Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nefsime hakim olarak sağlıklı az beslenerek de kısaca. araştırsınlar azıcık

Bende yaptım bir saat iyyy

Aynen sana katılıyorum sanki mucizevi birşey var yada tek bir şeye bağlıyız gibi spor yapıyorum az yiyorum ve bunun yanında bitki çayı vs ........ zincirleme bişey tabi bide böyle 80 90 olupta eleştirenler yokmu orada girtlaklayasim geliyor

Sabah 2 yumurta kızarmış tahıllı ekmek ve süzme peynir
İkindi Kurs ta acıktım bir simit.
Akşam bilmiyorum yiyince yazarım artık.

ilaç falan kullanıyoruz sanıyor millet.

diyet listene bağlı mı gidiyorsun
Evet canm
yulaf tüketen var mı acaba.
nasıl tüketiyorsunuz merak ettim.
Ben yigurt yulaf kurumeyve ve cevizi karistiriodum
canim cok gecmis olsun uzulme ins bu gunler de gelip gecicek her zorluktan snra kolaylik vardir

Eki Görüntüle 1957464 kahvaltim ....
Kızlar bu sabah 70.7 yi gördüm çok şükür bence karbonatli suyun etkisi de var sabaha kadar iki gecedir 4-5defa lavaboya gittim odemi gerçekten sokuyor tavsiye ederim
Canim ne kadar suya ne kadar karbonat atiyorsun?

benm yediğim de etinin. güzel oluyor etininki canım :)
Etininkide cok guzel ama burda satilmiyor . buda guzeldi zaten Whole Food marketten aldim. hersey organik ve saglikli cikolatada organikti.
sabah tartıda eksiyi görünce pişman olmadım cnm :)
Zaten bir kereden bisey olmaz iyi yapmissin.
ben denemiştim sevemedim. lapa gibi oluyordu

Eww benim esim her sabah ondan yiyor igrenc bisey.

Gecmis olsun kuzum insallah bir sorun yoktur.
bazı yerlerde görüyorum. süt ile pişiriyorlar . güzel olur mu ki. ben sütlü şeyleri severim .
Sutle olanida igrenc inan bana her cesidini denedim ustelik burda alasi var ama bir turlu sevemedim. inek mamasi gibi. :)
akşam yemeğim

2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
1 kase salata

Yine doldurmussun pul biberi ama nefis gorunuyor afiyet olsun.

Seylanin Gunlugu acı metomu hızlandırıyor benim :) turşu biber aldırdım babama her öğün 2 tane de olsa yicem :)

Aciyi bende cok seviyorum. corbayada cok yakisiyor.

bugun atistirmalik biseyler getirdim yanim da sukur. az once biraz meyve yedim. ne yedigimi yazmayayim belki orda bu mevsimde yoktur.
oglen yemegine 30 dk kaldi.
offf bugun nedense canim hamsi tava istiyor. malesef burda bulmam mumkun degil. unutmam lazim

Bu arada yarin orlandoya goturmek icn biseyler yapmayi dusunuyorum. hem cocuklarin sevdigi hemde yolda, ve disney parkta falanda yiyebilecegimiz seyler. simdilik cig kofte, patatesli borek ve peynirli poaca var listemde. cocuklarin bayildigi 3 lu.
ayrica yanimiza Turk kahvaltiliklari ve yemeklik malzemeler alicaz. malum otelde yemek vermiyolar ama suitimizde tam mutfak var. o yuzden kendi yemegimizi yapabiliyoruz. ben sadece yanimda malzeme goturcem. bahceden sebze ve meyve toplarim ve makarna falan yeterli olur. boylece disarda yemek zorunda kalmayiz. hem cok masrafli oluyor (her ogun en az $100.00 mal oluyor) hemde yemekler genelde cok agir oluyor. kendi yemeklerimiz olursa en azindan diyetimede dikkat edebilirim.

afiyet olsun cnm iyi eğlenceler burada saat 20.38 oldu :) sen daha öğle yemeğini yiyeceksin :)

demiştim ya söyleşi vardı hafta sonu diye yazarın resmini çekeyim derken komik pozlar yakalamışım ama cidden çok komik :)) çekindim de sosyal medyaya koymaya direk kendisine attım komik ama sevimli pozlar yakalamışım diye :) adam 0 ego. capslemiş resimlerini direk

Selam kızlar

Hafta sonu annemler vardı yatılı gelemedim
pazartesi hastanedeydim
dün de market alışverişi ve temizlik
bugünde gene evde ve dışarıda işler bitmiyor
neyse sağlık olsun

sersum canım annenler gelmiş gözünaydın burası iyi gelecek inşallah, benim de öksürüğüm çok zor geçiyor, sende de bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut

filiztoprak eşinin işi hayırlı olsun sen de bundan sonra daha rahat yaparsın diyetini canım

yazarhanim35 arkadaşına acil şifalar diliyorum canım

Triplimelek Megi canım Allah rahmet eylesin amcana

@mesemer canım bu tava yemeğinde herşey çiğden mi ekleniyor tepsi kebabı gibi mi, bir de domates içinde sulandırmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…