Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canım..Wc sorun oluyor haklısın..ben acı şalgam suyuyla rahatlıyorum..yazmayı unuttum dün gene 1 kupa içmiştim o iyi geldi..

Acı da iyi gelir..

Hoşgeldin aramıza..tebrik ederim verdiğin kilolar için..biz karatay yaptık ben 13 kilo vermiştim daha önce..sonra gene aldım..hatalarım yüzünden..şimdi de benzerini yamaya çalışıyorum..spor da şart..ben günde 3-4 km yürüyüş yapıyorum..hepimiz vericez inşallah..başarılar..tarçını duymuştum bu arada etkiliymiş haklısın

Hosgeldiniz aramiza masallh kilonuz iyi tavsiyeniz icinde tesekkur ederiz
Sonunda pirasa buldum eşim getirdi yarınki menum belli
Oleyyy smdiden afiyet olsun canim
Ooo sersumcum cok iyi masallh su odem bi gitsin belki de yarin obur gun 7 leri gorceksin bu arada dikkat ettim de canim bnce cok da bisey yememissin saglikli en azindan yedgin seyler
hic aci yiyemiorum ben ya bugun 2 kez lavobiya gittim sanirim ara ogundeki kayisilarim ve probiyotigim

Evet bnde aksam 100 gram kofte salata ayran bir adet wasa esim cikolata aldi bugun ye dio ama yemek istemio canm sutlu kahvem var zaten son ogun olarak bence o keser beni hic girmim cikolata olayina

sağol canım..wc olmayınca bir de çiğköfte iyice şişirdi tabii ee gece yarısı da işkembe yiyince dedim sersum yandın bacımAma haklısın hepsi (pide hariç)çok da kötü değildi..inşallah dediğin gibi en kısa sürede görücem canım 7 leri..

Evet bnde aksam 100 gram kofte salata ayran bir adet wasa esim cikolata aldi bugun ye dio ama yemek istemio canm sutlu kahvem var zaten son ogun olarak bence o keser beni hic girmim cikolata olayina
kahvenin yanında accık accık yersin canım zamana bölerek sorun olmuyor o zaman

Ayy sersum aslinda tam istune bastin hemen sana bisey danisayim benim beynim su sekilde calisio diorum ki kendi kendime odul gunu yap suan mesela hicbiey yemiorum tutuorum odul gununde ne varsa yiyesim gelio halbuki dedigin gbi canim cektiginde az yesem zaten sorun olmicak sanki haftada bir gun sadece odul gunumde yerim de bidaha asla yiyemem gbi bu aliskanligi nasi degistreblirim die dusunirken su azar azar yeme fikri iyi oldu sanki

Protein beslen cnm bide aralarda kayidi ye istersen senin oralarda da vardir zaten:)
Vardı canım 6 kilo kadar kurtlanmis ilgilenmedim aslında böyle sürekli bunun stresi var üstümde ac karnına sinameki yaptım 3 lt su ictim acı çok yedim ama üst üste olunca sanırım sindirim sistemim de biraz şaşırdı

Bu hafta eşim gidecek malatyaya ablası ameliyat olacak isterim alabilirse o alır alamazsa ben bakmaya gidecem gorumceme o zaman ben alırım

evet canm dogru olabikir sen alabilirse esin kayisi alsin en azindan dogal bide seker ihtiyacni da karsilar ara ogunlerde ben kahveyle yemegi seviorum hem tatli ihtiyacimi karsilio hemde tok tutuo beni gorumcenin neyi var

Birazdan sporumu yapacam
evet canm dogru olabikir sen alabilirse esin kayisi alsin en azindan dogal bide seker ihtiyacni da karsilar ara ogunlerde ben kahveyle yemegi seviorum hem tatli ihtiyacimi karsilio hemde tok tutuo beni gorumcenin neyi var
alırım haftaya hallederim.
Canım gorumcem bulaşık yıkarken kase elinde kırılmış yüzük parmağını dikine kesmiş oda kesik diye umursamamis bir hafta geçmiş ağrısına dayanamamış dr a gitmiş doktor kesigin olduğu yerde %50 dolu kaybi olmuş parmagimdan olacak 6 hafta alçıda kalabilir mis dönüşümlü yanına gidecez yardımcı olmak için

Bugün yoğunluktan gelemedim gün boyunca temizlik yaptım eşim süpürdü ben peşinden sildim halıları falan da sildim ayrıntılı bir temizlik oldu öldüm akşam da çorba ve 3 köfte yedim ve avm ye gittik gelince de sadece çay içtim canım çok bisküvi çekti ama yemedim ortası çikolatalı tam buğdaylı bir bisküvi var ya ondan yesem paketi bitiririm biliyorum o da 500 kaloriye yakın sanırım kazasız belasız gün bitti

Geçmiş olsun canım

Iyi etmişsin yememkle canım ama bir tane yeseydim en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…