- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
nefsime hakim olarak sağlıklı az beslenerek de kısaca. araştırsınlar azıcıkşu kilo verdiğimi görüp ayy canım nasıl verdin diyenleri dövmek istiyorum.tüm mesele irade de iken millet bekliyor ki özel şeyler söyleyeyim. brokoli çorbası vs içiyorum arada hem doyurucu hemde lezzetli dediğimde ağız göz yüz yamultuyorlar.
Bende yaptım bir saat iyyynormalde temizlik yapmayı sevmem ama hadi dedim sporda olur bana yediklerimi eritirim :) hemde yarın erken kalkmış olmam. bir tek ütü kaldı onu da halam yapar artık :) yemek var nasılsa akşama. hava da kapadı ben temizlik yaptım ya yağmur yağacak
Aynen sana katılıyorum sanki mucizevi birşey var yada tek bir şeye bağlıyız gibi spor yapıyorum az yiyorum ve bunun yanında bitki çayı vs ........ zincirleme bişey tabi bide böyle 80 90 olupta eleştirenler yokmu orada girtlaklayasim geliyorşu kilo verdiğimi görüp ayy canım nasıl verdin diyenleri dövmek istiyorum.tüm mesele irade de iken millet bekliyor ki özel şeyler söyleyeyim. brokoli çorbası vs içiyorum arada hem doyurucu hemde lezzetli dediğimde ağız göz yüz yamultuyorlar.
nefsime hakim olarak sağlıklı az beslenerek de kısaca. araştırsınlar azıcık
Bende yaptım bir saat iyyy
Aynen sana katılıyorum sanki mucizevi birşey var yada tek bir şeye bağlıyız gibi spor yapıyorum az yiyorum ve bunun yanında bitki çayı vs ........ zincirleme bişey tabi bide böyle 80 90 olupta eleştirenler yokmu orada girtlaklayasim geliyor
Evet canmdiyet listene bağlı mı gidiyorsun
Ben yigurt yulaf kurumeyve ve cevizi karistiriodumyulaf tüketen var mı acaba.
nasıl tüketiyorsunuz merak ettim.
canim cok gecmis olsun uzulme ins bu gunler de gelip gecicek her zorluktan snra kolaylik vardirselam kızlar..2 gündür gelemedim yorgunluk..bir de 1 aydır sırtımda bir ağrı var..yataktan yatış bozukluğundan falan dedim ama dün hafif öksürük başlayınca tırstım..cuma MR çektiricem..akciğer filmi çektirmiştim bizimkilere ama ..off insan korkuyor..bir de babam böyle olunca..inşallah bişey çıkmaz...
yeme içme çok kaçamaklı değil ama buraya düzenli gelemezsem kusura kalmayın..canım sıkkın..regl de oldum bide..cumaya nöbetçiyim bakalım ne çıkacak..işte böyle..geçmişi şööyle bi gözden geçirdim sadece..tam okuyamadım..hepinizi öptüm..
Canim ne kadar suya ne kadar karbonat atiyorsun?Eki Görüntüle 1957464 kahvaltim ....
Kızlar bu sabah 70.7 yi gördüm çok şükür bence karbonatli suyun etkisi de var sabaha kadar iki gecedir 4-5defa lavaboya gittim odemi gerçekten sokuyor tavsiye ederim
Etininkide cok guzel ama burda satilmiyorbenm yediğim de etinin. güzel oluyor etininki canım :)
Zaten bir kereden bisey olmaz iyi yapmissin.sabah tartıda eksiyi görünce pişman olmadım cnm :)
ben denemiştim sevemedim. lapa gibi oluyordu
Gecmis olsun kuzum insallah bir sorun yoktur.selam kızlar..2 gündür gelemedim yorgunluk..bir de 1 aydır sırtımda bir ağrı var..yataktan yatış bozukluğundan falan dedim ama dün hafif öksürük başlayınca tırstım..cuma MR çektiricem..akciğer filmi çektirmiştim bizimkilere ama ..off insan korkuyor..bir de babam böyle olunca..inşallah bişey çıkmaz...
yeme içme çok kaçamaklı değil ama buraya düzenli gelemezsem kusura kalmayın..canım sıkkın..regl de oldum bide..cumaya nöbetçiyim bakalım ne çıkacak..işte böyle..geçmişi şööyle bi gözden geçirdim sadece..tam okuyamadım..hepinizi öptüm..
Sutle olanida igrenc inan bana her cesidini denedim ustelik burda alasi var ama bir turlu sevemedim. inek mamasi gibi. :)bazı yerlerde görüyorum. süt ile pişiriyorlar . güzel olur mu ki. ben sütlü şeyleri severim .
akşam yemeğim
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
1 kase salata
Seylanin Gunlugu acı metomu hızlandırıyor benim :) turşu biber aldırdım babama her öğün 2 tane de olsa yicem :)
afiyet olsun cnm iyi eğlenceler burada saat 20.38 oldu :) sen daha öğle yemeğini yiyeceksin :)Aciyi bende cok seviyorum. corbayada cok yakisiyor.
bugun atistirmalik biseyler getirdim yanim da sukur. az once biraz meyve yedim. ne yedigimi yazmayayim belki orda bu mevsimde yoktur.
oglen yemegine 30 dk kaldi.
offf bugun nedense canim hamsi tava istiyor. malesef burda bulmam mumkun degil. unutmam lazim
Bu arada yarin orlandoya goturmek icn biseyler yapmayi dusunuyorum. hem cocuklarin sevdigi hemde yolda, ve disney parkta falanda yiyebilecegimiz seyler. simdilik cig kofte, patatesli borek ve peynirli poaca var listemde. cocuklarin bayildigi 3 lu.
ayrica yanimiza Turk kahvaltiliklari ve yemeklik malzemeler alicaz. malum otelde yemek vermiyolar ama suitimizde tam mutfak var. o yuzden kendi yemegimizi yapabiliyoruz. ben sadece yanimda malzeme goturcem. bahceden sebze ve meyve toplarim ve makarna falan yeterli olur. boylece disarda yemek zorunda kalmayiz. hem cok masrafli oluyor (her ogun en az $100.00 mal oluyor) hemde yemekler genelde cok agir oluyor. kendi yemeklerimiz olursa en azindan diyetimede dikkat edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?