- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Unutuyorum çoğu zaman. Üç çocukla sabah tam bir curcuna oluyor evde. Bazan lensimi takmayı bile unutuyorum.Yaninda ara ogun falan gotursen vnm cantana atsan
Eski ofiste mutfak vardı burda yok malesef. Kendime ait odam var ama yukarda dediğim gibi çoğu zaman yanıma atıştırmalık almayı unutuyorum. Yemek saatimiz 13:00-14:00 arası.öğlen olmuş cnm ye yemeğini. mutfak vs yok mu ara öğünlük birşeyler koysan kendine
Yedim çok şükür fazla acıkmışım küçük bir kase çorba içtim tavuklu sandviç yedim. Akşam yemeğinde koca bir kase bol sulu, bol acılı, bol sirkeli ve bol sarımsaklı az işkembeli çorba yedim.Yedin mı mamanı
Bugün öğlen markette ödeme yaparken minicik bitter çikolata gördüm hemen attım ağzıma. Bitter çikolata çok faydalı bişey ama baya acı olması lazım. Zaten bende çok acı olanı seviyorum.ara öğün
yarım bitter stick
1 kupa doğadan form çay
Ohhh maşallah. Bende cumartesi senin gibiydim. Sabahın köründe kalkıp bir sürü şey yaptım ama herkes çok beğendi yediler onların memnuniyetini görünce benimde yorgunluğum kalmadı.Ben de her türlüsüne yas pastasından sade kuru kekine kadar bugün kurabiye yaptım bir tane yedim akşam kızımın elindeydi ufak bir ısırık aldım şekersiz cay ictim şimdi de karbonatli su içiyorum oğlum yatinca da yatacam spor yapmadım benim için gayet yorucu bir gün oldu.
İradene hayranım. Ben leblebiye başlayınca en az bir avuç yiyorum. 5-6 tane yersem kendime işkence etmiş olurum.bir ymurta büyüklüğünde beyaz çikolata kaplı kek yedim. 5-6 tane leblebi. şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
en guzelini yapmissin bnde illaki hareket edicem senin gbiBugün ofis çok yoğundu. Spor salonuna kaçamadım. Ömer'i aldıktan sonra eve geldim içime sinmedi. Ömer'i yalnız bırakıp dışarı çıkıp yürüyemezdim. Bende Evin koridorunda bir aşağı bir yukarı 40 dk hızlı hızlı yürüdüm. Ömer'de benimle beraber yürüdü. Sonra bir baktım saatime nerdeyse 4 km yol yapmışım.
Aslında daha da yürürdüm ama koridor uzunluğu 30 metre. Git gel, dön dön başım döndü. Devam edemedim.
Yinede hiç bişey yapmadan oturup tv falan izleseydim içime sinmeyecekti. En azından biraz hareket oldu kalori yaktım iyi geldi.
Evet canım dün abimler geldi işten izin almışlar çocukları görmek bir de hasta ziyareti vardı onun için gelmişler yola çıkınca haber verdiler izin alamazlarsa diye haber vermemisler. Ben de o telaşla kostur kostur çok yoruldum.Sanirim misafir olcak
Akşam az mi yedin canımGunaydin kizlar sabahin bu saatinde ayaktayim hatta bir saat once uyandm acliktan uyandim midem kaziniodu dondum dondum uyuyamadim neden boyle oldu anlamadim tabi neyse kayisi ceviz yogurt yedim biraz azcik da tahin yedim ne alakaysa ama saat cooooook erken oldugu icin eritirim uyumuorum cnku zaten bi saat snra okula uyancam
bunu ne zaman yedin. saat 9 dan sonra mı.bir ymurta büyüklüğünde beyaz çikolata kaplı kek yedim. 5-6 tane leblebi. şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
haklısın.@demirleke bende keke bayikirim ya ozellikle sicak sicakken
dun disari arkadasla yemege gdince oglen ve aksamk yer degistirdim ya ondan canm ya da bu arakar hep gece 4 te uyaniorum tam acikilan saatler ondan.Akşam az mi yedin canım
masallah cok sevndm 6 lara ne kaldi kiEki Görüntüle 1957464 kahvaltim ....
Kızlar bu sabah 70.7 yi gördüm çok şükür bence karbonatli suyun etkisi de var sabaha kadar iki gecedir 4-5defa lavaboya gittim odemi gerçekten sokuyor tavsiye ederim
çok sevindim. resim atsan ya sen de . hiç görmedik senin resmini demi.Aynen canım artık tadina bakmakla yetiniyoruz. Ama abimle eşi beni görünce sen ne kadar zayiflamistin dedi bana bir moral oldu anlatamam aslında uzun zamandır da görmüyorlar spor da yapınca demek fark ediliyor
işkembe hiç yiyemiyorum. çok özeniyorum ama iş yeme kısmına gelince ağzıma koyamıyorum.Unutuyorum çoğu zaman. Üç çocukla sabah tam bir curcuna oluyor evde. Bazan lensimi takmayı bile unutuyorum.
Eski ofiste mutfak vardı burda yok malesef. Kendime ait odam var ama yukarda dediğim gibi çoğu zaman yanıma atıştırmalık almayı unutuyorum. Yemek saatimiz 13:00-14:00 arası.
