güneş alıyor.
Teşekkür ederim tatlımSağol canım biber çok acıydı yandım
Tebrik ederim canım yine iyi vermissin masallah
Teşekkür ederim canım. Hiç bırakmadım birakmicam da inşallah.Maşallah canım çok iyi vermişsin tebrikler 1. miz belli kendini ödüllendir ne de olsa 70 i görüp nerdeyse 14 kilo vermişsin dile kolayy
Üzülme canım en azından verebiliyorsun haftaya daha iyi olur inşallah. Artı olmaktan çok çok Daha iyi.tebriklerKilo bildiririmim
Rumuz: mesmeser
Geçen haftaki kilo:71.6
Bu haftaki kilo:71.4
Fark:200gr
Yuzde: 0.279
Spor c yürüyüş var
Bu hafta pek bu kaçamak olmadı ama az vermişim
Allah ima şükürler olsun canım. Hiç bırakmiyorum kendimi. Çok fazla istekli ve hareketli biriyimdir sürekli gözümün içine bakan bir eş var o yüzden de çok dikkatli yiyorum. Kendime belli bir düzen oturttum onun dışına çıkmıyorum asla. Yoksa aldığım da oluyor aynı kaldigimda. Önemli olan pes etmemek.ağzım açık kaldı. yine kilo vermişsin . çok sevindim. tebrikler
vaaaavvvvvAllah ima şükürler olsun canım. Hiç bırakmiyorum kendimi. Çok fazla istekli ve hareketli biriyimdir sürekli gözümün içine bakan bir eş var o yüzden de çok dikkatli yiyorum. Kendime belli bir düzen oturttum onun dışına çıkmıyorum asla. Yoksa aldığım da oluyor aynı kaldigimda. Önemli olan pes etmemek.
ne güzel canım bende kendim yapıyorum çok az maya katıyorum çok tok tutuyo 7 tahıllı olan çok güzel oluyoBen ekmegimi kendim yapıyorum canım unum kepekli zaten tam kepekli degil ama haxir ekmek gibi de degil mayasini da çok az atıyorum cay kasiginin ucuyla dedigin gibi bir parca ekmek tokluk suresini uzatiyor
sağol canımçok şükür baya zorlandık otel durumları bu sezon daha iyi olacakmış bizimki üst kadro olunca zor bullundu alt kadrolara iş çok neyse hayırlısı olsun inşşallahHoşgeldin canım işleriniz iyi olsun da gerisi hallolur insallah. Hayirli olsun yeni isiniz
sağol sersumcumAyy çok sevindim eşine canım ..hayırlı uğurlu olsun..
Kaçamak balayı yapıyoss kıss..sağol canım..daha var gitmemize 10 martta kısmetse..rezervasyon yaptırdım..
sağol canım bu zamana kadar hep dikkat etmeye çalışştım bundan sonra daha iyi olacakfiliztoprak hosgeldin cnm inanki esine cok sevindim onlar evdeyken duzen de kalmio ins baslasin devam edersin diyete tam gaz
sağol cannım inşallahHayirlisiyla baslar insallah ise
Ben akşam simit yaptım .
Az yedim
anammmmm şişmişsindir kısYarın tartı günü olduğunu unutup turşu yedimmm
maşallah sanaÇocukları uyuttum ortalığı topladım ocağı sildim mutfağı toparladım çamaşır katladım lavabo ve banyoyu ovdum banyo yaptım geldimmm
Teşekkürler canım: ))@özlem canım teprikler kıs naptın maşallah
sağol canım iyi dileklerin içinfiliztoprak canım eşinin işi olmuş çok sevindim. Allah hayırlısıyla kazasız belasız çalışmayı nasip etsin. Hayırlı olsun
Inşallah canım görürsün. Geçmiş olsunfiliztoprak
geçen hafta= 74.3
bu hafta= 75
fark=0.7 +
haftalık yüzde= o.942
spor yok
bu hafta tavan yaptım resmen aslında 74 küsürdüm fakat regl şişliğiyle 75 i gördüm yattığım yerden yazıyom yine ağrım var illaki çekiyorum bu ağrıyı
haftaya eksileri görücem inşallah
Kuru fasulye hasladim sabah bir cay bardağı fasulye alırım içine bir tane acı biber ıspanak haşlanmış ondan koyarım tuz zeytinyağı öyle düşünüyorum ekmeksiz yerimcanım benim inşallah . öğlen ne yiyceksin
ve akşam içcin planın var mı
Teşekkürler canım: ))
Elimden geleni yapıyorum canım. Tartilirken 3 /4 defa çıkıp çıkıp tartiliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?