Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ben de o programları tlc nin resmi kanalından bölümlerden tekrarlardan izliyorum.
yataktan çıkamayanlar var . yataktan kalkamayanlar var . ben de izliyorum o progamı

mesmercim.
çok az yemişsin sanki. bunlar seni tok tutar mı.
2 haşlanmış yumurta ilave etseydin. ve reçeli tabağından kaldırsaydın daha iyi olurdu.
nacizane fikrim
sen ne düşünürsün .
Reçel bir tane vişne meyvesini yedim suyu kaldı canım. Ben acı yiyince kendimi tok hissediyorum evet yumurta olsaydı bir tane iyi olurdu benim biraz alerjim var haftada bir iki defa yiyorum ama 70 olunca kendime tereyağlı bir yumurta yapacam kahvaltıya ödülüm bu olacak insallah çok özledim

regl dönemindeysen ondandır canım canını sıkma.
Yok değilim dün biraz soğuk aldım aslında karnım ağrıyor daha. Dün komşuya gitmiştim onun evi sobali sıcak soğuk kapı açıldıkça soğuk vurdu ayaklarım aksama kadar biz gibiydi. Benim evimde sobali ama benim ki kalorifer sobası ve çok güzel güneş alıyor.

canım benim inşallah . öğlen ne yiyceksin
ve akşam içcin planın var mı

evet ondan şişkinliğin olabilir karnında.
varsa sıcak su torbası koy ayaklarının altına. iyi gelir

Kilo bildiririmim
Rumuz: mesmeser
Geçen haftaki kilo:71.6
Bu haftaki kilo:71.4
Fark:200gr
Yuzde: 0.279
Spor c yürüyüş var
Bu hafta pek bu kaçamak olmadı ama az vermişim
Üzülme canım en azından verebiliyorsun haftaya daha iyi olur inşallah. Artı olmaktan çok çok Daha iyi.tebrikler

yarın misafirliğe gidiyorum.
bi hocamız yeni evine geçti.hayırlı olsuna gidiyoruz. kim bilir ne mamalar var neler var . yemeden de olmuyor . dayanılmıyor. herkes de diyor ki ben senin kadar olsam dünyayı yerdim. dikkat ediyorum deyince de çok kızıyorlar . bizimle dalga mı geçiyorsun diyorlar . öyle de denmiyor . kilolu hepsi.
yiycem galiba mecburen. ve canım da istiyor . akşam yemeği yememeyi düşünüyorum o zaman .

ağzım açık kaldı. yine kilo vermişsin . çok sevindim. tebrikler
Allah ima şükürler olsun canım. Hiç bırakmiyorum kendimi. Çok fazla istekli ve hareketli biriyimdir sürekli gözümün içine bakan bir eş var o yüzden de çok dikkatli yiyorum. Kendime belli bir düzen oturttum onun dışına çıkmıyorum asla. Yoksa aldığım da oluyor aynı kaldigimda. Önemli olan pes etmemek.

vaaaavvvvv
çok çok hayran kaldım istikrarına.

Ben ekmegimi kendim yapıyorum canım unum kepekli zaten tam kepekli degil ama haxir ekmek gibi de degil mayasini da çok az atıyorum cay kasiginin ucuyla dedigin gibi bir parca ekmek tokluk suresini uzatiyor
ne güzel canım bende kendim yapıyorum çok az maya katıyorum çok tok tutuyo 7 tahıllı olan çok güzel oluyo

Hoşgeldin canım işleriniz iyi olsun da gerisi hallolur insallah. Hayirli olsun yeni isiniz
sağol canımçok şükür baya zorlandık otel durumları bu sezon daha iyi olacakmış bizimki üst kadro olunca zor bullundu alt kadrolara iş çok neyse hayırlısı olsun inşşallah

Ayy çok sevindim eşine canım ..hayırlı uğurlu olsun..
Kaçamak balayı yapıyoss kıss..sağol canım..daha var gitmemize 10 martta kısmetse..rezervasyon yaptırdım..
sağol sersumcum
ooooooo sizde tadını çıkarın kıs ne güzel hazırlıklarını yap ciciler al vakit varmış baya

filiztoprak hosgeldin cnm inanki esine cok sevindim onlar evdeyken duzen de kalmio ins baslasin devam edersin diyete tam gaz
sağol canım bu zamana kadar hep dikkat etmeye çalışştım bundan sonra daha iyi olacak

Hayirlisiyla baslar insallah ise

Ben akşam simit yaptım .
Az yedim
sağol cannım inşallah
ohhh misss gibi kokmuştur

Yarın tartı günü olduğunu unutup turşu yedimmm
anammmmm şişmişsindir kıs

Çocukları uyuttum ortalığı topladım ocağı sildim mutfağı toparladım çamaşır katladım lavabo ve banyoyu ovdum banyo yaptım geldimmm
maşallah sana

filiztoprak
geçen hafta= 74.3
bu hafta= 75
fark=0.7 +
haftalık yüzde= o.942
spor yok
bu hafta tavan yaptım resmen aslında 74 küsürdüm fakat regl şişliğiyle 75 i gördüm yattığım yerden yazıyom yine ağrım var illaki çekiyorum bu ağrıyı
haftaya eksileri görücem inşallah

Inşallah canım görürsün. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…