evet yakın sayılırız cnm :)aa ne guzel cok yakiniz
Canım mesajı geç gördüm yemek çoktan bitmişti. Kıyma sogan sarmısak kırmızı biber domates baharat tuz iyice karıştırıp ister firinda ister tencere de pisirecegin bir yemek yanına pilav yaptimkıymalı tava pilav nasıl.
yaptığında resmini atabilir misin
Yaninda ara ogun falan gotursen vnm cantana atsanOfisteyken gidip gelip yeme sansim olmuyor dolayisiyla oglene kadar cok acikiyorum. Kahvaltiyi sabah 7:00 de yapmistim. Saat su anda 12:37 ben acaip aciktim.
Ofisteyken gidip gelip yeme sansim olmuyor dolayisiyla oglene kadar cok acikiyorum. Kahvaltiyi sabah 7:00 de yapmistim. Saat su anda 12:37 ben acaip aciktim.
Ofisteyken gidip gelip yeme sansim olmuyor dolayisiyla oglene kadar cok acikiyorum. Kahvaltiyi sabah 7:00 de yapmistim. Saat su anda 12:37 ben acaip aciktim.
Stickleri bırakıyordunara öğün
yarım bitter stick
1 kupa doğadan form çay
Tadına baktım 1 ısırık.@demirleke yarım yedim. nefsimi köreltmek için ayy kek çok güzel görünüyor ben olsam dayanamaz yerdim
Bu saatte mi yedin bunlarıbir ymurta büyüklüğünde beyaz çikolata kaplı kek yedim. 5-6 tane leblebi. şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
Ben de her türlüsüne yas pastasından sade kuru kekine kadar bugün kurabiye yaptım bir tane yedim akşam kızımın elindeydi ufak bir ısırık aldım şekersiz cay ictim şimdi de karbonatli su içiyorum oğlum yatinca da yatacam spor yapmadım benim için gayet yorucu bir gün oldu.@demirleke bende keke bayikirim ya ozellikle sicak sicakken
Aynen canım artık tadina bakmakla yetiniyoruz. Ama abimle eşi beni görünce sen ne kadar zayiflamistin dedi bana bir moral oldu anlatamam aslında uzun zamandır da görmüyorlar spor da yapınca demek fark ediliyorTadına baktım 1 ısırık.
yarım saat olduBu saatte mi yedin bunları
Bu saatte yemek sakıncalı değil mi canım ben de şu an açlıktan midem kazınıyor aklıma neler geliyor neler ama yemiyorumyarım saat oldu
ben normalde acıktığmda yoğurt vs yiyorum. regl oldğm için dayanamadm yedim bir yerden hallederim yarınBu saatte yemek sakıncalı değil mi canım ben de şu an açlıktan midem kazınıyor aklıma neler geliyor neler ama yemiyorum
Sanirim misafir olcakBen de her türlüsüne yas pastasından sade kuru kekine kadar bugün kurabiye yaptım bir tane yedim akşam kızımın elindeydi ufak bir ısırık aldım şekersiz cay ictim şimdi de karbonatli su içiyorum oğlum yatinca da yatacam spor yapmadım benim için gayet yorucu bir gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?