Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım suyunu ceken e kadar pisiriyorsun birde fazla değil büyükse bir tane kucukse iki tane en son fırının ızgara ayarında biraz çıtır olana kadar da pisiriyorum öyle daha çok seviyorum

İyi tatiller canım

İyi tatiller resim at bize

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Aslında Orlandoya eşimin semineri var onun için gidiyoruz. Seminer sadece Cuma günü. Bahaneyle bizede tatil olacak. Mutlaka resim koyarım. Çocuklar için çok eğlenceli bir yer bizede sadece 3 saat uzaklıkta. İnşallah Birgün size de nasip olur. Amerikada gelmenize değecek nadir yerlerden biri.
Tek problem parkların içindeki yiyecekler. Sadece fast food var ve çok kötü kalitesi. Bir hamburgerin yarısını kusmadan bitirirseniz bravo! İlk gittiğimizde aç kalmıştık. Sonradan baktık ki özellikle Amerikalılar yanlarında sandviç falan getirmişler bir kenarda yiyorlar. Önceden tecrübeliydiler belli. Sonraki gittiklerimizde bizde hep evden götürdük. Aslında bütün çantaları arıyorlar ama Allahtan içeri yemek sokmaya bişey demiyorlar. Onlarda insanların aç kaldığının farkında anlaşılan.

İşten çıkıp Ömer'i kreşten aldım sonrada Türk marketine gittik. Bugünlerde benim kızlar okul beslenme çantasında vişne reçelli sandviç istiyorlar. Evdeki bitmek üzereydi gittim reçel aldım. Börek yapmak için yufka aldım. Türk kahvesi aldım.
Normalde kahveyi şekerli seviyorum diye çok içmiyorum ama bugün sabahvesen'in tavsiyesini dinlemeye karar verdim ve şekersiz kahveyi 3 kayısıyla içtim.(evde hurma kalmamış) Açıkcası fena değildi. Sanırım alışabilirim
Ayrıca ona özendim yanında 1 fincanda leblebi yedim
İyiki varsın kız bak sayende yeni lezzetler keşfediyorum.

günaydın arkadaşlar.
kahvaltım
taze soğanlı 2 yumurtlı omlet yaptım. bu tarifi huysuz virjinden görmüştüm 10 yıl önce falan. sayesinde çok sevdim.
10 adet kadar taze fındık yiyebildim. yetişemedim malesef bugün çok şeye. sabah namazını kılıp çıkıyorum vakit buldukça. bugün yaratamadım o vakti. iş yerine geldim . aşağıda bayanlar burada kıl dedi . abderstimi almıştım evde.
burada da genç , orta yaş herkes namazını kılıyor . Allah kabul etsin .

öğlene kereviz salatası 5 yemek kaşığı

400 ml süt .
mısır gevreği
fındık , bunlardan sütlü gevrekli karışım yapcam. gevrek karamelli ve %20 şekerli ama canım çoook istedi.

ara öğün 1 adet ekşi elma var. ihtiyaç duyarsam onu yiycem.

dün akşam gidince buğulanmış ıspanak ve haşlanmış tavuk yedim. arkasından türk kahve içtim. çay içtim.

Aĺlah kabul etsin canım. Kahvaltinda çok güzelmiş sen soğanı hepsini karıştırıyor musun nasıl yapiyorsun

Kahvaltıda akşamdan kalan yarim gozlememi yedim kalkınca karbonatli suyunu ictim önce oglene de patates koydum sobanın üstüne salatasini yapacam.
Gorumcem ameliyat olmuş yarin giderim oraya birkaç gün kalırım spor yapma şansım olmaz orada ama diyetime dikkat edecem gerçi geleni gideni çok olur kosturmaktan bozmam insallah bu sabah yartildim 70.7 6 nın eşiğine gelmişken dönmek olmaz.

Aĺlah kabul etsin canım. Kahvaltinda çok güzelmiş sen soğanı hepsini karıştırıyor musun nasıl yapiyorsun
huysuz virjin soğanın kalan yeşil yerlerini yapmıştı.
ben de dün aldığım 1 bağ soğanın yeşil olarak başlayan yerinden itibaren kestim. doğradım. az su koydum az yağ . hızlı pişmesi için su koyuyorum. su koymazsam yanar . ocağı çok açıyorum. çünkü sabah ilk kalkışla birlikte koşmaya başlıyorum . ama yine de zor yetişiyoru z.
soğanlar yumuşayınca 2 yumurta kırdım üstüne

bu kadar .

bir de sabah kalkınca yayla çorbası pişirdim . çocuklara bi çeşit yemek vs yapıp çıkmam lazım evden. yoksa bakıcı abla da yetişemez . barbunya ıslattım. onu pişirir abla fırsat bulursa. ama küçük oğlan onu yemiyor. alternatif 1 çeşit yemek yapmak zorundayım.

kahvaltı olarak çocuklara bugün çikolatalı ekmek ve süt verdim. kolaya kaçtım bugün .

kızın kahvaltısını da hazırlayıp çıkıyorum. kıza 1 yumurta haşladım. ekmek koydum tabağına az bi parça. tahin pekmez karışımı. bugün zeytin ve peynir koymadım. bugün böyle olsun dedim. gerek görürse abla alır koyar diye düşündüm.

ay eşiğe gelmişsin şekerim . az kalmış .
çocukları da götürcek misin . nasıl olcak.

soba olunca ne güzel. koy üstüne her şeyi . sıcak suyun da devamlı olur üstünde
kuzine gibi mi . ekmek pişirme yeri var mı. ya ta tepsi koyma yeri.

ay eşiğe gelmişsin şekerim . az kalmış .
çocukları da götürcek misin . nasıl olcak.

soba olunca ne güzel. koy üstüne her şeyi . sıcak suyun da devamlı olur üstünde
kuzine gibi mi . ekmek pişirme yeri var mı. ya ta tepsi koyma yeri.
evde karbonat bitti 1 hafta oldu. ben de karbonatlı su yapmak istiyorum ama markette de hep unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…