Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

uykumu kaçırmıyor cnm benm ne nescafe ve türk kahvesi genelde öğle ile akşam üstü arasında ara öğünde içiyorum sade olarak.
Peki bir kupaya ne kadar atıyorsun günlük üç tatli kasığından fazla kullanmayın diyor. Ben genelde türk kahvesi yada üçü bir arada içiyordum sade nescafe icmedim pek

Peki bir kupaya ne kadar atıyorsun günlük üç tatli kasığından fazla kullanmayın diyor. Ben genelde türk kahvesi yada üçü bir arada içiyordum sade nescafe icmedim pek
dolu dolu 2-3 çay kaşığı atıyorum sert içmek istersem kupayı büyütüp 2-3 tatlı kaşığı atıyorum cnm yanında kuru kayısı ile deneyebilirsin. tadını yumuşatır öyle öyle alışırsın. ben süt tozlu içemiyorum. o süt tozları raf ömrü geçen sütlerden oluyormuş çnkü alıp suyunu çekip ilaç basıyorlarmış. 3'ü bir arada yerine normal süt kullan daha iyi

Biraktim onu zaten kalorisi çok yüksek sabah ki kahveme bir tatli kaşığı türk kahvesi attim kuru inciri yedim çok lezzetli oldu bittiğine üzüldüm

selam kızlar
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
alıntı yapmıştım ama silindi
tuvalet lavabo temizliği yaptım balkonu yıkadım mutfağı topladım
kahvaltım=2 kendi ekmeğim tam tahıllı+1 yumurta+peynir +zeytin+2 ceviz+yeşilçay
öğlen çok acıktım evdede hazır sebze yemeği falan yoktu yoğurtlu müsli yedim birazdanda yeşilçay içicem
akşam=az kıymalı mantar sote yapıcam
bi arada yürüyüş yaparım hemde yürüyüş bandını yağlıcam uzun süredir kullanmıyordum

4 ince köfte
1 haşlanmış yumurta
6 çeri domates tabiki az geldi
bunları 2 paket çubuk kraker ile yemek zorunda kaldım.
şimdi de ara öğün için getirdiğim elmayı yiyorum
bugün bi iştah patlaması oldu. doyurucu olmadı yemeklerim.
yarın daha çok getircem yine mamaları inşallah . bugün böyle.

selam kızlar..2 gündür gelemedim yorgunluk..bir de 1 aydır sırtımda bir ağrı var..yataktan yatış bozukluğundan falan dedim ama dün hafif öksürük başlayınca tırstım..cuma MR çektiricem..akciğer filmi çektirmiştim bizimkilere ama ..off insan korkuyor..bir de babam böyle olunca..inşallah bişey çıkmaz...
yeme içme çok kaçamaklı değil ama buraya düzenli gelemezsem kusura kalmayın..canım sıkkın..regl de oldum bide..cumaya nöbetçiyim bakalım ne çıkacak..işte böyle..geçmişi şööyle bi gözden geçirdim sadece..tam okuyamadım..hepinizi öptüm..

Afiyet olsun canimbende 69 olunca bir kısır ziyafeti yapacam ama senin gibi kaseyle değil tabakla yiyecem

Canım benim geçmiş olsun. Canını sıkma lütfen yoksa daha kötü olursun. Allahın izniyle inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Babana da tekrardan allah acil şifalar versin.
Bizim değerlimizsin

mideme fazla yüklendim ve yine her zamanki gibi midem sağ olsun barındırmadı hiç bir şeyi yediğimi yedim nefsim köreldi ama hiç bir şey kalmadı midemde. soda dahi gitti. akşam da yoğurt yerim sadece.

geçmiş olsun Sersum'cum. temiz çıkar inş. Mr sonucun

Tunaydin kızlar yaramaz kızım yüzünden ancak girebildim

Kahvaltım
Peynir
1 domates
4 tane yeşil zeytin
2 bardak çay
1 ceviz
2 kuru kayısı

Şuan
Sade türk kahvesi
Küçük lokum 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…