- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
eline sağlık canım veren herkezi kutluyorumKilo verenleri tebrik ediyorum kızlar. Alanlarda üzülmesin kalan benle birlikte haftaya listenin eksilerindeyiz inşallah :)
Kilo verenler
1) @ozlemm1990 %2.48
2) @zeze_35 %1.35
3)sersum %0.369
4)mesmeser %0.279
Kilo Alanlar
1) @Seylanin Gunlugu %2.3
2)filiztoprak %0.942
Aynı Kalanlar
1) @sabahvesen
@demirlekebildirimini göremedim canım.
aynen canim beni de eger yaninda 2 ceviz veya 6 7 badem yersen yag da yakiorslm canlar şimdi pazardan geldim süt almıştım onu kaynattım 1 bardak içtim nasıl tok tutuyor anlatamam
canim nie ole bisey yaptin disarda yemeginiz falan mi vardiBu sabah KAHVALTI yapmadım. Öğlen 3 lahmacun yedim..
Canım bu şekilde dengeli beslenmiş olmiyorsun bence üç lahmacunu ogunlere ayirsan daha iyi olmaz miydiBu sabah KAHVALTI yapmadım. Öğlen 3 lahmacun yedim..
Öncelikle hoşgeldiniz önerileriniz için teşekkürler sizin kilonuz kaç bize hikayenizi anlatır misinizSevgili diyetsever dostlar benim de diyetleriniz için küçük bir önerim olacak. Özellikle sabah kahvaltinizda sütün içine tarçini ve aksam yemeklerinde yogurdun içine tarçini bol bol doldurugöbek bölgenizi takip edin. Kesinlikle bende çok etkili oldu.
sağol canımcım ..inşallah..gidene kadar 2-3 kilo vermeliyim ama nasıll..gr gr gidiyor mübarek..sağol sersumcum
ooooooo sizde tadını çıkarın kıs ne güzel hazırlıklarını yap ciciler al vakit varmış baya
Aynı benTeşekkürler canım: ))
Elimden geleni yapıyorum canım. Tartilirken 3 /4 defa çıkıp çıkıp tartiliyorum :))
filiztoprak
geçen hafta= 74.3
bu hafta= 75
fark=0.7 +
haftalık yüzde= o.942
spor yok
bu hafta tavan yaptım resmen aslında 74 küsürdüm fakat regl şişliğiyle 75 i gördüm yattığım yerden yazıyom yine ağrım var illaki çekiyorum bu ağrıyı
haftaya eksileri görücem inşallah
bende beklediğimden az çıkınca öyle yapıyorum yazık fazla da tartsa az da tartsa suçlu hep o
Hoşgeldin canımTam bildirim günü bugün sersum ben geldim Neslihan şifrem ve mail adresim sıfırlandı o yüzden tekrar üye oldum. Eski üyelerdenim ama kpss nedeni ile ara vermiştim. Şimdi geri dönme vakti geldi aslında sınavdan sonra çok uğraştım ama mail adresim dolduğu için bir türlü siteye giriş yapamadım. Sersum artık gitmemek üzere buralardayım.
Enemmm 3. olmuşumKilo verenleri tebrik ediyorum kızlar. Alanlarda üzülmesin kalan benle birlikte haftaya listenin eksilerindeyiz inşallah :)
Kilo verenler
1) @ozlemm1990 %2.48
2) @zeze_35 %1.35
3)sersum %0.369
4)mesmeser %0.279
Kilo Alanlar
2)filiztoprak %0.942
Aynı Kalanlar
1) @sabahvesen
Enemm 4. olmuşumKilo verenleri tebrik ediyorum kızlar. Alanlarda üzülmesin kalan benle birlikte haftaya listenin eksilerindeyiz inşallah :)
Kilo verenler
1) @ozlemm1990 %2.48
2) @zeze_35 %1.35
3)ficans %0.410
4)sersum %0.369
5)mesmeser %0.279
Kilo Alanlar
2)filiztoprak %0.942
Aynı Kalanlar
1) @sabahvesen
Seni gidi liste bozucuEllerine sağlık elifcim
ohh mis gibin yarasın bebeeme..slm canlar şimdi pazardan geldim süt almıştım onu kaynattım 1 bardak içtim nasıl tok tutuyor anlatamam
Sen kaç yasindasin sersum eğer cevaplamazsan hiç alinmam kadına yaş sorulmaz amasağol canımcım ..inşallah..gidene kadar 2-3 kilo vermeliyim ama nasıll..gr gr gidiyor mübarek..versem azcık daha kyafet alıcam inşallah
Aynı ben
tebrikler canım ..Genç olmanın metabolizma hızının faydaları..Ahh ahhh ben de görsen şu 75 i ..hayırlısı ne diyelim
onun suçu tabii
Hoşgeldin canım..neslihansltn dı demi. .Atanamamışsın ..İnşallah hayırlısıyla olur..Başarılar diliyorum ..Haftaya başlangıç kilonla listeye eklerim seni de..
