Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tunaydin kızlar yaramaz kızım yüzünden ancak girebildim

Kahvaltım
Peynir
1 domates
4 tane yeşil zeytin
2 bardak çay
1 ceviz
2 kuru kayısı

Şuan
Sade türk kahvesi
Küçük lokum 1 tane
canım . sen de iyi gidiyorsun kilo verme konusunda.
baya hızlısın.
bi de şu lokum vs leri kaldırsan çok hızlı olacak ama , yeterince de hızlısın . o da lazım belki. lokum yani.

canım benim . korkma güzel çıkar inşallah sonucun.
için rahat olsun.
şu ara öksürük çok insanda var. hava şartları . hele ki Ankara nın havası belli. basık , nemli.

Canım benim geçmiş olsun. Canını sıkma lütfen yoksa daha kötü olursun. Allahın izniyle inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Babana da tekrardan allah acil şifalar versin.
Bizim değerlimizsin
sağol canım inşallah

mideme fazla yüklendim ve yine her zamanki gibi midem sağ olsun barındırmadı hiç bir şeyi yediğimi yedim nefsim köreldi ama hiç bir şey kalmadı midemde. soda dahi gitti. akşam da yoğurt yerim sadece.
sana da geçmiş olsun
geçmiş olsun Sersum'cum. temiz çıkar inş. Mr sonucun
sağol canım
canım benim . korkma güzel çıkar inşallah sonucun.
için rahat olsun.
şu ara öksürük çok insanda var. hava şartları . hele ki Ankara nın havası belli. basık , nemli.
sağol canım..inşallah..haklısın tam mevsimi..babamı hast.götürdüm orada yürü içeri gir çık terledim üşüttüm büyük ihtimalle..bakalım yine de çektireyim de aklımda kalmasın..

canım . sen de iyi gidiyorsun kilo verme konusunda.
baya hızlısın.
bi de şu lokum vs leri kaldırsan çok hızlı olacak ama , yeterince de hızlısın . o da lazım belki. lokum yani.
Teşekkür ederim canım. Lokum çok küçük fındık büyüklüğünde 1 tane

Aferin kiz iyi calismissin

afiyet olsun . ben ara öğün yapamadım .
canım istemiyor zaten işten çıkma saati geldi.

evi de yalayıp yuttun . aferin . evde genç kız var . yapcak tabi . demi sabahvesen

evi de yalayıp yuttun . aferin . evde genç kız var . yapcak tabi . demi sabahvesen
normalde temizlik yapmayı sevmem ama hadi dedim sporda olur bana yediklerimi eritirim :) hemde yarın erken kalkmış olmam. bir tek ütü kaldı onu da halam yapar artık :) yemek var nasılsa akşama. hava da kapadı ben temizlik yaptım ya yağmur yağacak

hahaha. olsun . camları silmediysen sıkıntı yok.

ben de çok yiyorum temizlik günlerinde . enerji versin diye

hahaha. olsun . camları silmediysen sıkıntı yok.

ben de çok yiyorum temizlik günlerinde . enerji versin diye
yok silmedim cnm camları :) yağmur yağack belli. ay birde reglim ben halıları kaldır balkona taşı çırp geri al yerleştir derken belim koptu. oyy anam. bizimkiler de dalga geçecek sabah erken kalkıp temizlik yapmamak için bugün yaptın dmi diye

hahahaaha. çok güldüm. herkes kendini düşünmek zorunda tabii

hahahaaha. çok güldüm. herkes kendini düşünmek zorunda tabii
halamla yapıyoruz normalde fıtık ediyor beni. kırk saat sallana sallana bir oda bitmeden 2. ye geçiyor en sinir olduğum şey. ben sırayla yapıp kapılarını çekip çıkıyorum birde bir güzel müzik açtım hem temizlik yaptım hem eğlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…