Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüler

Sabah kahvaltıda arkadaştaydım

1 minik Kıymalı poğaça yoğurtlu pancar salatası az patates salatası Peynir zeytin domates salatalık yarım dilim tiramisu

Öğleden sonra yarım kuru biber dolması lahana salatası

Akşam yarım kase mantar çorbası 1 dilim antrikot salata

Arada adaçayı içtim 1 kupa

turşu yedim acı biber salatalık faln üzerine de tahin helvası dedim. salak ben mideyi karıştırınca kendmi lavaboda buldum akşam yemeğine dair bir şey kalmadı üzerine midemi yatıştırsın diye form çayı içtim

Gunaydin kizlar tabi cogunuz uyuyo olbilirsiniz suan benim dersim var erkenciyim o yuzden sabah kahvaltim ayni arada 3 kayisi yicem ins
Günaydın canım en erkencimiz sensin bende akşam 2 km yürüdüm tv izledim geç kalktım karşısından şimdi ılık bir bardak limonlu su icecem kahvalti hazirlayacam iyi dersler sana

A aaadddaaa günaydın canım ve günaydın kızlar

bugün şehir dışına çıkıcam :) söyleşi var makyajımı yaptım oturup duruyorum giyinicem birazdan :) akşamda 10dan sonra konser var derken bugün bayağı yorucu koşturmalı bir gün olacak. 2.5 saat yol git gel etti 5 saat ardından akşam konser derken . gerçi söyleşi için değer :)

kazenin bildirimini gördüm biraz önce hiç sorunum yok canım tığ gibiyim uçacağım nerdeyse

Merhaba sabahvesen, biliyoruz ki kilo probleminiz yok ama 10 seneden fazladır sitenizde zayıflama gruplarının yarışları hakkında bilginiz var mı ? Yaz yaklaşıyor bir göz atar mısınız ? CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Günaydın canım en erkencimiz sensin bende akşam 2 km yürüdüm tv izledim geç kalktım karşısından şimdi ılık bir bardak limonlu su icecem kahvalti hazirlayacam iyi dersler sana
sagol canm sana da afiyet olsun keyifli keyifli yap kahvaltini

ayy bayikirim gezmelee konserlere soylesilere eglenmene bak cnm ins

Sağ olsun çok nazik ben de 10 kilo kadar problemim olduğunu yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…