bazı yerlerde görüyorum. süt ile pişiriyorlar . güzel olur mu ki. ben sütlü şeyleri severim .Ben daha önce yogurda katarak kullanıyordum tadını pek sevmedim o zaman
canım . sen de iyi gidiyorsun kilo verme konusunda.Tunaydin kızlar yaramaz kızım yüzünden ancak girebildim
Kahvaltım
Peynir
1 domates
4 tane yeşil zeytin
2 bardak çay
1 ceviz
2 kuru kayısı
Şuan
Sade türk kahvesi
Küçük lokum 1 tane
canım benim . korkma güzel çıkar inşallah sonucun.selam kızlar..2 gündür gelemedim yorgunluk..bir de 1 aydır sırtımda bir ağrı var..yataktan yatış bozukluğundan falan dedim ama dün hafif öksürük başlayınca tırstım..cuma MR çektiricem..akciğer filmi çektirmiştim bizimkilere ama ..off insan korkuyor..bir de babam böyle olunca..inşallah bişey çıkmaz...
yeme içme çok kaçamaklı değil ama buraya düzenli gelemezsem kusura kalmayın..canım sıkkın..regl de oldum bide..cumaya nöbetçiyim bakalım ne çıkacak..işte böyle..geçmişi şööyle bi gözden geçirdim sadece..tam okuyamadım..hepinizi öptüm..
Tesekkuler canım şalgam bardaktaki kendim yaptım az tuzlu acılıbardaktaki nedir şekerim. afiyet olsun. aşırı sağlıklı bi menü olmuş .
Hiç denemedim canım damak tadi var tabi ki istersen bir dene belki sen seversin ben öyle şeyleri tatsız asla yiyemembazı yerlerde görüyorum. süt ile pişiriyorlar . güzel olur mu ki. ben sütlü şeyleri severim .
sağol canım inşallahCanım benim geçmiş olsun. Canını sıkma lütfen yoksa daha kötü olursun. Allahın izniyle inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Babana da tekrardan allah acil şifalar versin.
Bizim değerlimizsin
sana da geçmiş olsunmideme fazla yüklendim ve yine her zamanki gibi midem sağ olsun barındırmadı hiç bir şeyiyediğimi yedim nefsim köreldi ama hiç bir şey kalmadı midemde. soda dahi gitti. akşam da yoğurt yerim sadece.
sağol canımgeçmiş olsun Sersum'cum. temiz çıkar inş. Mr sonucun
sağol canım..inşallah..haklısın tam mevsimi..babamı hast.götürdüm orada yürü içeri gir çık terledim üşüttüm büyük ihtimalle..bakalım yine de çektireyim de aklımda kalmasın..canım benim . korkma güzel çıkar inşallah sonucun.
için rahat olsun.
şu ara öksürük çok insanda var. hava şartları . hele ki Ankara nın havası belli. basık , nemli.
Teşekkür ederim canım. Lokum çok küçük fındık büyüklüğünde 1 tanecanım . sen de iyi gidiyorsun kilo verme konusunda.
baya hızlısın.
bi de şu lokum vs leri kaldırsan çok hızlı olacak ama , yeterince de hızlısın . o da lazım belki. lokum yani.
ay yapabiliyor musun . maşallah . nasıl yaa. elinden her iş geliyor .Tesekkuler canım şalgam bardaktaki kendim yaptım az tuzlu acılı
az da şeker atıyorlar pişirirken . güzel oluyor diye duydum. süt ile yulafı pişiriyorlarmış.Hiç denemedim canım damak tadi var tabi ki istersen bir dene belki sen seversin ben öyle şeyleri tatsız asla yiyemem
Aferin kiz iyi calismissinbütün halıları çırptım toz aldım elektrikli gırgır tuttum. yerleri sildim çamaşırları topladım katla yerleştir derken totomu şimdi koltuğa koydum yoruldum ama değdi :)
şimdi de
1 kupa sade nescafe
2 adet ufak hurma
afiyet olsun . ben ara öğün yapamadım .bütün halıları çırptım toz aldım elektrikli gırgır tuttum. yerleri sildim çamaşırları topladım katla yerleştir derken totomu şimdi koltuğa koydum yoruldum ama değdi :)
şimdi de
1 kupa sade nescafe
2 adet ufak hurma
evi de yalayıp yuttun . aferin . evde genç kız var . yapcak tabi . demi sabahvesenbütün halıları çırptım toz aldım elektrikli gırgır tuttum. yerleri sildim çamaşırları topladım katla yerleştir derken totomu şimdi koltuğa koydum yoruldum ama değdi :)
şimdi de
1 kupa sade nescafe
2 adet ufak hurma
Aferin kiz iyi calismissin
afiyet olsun . ben ara öğün yapamadım .
canım istemiyor zaten işten çıkma saati geldi.
normalde temizlik yapmayı sevmem ama hadi dedim sporda olur bana yediklerimi eritirim :) hemde yarın erken kalkmış olmam. bir tek ütü kaldı onu da halam yapar artık :) yemek var nasılsa akşama. hava da kapadı ben temizlik yaptım ya yağmur yağacakevi de yalayıp yuttun . aferin . evde genç kız var . yapcak tabi . demi sabahvesen
hahaha. olsun . camları silmediysen sıkıntı yok.normalde temizlik yapmayı sevmem ama hadi dedim sporda olur bana yediklerimi eritirim :) hemde yarın erken kalkmış olmam. bir tek ütü kaldı onu da halam yapar artık :) yemek var nasılsa akşama. hava da kapadı ben temizlik yaptım ya yağmur yağacak
yok silmedim cnm camları :) yağmur yağack belli. ay birde reglim ben halıları kaldır balkona taşı çırp geri al yerleştir derken belim koptu. oyy anam. bizimkiler de dalga geçecek sabah erken kalkıp temizlik yapmamak için bugün yaptın dmi diyehahaha. olsun . camları silmediysen sıkıntı yok.
ben de çok yiyorum temizlik günlerinde . enerji versin diye
hahahaaha. çok güldüm. herkes kendini düşünmek zorunda tabiiyok silmedim cnm camları :) yağmur yağack belli. ay birde reglim ben halıları kaldır balkona taşı çırp geri al yerleştir derken belim koptu. oyy anam. bizimkiler de dalga geçecek sabah erken kalkıp temizlik yapmamak için bugün yaptın dmi diye
halamla yapıyoruz normalde fıtık ediyor beni. kırk saat sallana sallana bir oda bitmeden 2. ye geçiyor en sinir olduğum şey. ben sırayla yapıp kapılarını çekip çıkıyorum birde bir güzel müzik açtım hem temizlik yaptım hem eğlendim.hahahaaha. çok güldüm. herkes kendini düşünmek zorunda tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?