Enemmm 3. olmuşum..ellerine sağlık. herkesi öncelikle 1. mizi azmi için kutlarım
Enemm 4. olmuşumkısss ficans nerden çıktın
Seni gidi liste bozucu
ohh mis gibin yarasın bebeeme..
yok canım söylerim noolcak..42 yaşındayımSen kaç yasindasin sersum eğer cevaplamazsan hiç alinmam kadına yaş sorulmaz ama
Ohh ne güzel afiyet olsun bende de dundendir wc sorunu var daha cikamadim offff çok gıcık oluyorum böylesi zamanlarda sanki emeklerim boşa gidecek gibi hissediyorum.Selam canlar...Nöbet güzel geçti çok şükür ekip iyiydi gelemedim sohbet muhabbet...
yediklerime gelince abowww diyeyim ama gelince bi tartıldım daha da eksideyim..Nöbet şişiriyor ama sonrasında ödem gidince fazladan yakıyorum bunu anladım..ama çok şaşırdım..siz de yazınca diyeceksinizsersum bunları yedin de bi de eksi misin
dün sabahı yazmıştım sanırım..hemen hemen aynı
öğlen
tavuk sarma
2 kaşık iç pilav
yoğurt salata
arada acıktık en az 5-6 tane çiğ köfte yedik
akşam öğlenle aynı
gece 12 de arkadaşlar delirdi işkembe çorbası söyledik..enemmm tüm röntgen bi sarımsak koktu bi sarımsak koktuyok böyle bişey...ama çok güzeldi..Yanında da avcum kadar pide yedim..diyorum ya ekip iyi olması çok fena kafa dengi olunca hadi yapalım diyoruz hooop ..
12:30 da yattım mide ilacı ve naneli şeker yiyip tabii
4 de kalktım nöbeti devraldım gene 1 elma yedim..sonrası bitti eşim aldı evde duş alıp çıktık dışarıda kahvaltı yaptık
iyice şiştimeve geldik yattım uyudum az önce kalktım wc ye gidip bi tartıldım 80.8 im
neymiş demek sersum yiyerek zayıflıyormuşçözdüm ben kendimi..
bundan sonra gece 12 de gelsin kokoreç işkembe paça
şaka bir yana nöbete giderken wc sorunum oluyor gelince de gidince bi de hareket sanırım ondan gitti..
Amaaaaan neyse gitti ya önemli olan o
Bu arada tartıya inanamadım 5 kere çıktım eşimi de tarttım doğru yanii
Yarın annemler gelecek..p.tesi hastaneye gidip babamın işlemlerini başlatıcam..Hayırlısıyla iyi olacak inşallah
Ayy ne çok yazdım..Akşam gelemeyince özlem giderdim
Merhaba benim iki çocugum var. Dogumlarda epey kilo aldim. Ama spor ekmeksiz az karbonhidratli yasam ve bol tarcinla simdi 53 kiloyum. Boyum 164 cm. Sanirim diyet konusunda en önemli nokta yemek yemeyi hayatin merkezi haline getirmemek surekli bunu dusunmemek bir de yuruyus yapmak. Ben bir ogretmenim okulumdaki arkadaslarim bu ara Karatay diyeti uyguluyor. Eylul ayindan bu yana epey kilo kaybettiler. O da denenebilir. Sevgiler...Öncelikle hoşgeldiniz önerileriniz için teşekkürler sizin kilonuz kaç bize hikayenizi anlatır misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?