Sağol canım..Wc sorun oluyor haklısın..ben acı şalgam suyuyla rahatlıyorum..yazmayı unuttum dün gene 1 kupa içmiştim o iyi geldi..Ohh ne güzel afiyet olsun bende de dundendir wc sorunu var daha cikamadim offff çok gıcık oluyorum böylesi zamanlarda sanki emeklerim boşa gidecek gibi hissediyorum.
Eşim dışarıda arkadaşlarıyla yemek yiyecekmis normalde eve getirir ama istemedim bugün çok yememek için dünkü yemegim vardı onu yiyecektik zaten ben de kendime biraz isittim yedim.
Acı da iyi gelir..Komşunun oğlu meksika biberi almış babası çok seviyor diye bende acıyı seviyorum dedim öğlen bir cay bardağı bana da getirdi yarım cay kaşığı yemegimin üstüne döktüm vavvvv çok acı bu süreçte bana yardımcı olur insallah
Hoşgeldin aramıza..tebrik ederim verdiğin kilolar içinMerhaba benim iki çocugum var. Dogumlarda epey kilo aldim. Ama spor ekmeksiz az karbonhidratli yasam ve bol tarcinla simdi 53 kiloyum. Boyum 164 cm. Sanirim diyet konusunda en önemli nokta yemek yemeyi hayatin merkezi haline getirmemek surekli bunu dusunmemek bir de yuruyus yapmak. Ben bir ogretmenim okulumdaki arkadaslarim bu ara Karatay diyeti uyguluyor. Eylul ayindan bu yana epey kilo kaybettiler. O da denenebilir. Sevgiler...
Afiyet olsun...akşam bizimkiler adana ve lahmacun istedi ben
yarım lahmacun
1 kase şehriye çorbası
ayran
Teşekkür ederimAfiyet olsun...
Hosgeldiniz aramiza masallh kilonuz iyi tavsiyeniz icinde tesekkur ederizSevgili diyetsever dostlar benim de diyetleriniz için küçük bir önerim olacak. Özellikle sabah kahvaltinizda sütün içine tarçini ve aksam yemeklerinde yogurdun içine tarçini bol bol doldurugöbek bölgenizi takip edin. Kesinlikle bende çok etkili oldu.
Oleyyy smdiden afiyet olsun canimSonunda pirasa buldum eşim getirdiyarınki menum belli
Ooo sersumcum cok iyi masallh su odem bi gitsin belki de yarin obur gun 7 leri gorceksin bu arada dikkat ettim de canim bnce cok da bisey yememissin saglikli en azindan yedgin seylerSelam canlar...Nöbet güzel geçti çok şükür ekip iyiydi gelemedim sohbet muhabbet...
yediklerime gelince abowww diyeyim ama gelince bi tartıldım daha da eksideyim..Nöbet şişiriyor ama sonrasında ödem gidince fazladan yakıyorum bunu anladım..ama çok şaşırdım..siz de yazınca diyeceksinizsersum bunları yedin de bi de eksi misin
dün sabahı yazmıştım sanırım..hemen hemen aynı
öğlen
tavuk sarma
2 kaşık iç pilav
yoğurt salata
arada acıktık en az 5-6 tane çiğ köfte yedik
akşam öğlenle aynı
gece 12 de arkadaşlar delirdi işkembe çorbası söyledik..enemmm tüm röntgen bi sarımsak koktu bi sarımsak koktuyok böyle bişey...ama çok güzeldi..Yanında da avcum kadar pide yedim..diyorum ya ekip iyi olması çok fena kafa dengi olunca hadi yapalım diyoruz hooop ..
12:30 da yattım mide ilacı ve naneli şeker yiyip tabii
4 de kalktım nöbeti devraldım gene 1 elma yedim..sonrası bitti eşim aldı evde duş alıp çıktık dışarıda kahvaltı yaptık
iyice şiştimeve geldik yattım uyudum az önce kalktım wc ye gidip bi tartıldım 80.8 im
neymiş demek sersum yiyerek zayıflıyormuşçözdüm ben kendimi..
bundan sonra gece 12 de gelsin kokoreç işkembe paça
şaka bir yana nöbete giderken wc sorunum oluyor gelince de gidince bi de hareket sanırım ondan gitti..
