Canım bir bardak suya cay kasiginin ucuyla atıyorum ılık suya tabiCanim ne kadar suya ne kadar karbonat atiyorsun?
Canım suyunu ceken e kadar pisiriyorsun birde fazla değil büyükse bir tane kucukse iki tane en son fırının ızgara ayarında biraz çıtır olana kadar da pisiriyorum öyle daha çok seviyorumSelam kızlar
Hafta sonu annemler vardı yatılı gelemedim
pazartesi hastanedeydim
dün de market alışverişi ve temizlik
bugünde gene evde ve dışarıda işler bitmiyor
neyse sağlık olsun
sersum canım annenler gelmiş gözünaydın burası iyi gelecek inşallah, benim de öksürüğüm çok zor geçiyor, sende de bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut
@filiztoprak eşinin işi hayırlı olsun sen de bundan sonra daha rahat yaparsın diyetini canım
yazarhanim35 arkadaşına acil şifalar diliyorum canım
Triplimelek Megi canım Allah rahmet eylesin amcana
@mesemer canım bu tava yemeğinde herşey çiğden mi ekleniyor tepsi kebabı gibi mi, bir de domates içinde sulandırmıyor mu
Canım suyunu ceken e kadar pisiriyorsun birde fazla değil büyükse bir tane kucukse iki tane en son fırının ızgara ayarında biraz çıtır olana kadar da pisiriyorum öyle daha çok seviyorum
Aciyi bende cok seviyorum. corbayada cok yakisiyor.
bugun atistirmalik biseyler getirdim yanim da sukur. az once biraz meyve yedim. ne yedigimi yazmayayim belki orda bu mevsimde yoktur.
oglen yemegine 30 dk kaldi.
offf bugun nedense canim hamsi tava istiyor. malesef burda bulmam mumkun degil. unutmam lazim
Bu arada yarin orlandoya goturmek icn biseyler yapmayi dusunuyorum. hem cocuklarin sevdigi hemde yolda, ve disney parkta falanda yiyebilecegimiz seyler. simdilik cig kofte, patatesli borek ve peynirli poaca var listemde. cocuklarin bayildigi 3 lu.
ayrica yanimiza Turk kahvaltiliklari ve yemeklik malzemeler alicaz. malum otelde yemek vermiyolar ama suitimizde tam mutfak var. o yuzden kendi yemegimizi yapabiliyoruz. ben sadece yanimda malzeme goturcem. bahceden sebze ve meyve toplarim ve makarna falan yeterli olur. boylece disarda yemek zorunda kalmayiz. hem cok masrafli oluyor (her ogun en az $100.00 mal oluyor) hemde yemekler genelde cok agir oluyor. kendi yemeklerimiz olursa en azindan diyetimede dikkat edebilirim.
Geçen midemi acı kötü yaptı demiştinSeylanin Gunlugu acı metomu hızlandırıyor benim :) turşu biber aldırdım babama her öğün 2 tane de olsa yicem :)
Ben de ıspanak buğuladım .içina haşlanmış tavuk koydumIyi akşamlar
Akşam menü
Salata içine tavuk haslamadan koydum
Yarım kase yoğurt
Şimdi de 2 bardak çay içtim
Birazdan yürüyüş yapıcam
İyi tatiller resim at bizeAciyi bende cok seviyorum. corbayada cok yakisiyor.
bugun atistirmalik biseyler getirdim yanim da sukur. az once biraz meyve yedim. ne yedigimi yazmayayim belki orda bu mevsimde yoktur.
oglen yemegine 30 dk kaldi.
offf bugun nedense canim hamsi tava istiyor. malesef burda bulmam mumkun degil. unutmam lazim
Bu arada yarin orlandoya goturmek icn biseyler yapmayi dusunuyorum. hem cocuklarin sevdigi hemde yolda, ve disney parkta falanda yiyebilecegimiz seyler. simdilik cig kofte, patatesli borek ve peynirli poaca var listemde. cocuklarin bayildigi 3 lu.