Yedim çok şükür fazla acıkmışım küçük bir kase çorba içtim tavuklu sandviç yedim. Akşam yemeğinde koca bir kase bol sulu, bol acılı, bol sirkeli ve bol sarımsaklı az işkembeli çorba yedim.
kadınların işi zor ya. hiç oturmak yok.Bugün ofis çok yoğundu. Spor salonuna kaçamadım. Ömer'i aldıktan sonra eve geldim içime sinmedi. Ömer'i yalnız bırakıp dışarı çıkıp yürüyemezdim. Bende Evin koridorunda bir aşağı bir yukarı 40 dk hızlı hızlı yürüdüm. Ömer'de benimle beraber yürüdü. Sonra bir baktım saatime nerdeyse 4 km yol yapmışım.
Aslında daha da yürürdüm ama koridor uzunluğu 30 metre. Git gel, dön dön başım döndü. Devam edemedim.
Yinede hiç bişey yapmadan oturup tv falan izleseydim içime sinmeyecekti. En azından biraz hareket oldu kalori yaktım iyi geldi.
ben de burda %70 kakao olanlardan alıyorum. öylesi güzel oluyor zaten. diğeri yağ ve şekermiş gibi geliyor banaBugün öğlen markette ödeme yaparken minicik bitter çikolata gördüm hemen attım ağzıma. Bitter çikolata çok faydalı bişey ama baya acı olması lazım. Zaten bende çok acı olanı seviyorum.
irade bu mu seyla. akşamın bi vakti kek yemiş . leblebi yemiş.İradene hayranım. Ben leblebiye başlayınca en az bir avuç yiyorum. 5-6 tane yersem kendime işkence etmiş olurum.
yarım saat oldu
yedikten sonra kesti mi bariben normalde acıktığmda yoğurt vs yiyorum. regl oldğm için dayanamadm yedim bir yerden hallederim yarın
ben kahvaltımı 6.30 da yapıyorum ki . bunda kötü bi şey yok .Gunaydin kizlar sabahin bu saatinde ayaktayim hatta bir saat once uyandm acliktan uyandim midem kaziniodu dondum dondum uyuyamadim neden boyle oldu anlamadim tabi neyse kayisi ceviz yogurt yedim biraz azcik da tahin yedim ne alakaysa ama saat cooooook erken oldugu icin eritirim uyumuorum cnku zaten bi saat snra okula uyancam
kıymalı pilavının resmi var mı. çok merak ettim de. adaa dün yazdı . netten baktım ama hepsinin görünüşü başka. bulgur ile yapılan mı sizinki pirinç ile miEvet canım dün abimler geldi işten izin almışlar çocukları görmek bir de hasta ziyareti vardı onun için gelmişler yola çıkınca haber verdiler izin alamazlarsa diye haber vermemisler. Ben de o telaşla kostur kostur çok yoruldum.
afiyet olsun canım .Eki Görüntüle 1957464 kahvaltim ....
Kızlar bu sabah 70.7 yi gördüm çok şükür bence karbonatli suyun etkisi de var sabaha kadar iki gecedir 4-5defa lavaboya gittim odemi gerçekten sokuyor tavsiye ederim
karbonatı ne kadar atıyorsun. çok atma . alkalı olması için az atman yeterli.Akşam az mi yedin canım
Canım ben genelde bulgur pilavı yapıyorum cocuklarda esimde daha çok seviyorlar pirinç genelde dolma sütlaç ve bazı yemeklerin yanında olmazsa olmaz olurya onların yanına yapıyorum. Dün zaman kısıtlı olduğu için geldiler yemek cay kalktılar doğru düzgün sohbet etme fırsatımız bile olmadi kurabiyelerin fotoğrafını bile cekemedim onu atacaktim size ama bu aralar yine yaparım o zaman çekerim insallah.kıymalı pilavının resmi var mı. çok merak ettim de. adaa dün yazdı . netten baktım ama hepsinin görünüşü başka. bulgur ile yapılan mı sizinki pirinç ile mi
afiyet olsun canım .
benim kahvaltım da ıspanaklı 2 yumurtalı omlet oldu
akşamadan tavaaya soğanı doğramıştım.
sabah az su koydum 1 yemek kaşığı yağ
onlar pişmeye başlayınca 4 avuç ıspanak koydum . onu yedim sabah
çocuklara sigara böreği kızarttım. akşam buzluktan çıkarmıştım.
öğlen için 4 adet yağsız tavada pişmiş köfte.
6 tane çeri domates
1 adet haşlanmış yumurta getirdim.
karışık bi menu oldu yine ama bunları bulup attım çantaya.
akşam için ise bi proğramım yok.
ıspanakları yıkadım kuruladım . bi kaba koydum. olmazsa ondan alıp kullanacağım yapacağım bi şeyler . kendime.
dün akşam gidince ne yediğimi hatırlayamadım yaa. düşündüm düşündüm hatırlayamadım.
Çay kasiginin ucuyla silkeleme atıyorum canım sabah ac karnına icemedim bugün ara ogunde kahveme koyarım yanına kuru incir yiyecem bugunkarbonatı ne kadar atıyorsun. çok atma . alkalı olması için az atman yeterli.
ay akşam ne yediğimi hatırladım.
1 haşlanmış yumurta sabahtan fazla haşlamıştık. dolaba koymuştum.
1 parça peynir
4 adet yeşil zeytin.
2 adet galeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?