Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen yemedim kahvaltiyi 11 de yaptım akşamı biraz erken yiyip sonra bişey yemiyecem çocukların bnyosu var bugün aksama da spor yaparım dün az yaptım onu telafi etmem lazım

Sevgili diyetsever dostlar benim de diyetleriniz için küçük bir önerim olacak. Özellikle sabah kahvaltinizda sütün içine tarçini ve aksam yemeklerinde yogurdun içine tarçini bol bol doldurugöbek bölgenizi takip edin. Kesinlikle bende çok etkili oldu.

Öncelikle hoşgeldiniz önerileriniz için teşekkürler sizin kilonuz kaç bize hikayenizi anlatır misiniz

sağol sersumcum
ooooooo sizde tadını çıkarın kıs ne güzel hazırlıklarını yap ciciler al vakit varmış baya
sağol canımcım ..inşallah..gidene kadar 2-3 kilo vermeliyim ama nasıll..gr gr gidiyor mübarek..versem azcık daha kyafet alıcam inşallah

Teşekkürler canım: ))
Elimden geleni yapıyorum canım. Tartilirken 3 /4 defa çıkıp çıkıp tartiliyorum :))
Aynı ben
tebrikler canım..Genç olmanın metabolizma hızının faydaları..Ahh ahhh ben de görsen şu 75 i ..hayırlısı ne diyelim

bende beklediğimden az çıkınca öyle yapıyorum yazık fazla da tartsa az da tartsa suçlu hep o
onun suçu tabii

Hoşgeldin canım..neslihansltn dı demi..Atanamamışsın..İnşallah hayırlısıyla olur..Başarılar diliyorum..Haftaya başlangıç kilonla listeye eklerim seni de..
Enemmm 3. olmuşum..ellerine sağlık. herkesi öncelikle 1. mizi azmi için kutlarım

Enemm 4. olmuşum kısss ficans nerden çıktın

Ellerine sağlık elifcim
Seni gidi liste bozucu

slm canlar şimdi pazardan geldim süt almıştım onu kaynattım 1 bardak içtim nasıl tok tutuyor anlatamam
ohh mis gibin yarasın bebeeme..

Sen kaç yasindasin sersum eğer cevaplamazsan hiç alinmam kadına yaş sorulmaz ama

Selam canlar...Nöbet güzel geçti çok şükür ekip iyiydi gelemedim sohbet muhabbet...
yediklerime gelince abowww diyeyim ama gelince bi tartıldım daha da eksideyim..Nöbet şişiriyor ama sonrasında ödem gidince fazladan yakıyorum bunu anladım..ama çok şaşırdım..siz de yazınca diyeceksiniz sersum bunları yedin de bi de eksi misin
dün sabahı yazmıştım sanırım..hemen hemen aynı
öğlen

tavuk sarma
2 kaşık iç pilav
yoğurt salata

arada acıktık en az 5-6 tane çiğ köfte yedik

akşam öğlenle aynı

gece 12 de arkadaşlar delirdi işkembe çorbası söyledik..enemmm tüm röntgen bi sarımsak koktu bi sarımsak koktu yok böyle bişey...ama çok güzeldi..Yanında da avcum kadar pide yedim..diyorum ya ekip iyi olması çok fena kafa dengi olunca hadi yapalım diyoruz hooop ..

12:30 da yattım mide ilacı ve naneli şeker yiyip tabii
4 de kalktım nöbeti devraldım gene 1 elma yedim..sonrası bitti eşim aldı evde duş alıp çıktık dışarıda kahvaltı yaptık
iyice şiştimeve geldik yattım uyudum az önce kalktım wc ye gidip bi tartıldım 80.8 im
neymiş demek sersum yiyerek zayıflıyormuşçözdüm ben kendimi..
bundan sonra gece 12 de gelsin kokoreç işkembe paça
şaka bir yana nöbete giderken wc sorunum oluyor gelince de gidince bi de hareket sanırım ondan gitti..
Amaaaaan neyse gitti ya önemli olan o
Bu arada tartıya inanamadım 5 kere çıktım eşimi de tarttım doğru yanii
Yarın annemler gelecek..p.tesi hastaneye gidip babamın işlemlerini başlatıcam..Hayırlısıyla iyi olacak inşallah
Ayy ne çok yazdım..Akşam gelemeyince özlem giderdim

Ohh ne güzel afiyet olsun bende de dundendir wc sorunu var daha cikamadim offff çok gıcık oluyorum böylesi zamanlarda sanki emeklerim boşa gidecek gibi hissediyorum.
Eşim dışarıda arkadaşlarıyla yemek yiyecekmis normalde eve getirir ama istemedim bugün çok yememek için dünkü yemegim vardı onu yiyecektik zaten ben de kendime biraz isittim yedim.

Komşunun oğlu meksika biberi almış babası çok seviyor diye bende acıyı seviyorum dedim öğlen bir cay bardağı bana da getirdi yarım cay kaşığı yemegimin üstüne döktüm vavvvv çok acı bu süreçte bana yardımcı olur insallah

Öncelikle hoşgeldiniz önerileriniz için teşekkürler sizin kilonuz kaç bize hikayenizi anlatır misiniz
Merhaba benim iki çocugum var. Dogumlarda epey kilo aldim. Ama spor ekmeksiz az karbonhidratli yasam ve bol tarcinla simdi 53 kiloyum. Boyum 164 cm. Sanirim diyet konusunda en önemli nokta yemek yemeyi hayatin merkezi haline getirmemek surekli bunu dusunmemek bir de yuruyus yapmak. Ben bir ogretmenim okulumdaki arkadaslarim bu ara Karatay diyeti uyguluyor. Eylul ayindan bu yana epey kilo kaybettiler. O da denenebilir. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…