ayrica yanimiza Turk kahvaltiliklari ve yemeklik malzemeler alicaz. malum otelde yemek vermiyolar ama suitimizde tam mutfak var. o yuzden kendi yemegimizi yapabiliyoruz. ben sadece yanimda malzeme goturcem. bahceden sebze ve meyve toplarim ve makarna falan yeterli olur. boylece disarda yemek zorunda kalmayiz. hem cok masrafli oluyor (her ogun en az $100.00 mal oluyor) hemde yemekler genelde cok agir oluyor. kendi yemeklerimiz olursa en azindan diyetimede dikkat edebilirim.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunSelam kızlar
Hafta sonu annemler vardı yatılı gelemedim
pazartesi hastanedeydim
dün de market alışverişi ve temizlik
bugünde gene evde ve dışarıda işler bitmiyor
neyse sağlık olsun
sersum canım annenler gelmiş gözünaydın burası iyi gelecek inşallah, benim de öksürüğüm çok zor geçiyor, sende de bişey çıkmaz inşallah içini ferah tut
@filiztoprak eşinin işi hayırlı olsun sen de bundan sonra daha rahat yaparsın diyetini canım
yazarhanim35 arkadaşına acil şifalar diliyorum canım
Triplimelek Megi canım Allah rahmet eylesin amcana
@mesemer canım bu tava yemeğinde herşey çiğden mi ekleniyor tepsi kebabı gibi mi, bir de domates içinde sulandırmıyor mu
Esin eminim kendini çok şanslı hissediyordur. Allah bilir evlenene kadar böyle güzel yemekler yememistir senin de masallahin var geleneksel yemeklere çok baglisinAkşama çocuklara ayran çorbası ve spagetti yapıyorum. Ben ikisindende azar azar yerim.
Aĺlah kabul etsin canım. Kahvaltinda çok güzelmiş sen soğanı hepsini karıştırıyor musun nasıl yapiyorsungünaydın arkadaşlar.
kahvaltım
taze soğanlı 2 yumurtlı omlet yaptım. bu tarifi huysuz virjinden görmüştüm 10 yıl önce falan. sayesinde çok sevdim.
10 adet kadar taze fındık yiyebildim. yetişemedim malesef bugün çok şeye. sabah namazını kılıp çıkıyorum vakit buldukça. bugün yaratamadım o vakti. iş yerine geldim . aşağıda bayanlar burada kıl dedi . abderstimi almıştım evde.
burada da genç , orta yaş herkes namazını kılıyor . Allah kabul etsin .
öğlene kereviz salatası 5 yemek kaşığı
400 ml süt .
mısır gevreği
fındık , bunlardan sütlü gevrekli karışım yapcam. gevrek karamelli ve %20 şekerli ama canım çoook istedi.
ara öğün 1 adet ekşi elma var. ihtiyaç duyarsam onu yiycem.
dün akşam gidince buğulanmış ıspanak ve haşlanmış tavuk yedim. arkasından türk kahve içtim. çay içtim.
huysuz virjin soğanın kalan yeşil yerlerini yapmıştı.Aĺlah kabul etsin canım. Kahvaltinda çok güzelmiş sen soğanı hepsini karıştırıyor musun nasıl yapiyorsun
ay eşiğe gelmişsin şekerim . az kalmış .Kahvaltıda akşamdan kalan yarim gozlememi yedim kalkınca karbonatli suyunu ictim önce oglene de patates koydum sobanın üstüne salatasini yapacam.
Gorumcem ameliyat olmuş yarin giderim oraya birkaç gün kalırım spor yapma şansım olmaz orada ama diyetime dikkat edecem gerçi geleni gideni çok olur kosturmaktan bozmam insallah bu sabah yartildim 70.7 6 nın eşiğine gelmişken dönmek olmaz.
ay eşiğe gelmişsin şekerim . az kalmış .Kahvaltıda akşamdan kalan yarim gozlememi yedim kalkınca karbonatli suyunu ictim önce oglene de patates koydum sobanın üstüne salatasini yapacam.
Gorumcem ameliyat olmuş yarin giderim oraya birkaç gün kalırım spor yapma şansım olmaz orada ama diyetime dikkat edecem gerçi geleni gideni çok olur kosturmaktan bozmam insallah bu sabah yartildim 70.7 6 nın eşiğine gelmişken dönmek olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?