Süper canım peki sen nescafeyi nasıl tuketiyorsun akşam içiyor misin uyku için soruyorum-1.900 gitti cnm
uykumu kaçırmıyor cnm benm ne nescafe ve türk kahvesi genelde öğle ile akşam üstü arasında ara öğünde içiyorum sade olarak.Süper canım peki sen nescafeyi nasıl tuketiyorsun akşam içiyor misin uyku için soruyorum
Peki bir kupaya ne kadar atıyorsun günlük üç tatli kasığından fazla kullanmayın diyor. Ben genelde türk kahvesi yada üçü bir arada içiyordum sade nescafe icmedim pekuykumu kaçırmıyor cnm benm ne nescafe ve türk kahvesi genelde öğle ile akşam üstü arasında ara öğünde içiyorum sade olarak.
dolu dolu 2-3 çay kaşığı atıyorum sert içmek istersem kupayı büyütüp 2-3 tatlı kaşığı atıyorum cnm yanında kuru kayısı ile deneyebilirsin. tadını yumuşatır öyle öyle alışırsın. ben süt tozlu içemiyorum. o süt tozları raf ömrü geçen sütlerden oluyormuş çnkü alıp suyunu çekip ilaç basıyorlarmış. 3'ü bir arada yerine normal süt kullan daha iyiPeki bir kupaya ne kadar atıyorsun günlük üç tatli kasığından fazla kullanmayın diyor. Ben genelde türk kahvesi yada üçü bir arada içiyordum sade nescafe icmedim pek
Biraktim onu zaten kalorisi çok yüksek sabah ki kahveme bir tatli kaşığı türk kahvesi attim kuru inciri yedim çok lezzetli oldu bittiğine üzüldümdolu dolu 2-3 çay kaşığı atıyorum sert içmek istersem kupayı büyütüp 2-3 tatlı kaşığı atıyorum cnm yanında kuru kayısı ile deneyebilirsin. tadını yumuşatır öyle öyle alışırsın. ben süt tozlu içemiyorum. o süt tozları raf ömrü geçen sütlerden oluyormuş çnkü alıp suyunu çekip ilaç basıyorlarmış. 3'ü bir arada yerine normal süt kullan daha iyi
Ben daha önce yogurda katarak kullanıyordum tadını pek sevmedim o zamanyulaf tüketen var mı acaba.
nasıl tüketiyorsunuz merak ettim.
ben denemiştim sevemedim. lapa gibi oluyorduyulaf tüketen var mı acaba.
nasıl tüketiyorsunuz merak ettim.
Afiyet olsun canimbende 69 olunca bir kısır ziyafeti yapacam ama senin gibi kaseyle değil tabakla yiyecembuda ödülüm olsun en fazla 62.5 çıkarım cuma tartıda oda sorun değil benm için :)
öğlen
yarım kase kısır
2 tane içli çörek
domates
3-4 zeytin
bir parça peynir
4-5 uzun acı biber
üzerine 1 tane de sade soda içicem şimdi
:) inşallah cnmAfiyet olsun canimbende 69 olunca bir kısır ziyafeti yapacam ama senin gibi kaseyle değil tabakla yiyecem
Canım benim geçmiş olsun. Canını sıkma lütfen yoksa daha kötü olursun. Allahın izniyle inşallah sonuçlar iyi çıkar.selam kızlar..2 gündür gelemedim yorgunluk..bir de 1 aydır sırtımda bir ağrı var..yataktan yatış bozukluğundan falan dedim ama dün hafif öksürük başlayınca tırstım..cuma MR çektiricem..akciğer filmi çektirmiştim bizimkilere ama ..off insan korkuyor..bir de babam böyle olunca..inşallah bişey çıkmaz...
yeme içme çok kaçamaklı değil ama buraya düzenli gelemezsem kusura kalmayın..canım sıkkın..regl de oldum bide..cumaya nöbetçiyim bakalım ne çıkacak..işte böyle..geçmişi şööyle bi gözden geçirdim sadece..tam okuyamadım..hepinizi öptüm..
geçmiş olsun Sersum'cum. temiz çıkar inş. Mr sonucunselam kızlar..2 gündür gelemedim yorgunluk..bir de 1 aydır sırtımda bir ağrı var..yataktan yatış bozukluğundan falan dedim ama dün hafif öksürük başlayınca tırstım..cuma MR çektiricem..akciğer filmi çektirmiştim bizimkilere ama ..off insan korkuyor..bir de babam böyle olunca..inşallah bişey çıkmaz...
yeme içme çok kaçamaklı değil ama buraya düzenli gelemezsem kusura kalmayın..canım sıkkın..regl de oldum bide..cumaya nöbetçiyim bakalım ne çıkacak..işte böyle..geçmişi şööyle bi gözden geçirdim sadece..tam okuyamadım..hepinizi öptüm..
bardaktaki nedir şekerim. afiyet olsun. aşırı sağlıklı bi menü olmuş .Eki Görüntüle 1957591 öğlen yemegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?