Amaaaaan neyse gitti ya önemli olan o
Bu arada tartıya inanamadım 5 kere çıktım eşimi de tarttım doğru yanii
Yarın annemler gelecek..p.tesi hastaneye gidip babamın işlemlerini başlatıcam..Hayırlısıyla iyi olacak inşallah
Ayy ne çok yazdım..Akşam gelemeyince özlem giderdim
hic aci yiyemiorum ben ya bugun 2 kez lavobiya gittim sanirim ara ogundeki kayisilarim ve probiyotigimKomşunun oğlu meksika biberi almış babası çok seviyor diye bende acıyı seviyorum dedim öğlen bir cay bardağı bana da getirdi yarım cay kaşığı yemegimin üstüne döktüm vavvvv çok acı bu süreçte bana yardımcı olur insallah
sağol canım..wc olmayınca bir de çiğköfte iyice şişirdi tabii ee gece yarısı da işkembe yiyince dedim sersum yandın bacımHosgeldiniz aramiza masallh kilonuz iyi tavsiyeniz icinde tesekkur ederiz
Oleyyy smdiden afiyet olsun canim
Ooo sersumcum cok iyi masallh su odem bi gitsin belki de yarin obur gun 7 leri gorceksin bu arada dikkat ettim de canim bnce cok da bisey yememissin saglikli en azindan yedgin seyler
hic aci yiyemiorum ben ya bugun 2 kez lavobiya gittim sanirim ara ogundeki kayisilarim ve probiyotigim
kahvenin yanında accık accık yersin canım zamana bölerek sorun olmuyor o zamanEvet bnde aksam 100 gram kofte salata ayran bir adet wasa esim cikolata aldi bugun ye dio ama yemek istemio canm sutlu kahvem var zaten son ogun olarak bence o keser beni hic girmim cikolata olayina
Ayy sersum aslinda tam istune bastin hemen sana bisey danisayim benim beynim su sekilde calisio diorum ki kendi kendime odul gunu yap suan mesela hicbiey yemiorum tutuorum odul gununde ne varsa yiyesim gelio halbuki dedigin gbi canim cektiginde az yesem zaten sorun olmicak sanki haftada bir gun sadece odul gunumde yerim de bidaha asla yiyemem gbi bu aliskanligi nasi degistreblirim die dusunirken su azar azar yeme fikri iyi oldu sankisağol canım..wc olmayınca bir de çiğköfte iyice şişirdi tabii ee gece yarısı da işkembe yiyince dedim sersum yandın bacımAma haklısın hepsi (pide hariç)çok da kötü değildi..inşallah dediğin gibi en kısa sürede görücem canım 7 leri..
kahvenin yanında accık accık yersin canım zamana bölerek sorun olmuyor o zaman
Ben dunderdir bekliyorum sinir oldum artıkhic aci yiyemiorum ben ya bugun 2 kez lavobiya gittim sanirim ara ogundeki kayisilarim ve probiyotigim
Protein beslen cnm bide aralarda kayidi ye istersen senin oralarda da vardir zaten:)Ben dunderdir bekliyorum sinir oldum artık
Vardı canım 6 kilo kadar kurtlanmis ilgilenmedim aslında böyle sürekli bunun stresi var üstümde ac karnına sinameki yaptım 3 lt su ictim acı çok yedim ama üst üste olunca sanırım sindirim sistemim de biraz şaşırdıProtein beslen cnm bide aralarda kayidi ye istersen senin oralarda da vardir zaten:)
evet canm dogru olabikir sen alabilirse esin kayisi alsin en azindan dogal bide seker ihtiyacni da karsilar ara ogunlerde ben kahveyle yemegi seviorum hem tatli ihtiyacimi karsilio hemde tok tutuo beni gorumcenin neyi varVardı canım 6 kilo kadar kurtlanmis ilgilenmedim aslında böyle sürekli bunun stresi var üstümde ac karnına sinameki yaptım 3 lt su ictim acı çok yedim ama üst üste olunca sanırım sindirim sistemim de biraz şaşırdı
alırım haftaya hallederim.evet canm dogru olabikir sen alabilirse esin kayisi alsin en azindan dogal bide seker ihtiyacni da karsilar ara ogunlerde ben kahveyle yemegi seviorum hem tatli ihtiyacimi karsilio hemde tok tutuo beni gorumcenin neyi var
Geçmiş olsun canımBirazdan sporumu yapacam
alırım haftaya hallederim.
Canım gorumcem bulaşık yıkarken kase elinde kırılmış yüzük parmağını dikine kesmiş oda kesik diye umursamamis bir hafta geçmiş ağrısına dayanamamış dr a gitmiş doktor kesigin olduğu yerde %50 dolu kaybi olmuş parmagimdan olacak 6 hafta alçıda kalabilir mis dönüşümlü yanına gidecez yardımcı olmak için
Iyi etmişsin yememkle canım ama bir tane yeseydim en azindanBugün yoğunluktan gelemedim gün boyunca temizlik yaptım eşim süpürdü ben peşinden sildim halıları falan da sildim ayrıntılı bir temizlik oldu öldüm akşam da çorba ve 3 köfte yedim ve avm ye gittik gelince de sadece çay içtim canım çok bisküvi çekti ama yemedim ortası çikolatalı tam buğdaylı bir bisküvi var ya ondan yesem paketi bitiririm biliyorum o da 500 kaloriye yakın sanırım kazasız belasız gün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?