- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar. Alanlarda üzülmesin kalan benle birlikte haftaya listenin eksilerindeyiz inşallah :)
Kilo verenler
1)Triplimelek Megi %2.48
2) Z zeze_35 %1.35
3)ficans %0.410
4)sersum %0.369
5)mesmeser %0.279
Kilo Alanlar
1)Seylanin Gunlugu %2.3
2)filiztoprak %0.942
Aynı Kalanlar
1)yazarhanim35
@demirlekebildirimini göremedim canım.
Ellerine sağlık elifcim
Eline sağlık canım güzel bir liste olmuşKilo verenleri tebrik ediyorum kızlar. Alanlarda üzülmesin kalan benle birlikte haftaya listenin eksilerindeyiz inşallah :)
Kilo verenler
1)Triplimelek Megi %2.48
2) Z zeze_35 %1.35
3)sersum %0.369
4)mesmeser %0.279
Kilo Alanlar
1)Seylanin Gunlugu %2.3
2)filiztoprak %0.942
Aynı Kalanlar
1)yazarhanim35
Sen yarin diyetisyene gidecek misin canimKilo veren herkesi tebrik ederim:)
Hayir canim oteki hafta gitcem ben 2 haftada bir gdiorum yani bu diyetisyen oleSen yarin diyetisyene gidecek misin canim
Ellerine sağlık canımKilo verenleri tebrik ediyorum kızlar. Alanlarda üzülmesin kalan benle birlikte haftaya listenin eksilerindeyiz inşallah :)
Kilo verenler
1)Triplimelek Megi %2.48
2) Z zeze_35 %1.35
3)ficans %0.410
4)sersum %0.369
5)mesmeser %0.279
Kilo Alanlar
1)Seylanin Gunlugu %2.3
2)filiztoprak %0.942
Aynı Kalanlar
1)yazarhanim35
Gecmis olsun cnm dikkat etturşu yedim acı biber salatalık faln üzerine de tahin helvası dedim. salak ben mideyi karıştırınca kendmi lavaboda buldumakşam yemeğine dair bir şey kalmadı üzerine midemi yatıştırsın diye form çayı içtim
Günaydın canım en erkencimiz sensin bende akşam 2 km yürüdüm tv izledim geç kalktım karşısından şimdi ılık bir bardak limonlu su icecem kahvalti hazirlayacam iyi dersler sanaGunaydin kizlar tabi cogunuz uyuyo olbilirsiniz suan benim dersim var erkenciyim o yuzden sabah kahvaltim ayni arada 3 kayisi yicem ins
sagol canm sana da afiyet olsun keyifli keyifli yap kahvaltiniGünaydın canım en erkencimiz sensin bende akşam 2 km yürüdüm tv izledim geç kalktım karşısından şimdi ılık bir bardak limonlu su icecem kahvalti hazirlayacam iyi dersler sana
ayy bayikirim gezmelee konserlere soylesilere eglenmene bak cnm insA aaadddaaa günaydın canım ve günaydın kızlar
bugün şehir dışına çıkıcam :) söyleşi var makyajımı yaptım oturup duruyorum giyinicem birazdan :) akşamda 10dan sonra konser var derken bugün bayağı yorucu koşturmalı bir gün olacak. 2.5 saat yol git gel etti 5 saat ardından akşam konser derken . gerçi söyleşi için değer :)
kazenin bildirimini gördüm biraz öncehiç sorunum yok canım tığ gibiyim uçacağım nerdeyse
Merhaba sabahvesen, biliyoruz ki kilo probleminiz yok ama 10 seneden fazladır sitenizde zayıflama gruplarının yarışları hakkında bilginiz var mı ? Yaz yaklaşıyor bir göz atar mısınız ? CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Sağ olsun çok nazik ben de 10 kilo kadar problemim olduğunu yazdimA aaadddaaa günaydın canım ve günaydın kızlar
bugün şehir dışına çıkıcam :) söyleşi var makyajımı yaptım oturup duruyorum giyinicem birazdan :) akşamda 10dan sonra konser var derken bugün bayağı yorucu koşturmalı bir gün olacak. 2.5 saat yol git gel etti 5 saat ardından akşam konser derken . gerçi söyleşi için değer :)
kazenin bildirimini gördüm biraz öncehiç sorunum yok canım tığ gibiyim uçacağım nerdeyse
Merhaba sabahvesen, biliyoruz ki kilo probleminiz yok ama 10 seneden fazladır sitenizde zayıflama gruplarının yarışları hakkında bilginiz var mı ? Yaz yaklaşıyor bir göz atar mısınız ? CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?