Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yaninda ara ogun falan gotursen vnm cantana atsan
Unutuyorum çoğu zaman. Üç çocukla sabah tam bir curcuna oluyor evde. Bazan lensimi takmayı bile unutuyorum.

öğlen olmuş cnm ye yemeğini. mutfak vs yok mu ara öğünlük birşeyler koysan kendine
Eski ofiste mutfak vardı burda yok malesef. Kendime ait odam var ama yukarda dediğim gibi çoğu zaman yanıma atıştırmalık almayı unutuyorum. Yemek saatimiz 13:00-14:00 arası.

Yedin mı mamanı
Yedim çok şükür fazla acıkmışım küçük bir kase çorba içtim tavuklu sandviç yedim. Akşam yemeğinde koca bir kase bol sulu, bol acılı, bol sirkeli ve bol sarımsaklı az işkembeli çorba yedim.

Bugün ofis çok yoğundu. Spor salonuna kaçamadım. Ömer'i aldıktan sonra eve geldim içime sinmedi. Ömer'i yalnız bırakıp dışarı çıkıp yürüyemezdim. Bende Evin koridorunda bir aşağı bir yukarı 40 dk hızlı hızlı yürüdüm. Ömer'de benimle beraber yürüdü. Sonra bir baktım saatime nerdeyse 4 km yol yapmışım.
Aslında daha da yürürdüm ama koridor uzunluğu 30 metre. Git gel, dön dön başım döndü. Devam edemedim.
Yinede hiç bişey yapmadan oturup tv falan izleseydim içime sinmeyecekti. En azından biraz hareket oldu kalori yaktım iyi geldi.

ara öğün

yarım bitter stick
1 kupa doğadan form çay
Bugün öğlen markette ödeme yaparken minicik bitter çikolata gördüm hemen attım ağzıma. Bitter çikolata çok faydalı bişey ama baya acı olması lazım. Zaten bende çok acı olanı seviyorum.

Ohhh maşallah. Bende cumartesi senin gibiydim. Sabahın köründe kalkıp bir sürü şey yaptım ama herkes çok beğendi yediler onların memnuniyetini görünce benimde yorgunluğum kalmadı.

en guzelini yapmissin bnde illaki hareket edicem senin gbi

Gunaydin kizlar sabahin bu saatinde ayaktayim hatta bir saat once uyandm acliktan uyandim midem kaziniodu dondum dondum uyuyamadim neden boyle oldu anlamadim tabi neyse kayisi ceviz yogurt yedim biraz azcik da tahin yedim ne alakaysa ama saat cooooook erken oldugu icin eritirim uyumuorum cnku zaten bi saat snra okula uyancam

Akşam az mi yedin canım

Akşam az mi yedin canım
dun disari arkadasla yemege gdince oglen ve aksamk yer degistirdim ya ondan canm ya da bu arakar hep gece 4 te uyaniorum tam acikilan saatler ondan.

Eki Görüntüle 1957464 kahvaltim ....
Kızlar bu sabah 70.7 yi gördüm çok şükür bence karbonatli suyun etkisi de var sabaha kadar iki gecedir 4-5defa lavaboya gittim odemi gerçekten sokuyor tavsiye ederim
masallah cok sevndm 6 lara ne kaldi ki

Aynen canım artık tadina bakmakla yetiniyoruz. Ama abimle eşi beni görünce sen ne kadar zayiflamistin dedi bana bir moral oldu anlatamam aslında uzun zamandır da görmüyorlar spor da yapınca demek fark ediliyor
çok sevindim. resim atsan ya sen de . hiç görmedik senin resmini demi.
işkembe hiç yiyemiyorum. çok özeniyorum ama iş yeme kısmına gelince ağzıma koyamıyorum.
kadınların işi zor ya. hiç oturmak yok.
içine de kurt düşünce böyle evde yürürsün
Bugün öğlen markette ödeme yaparken minicik bitter çikolata gördüm hemen attım ağzıma. Bitter çikolata çok faydalı bişey ama baya acı olması lazım. Zaten bende çok acı olanı seviyorum.
ben de burda %70 kakao olanlardan alıyorum. öylesi güzel oluyor zaten. diğeri yağ ve şekermiş gibi geliyor bana
İradene hayranım. Ben leblebiye başlayınca en az bir avuç yiyorum. 5-6 tane yersem kendime işkence etmiş olurum.
irade bu mu seyla. akşamın bi vakti kek yemiş . leblebi yemiş.
yarım saat oldu

ben normalde acıktığmda yoğurt vs yiyorum. regl oldğm için dayanamadm yedim bir yerden hallederim yarın
yedikten sonra kesti mi bari
ben pişman oluyorum o saatten sonra yiyince

ben kahvaltımı 6.30 da yapıyorum ki . bunda kötü bi şey yok .
öğlen yemeğimi de 12 de yiyorum. ya da 12 den sonra işte.

kıymalı pilavının resmi var mı. çok merak ettim de. adaa dün yazdı . netten baktım ama hepsinin görünüşü başka. bulgur ile yapılan mı sizinki pirinç ile mi
Eki Görüntüle 1957464 kahvaltim ....
Kızlar bu sabah 70.7 yi gördüm çok şükür bence karbonatli suyun etkisi de var sabaha kadar iki gecedir 4-5defa lavaboya gittim odemi gerçekten sokuyor tavsiye ederim
afiyet olsun canım .

benim kahvaltım da ıspanaklı 2 yumurtalı omlet oldu

akşamadan tavaaya soğanı doğramıştım.
sabah az su koydum 1 yemek kaşığı yağ
onlar pişmeye başlayınca 4 avuç ıspanak koydum . onu yedim sabah

çocuklara sigara böreği kızarttım. akşam buzluktan çıkarmıştım.

öğlen için 4 adet yağsız tavada pişmiş köfte.
6 tane çeri domates
1 adet haşlanmış yumurta getirdim.
karışık bi menu oldu yine ama bunları bulup attım çantaya.

akşam için ise bi proğramım yok.
ıspanakları yıkadım kuruladım . bi kaba koydum. olmazsa ondan alıp kullanacağım yapacağım bi şeyler . kendime.

dün akşam gidince ne yediğimi hatırlayamadım yaa. düşündüm düşündüm hatırlayamadım.

ay akşam ne yediğimi hatırladım.
1 haşlanmış yumurta sabahtan fazla haşlamıştık. dolaba koymuştum.
1 parça peynir
4 adet yeşil zeytin.
2 adet galeta

Canım ben genelde bulgur pilavı yapıyorum cocuklarda esimde daha çok seviyorlar pirinç genelde dolma sütlaç ve bazı yemeklerin yanında olmazsa olmaz olurya onların yanına yapıyorum. Dün zaman kısıtlı olduğu için geldiler yemek cay kalktılar doğru düzgün sohbet etme fırsatımız bile olmadi kurabiyelerin fotoğrafını bile cekemedim onu atacaktim size ama bu aralar yine yaparım o zaman çekerim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…