Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Inşallah canım görürsün. Geçmiş olsun
sağol canım

ooooooo canım hoşgeldin tekrar gitme artık

Evet onu da biliorum ama benim izledgim bir oncekiydi adam zayiflamasini istemedi kadin inat etti cocugu icin basardi adam daha fazlasi varken aziyla nie yetineyim diodu igrencti ama kadin ona ragmen zayifladi cocugu icin
spor . dersin yok mu.
Ben yuksek lisans yapiorum cnm o yuzden cumalari bos gunum
çok iyi gidiyorsun şekercim. senin de kilo verdiğini ve incecik fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum
insallah canm ya bnde kendimi cok iyi gormek istiorum bu kez saglikli ve orantili olarak

Hoşgeldin canım ohh ohh kalabalık oluyoruz ne guzel

Saat 15.30 itibari ile kurufasulye bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Yemek devri kapandı kahve çayla devam.
haydi bakalım . başlaşın çay kahve faslı.

ben de mutlaka akşam gidince türk kahve içiyorum arkasından çay demliyorum. ağzım boş durmaya gelmiyor

Sabah

1 tane rafadan yumurta
3 dilim domates
1 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 parça peynir
2 yeşil 1 siyah zeytin

öğlen
1 yarım ekmek tavuk döner
ayran
acı biber 3-4 tane

ara

1 bardak sodalı yeşil çay

sade türk kahvesi

1 kase höşmerim

bugün kasmayacağım kendmi. yedim yedim tartıya çıktım yine 64'üm ama o haftaya 63 olacak inadım inat :) yarın da fazla kaçamak yapmam en fazla simit ayran falan yerim şehir dışına çıkacağım yorulmayacak olmasam ayran detoksu yapayım diyeceğim ama imkansız olur sanırım. bakacağım duruma göre

Saat 15.30 itibari ile kurufasulye bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Yemek devri kapandı kahve çayla devam.
hosgeldin yeniden cnm erken kapatmissin aksam acikmio musun 30 kiloyu nasi verdin biraz anlatir misin ne zamanda

haydi bakalım . başlaşın çay kahve faslı.

ben de mutlaka akşam gidince türk kahve içiyorum arkasından çay demliyorum. ağzım boş durmaya gelmiyor
bnde kesinlikle eve gekince kahve icerim mutlaka ikindide cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…