acı yüzünden miymiş o zamanki şeyin .cnm acı midemi ağrıtıyor geçen sefer acı yüzünden acillik oldum ya
sağol canımInşallah canım görürsün. Geçmiş olsun
ooooooo canım hoşgeldinTam bildirim günü bugün sersum ben geldim Neslihan şifrem ve mail adresim sıfırlandı o yüzden tekrar üye oldum. Eski üyelerdenim ama kpss nedeni ile ara vermiştim. Şimdi geri dönme vakti geldi aslında sınavdan sonra çok uğraştım ama mail adresim dolduğu için bir türlü siteye giriş yapamadım. Sersum artık gitmemek üzere buralardayım.
evt cnm 2 gün öldüm midemin ağrısından acıyı bıraktım midem düzeldiacı yüzünden miymiş o zamanki şeyin .
Evet onu da biliorum ama benim izledgim bir oncekiydi adam zayiflamasini istemedi kadin inat etti cocugu icin basardi adam daha fazlasi varken aziyla nie yetineyim diodu igrencti ama kadin ona ragmen zayifladi cocugu icinonu ben de izledim.
doktor o kadın için en büyük düşmanı kendisi ikinci düşmanı ise kocası demişti. çok gerçekçi bi söz olmuştu o kadın için. kadını görsem iki çift lafım vardı . öyle sinir etti beni. yattığı yerden yedi yedi. hep bi bahane buldu. doktor çağırdı gitmedi. gittiğinde de elimden geleni yapıyorum diye yemin etti.
insallah canm ya bnde kendimi cok iyi gormek istiorum bu kez saglikli ve orantili olarakspor . dersin yok mu.
Ben yuksek lisans yapiorum cnm o yuzden cumalari bos gunum
çok iyi gidiyorsun şekercim. senin de kilo verdiğini ve incecik fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum
Hoşgeldin canım ohh ohh kalabalık oluyoruz ne guzelTam bildirim günü bugün sersum ben geldim Neslihan şifrem ve mail adresim sıfırlandı o yüzden tekrar üye oldum. Eski üyelerdenim ama kpss nedeni ile ara vermiştim. Şimdi geri dönme vakti geldi aslında sınavdan sonra çok uğraştım ama mail adresim dolduğu için bir türlü siteye giriş yapamadım. Sersum artık gitmemek üzere buralardayım.
ben de elmamı yiyim . açlık geldiIkindi ogunum bir adat wasa bir bardak ayran
Canım artık burdayım. Burası olmadan zayıf kalmak zorsağol canım
ooooooo canım hoşgeldintekrar gitme artık
haydi bakalım . başlaşın çay kahve faslı.Saat 15.30 itibari ile kurufasulye bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Yemek devri kapandı kahve çayla devam.
Saat 15.30 itibari ile kurufasulye bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Yemek devri kapandı kahve çayla devam.
Vardı canım ama yeni oturum açınca aynısını müsade etmedi sistemHoşgeldin canım rumuzunda sultan da varmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
Başarılar canım hep beraber gene veririz inşallah
hosgeldin yeniden cnm erken kapatmissin aksam acikmio musun 30 kiloyu nasi verdin biraz anlatir misin ne zamandaSaat 15.30 itibari ile kurufasulye bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Yemek devri kapandı kahve çayla devam.
bnde kesinlikle eve gekince kahve icerim mutlaka ikindide cnmhaydi bakalım . başlaşın çay kahve faslı.
ben de mutlaka akşam gidince türk kahve içiyorum arkasından çay demliyorum. ağzım boş durmaya gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?