kuzum inşallah güçsüz düşmezsin. çocuklar da küçük . yoruluyorsun çünkü canım benim .Yok yemedim canım şimdi bir tane portakal yerim acikiyorym çünkü bastirsin biraz
Allah iyiliğini versin. yanlış yere cevap verdim sandım seni görünce.
Hehe :) Fena takipçiyimdirAllah iyiliğini versin. yanlış yere cevap verdim sandım seni görünce.
Bilmem miHehe :) Fena takipçiyimdir
Allah aşkına nerene zayıflıcan söyle banaBilmem mi
bebişim. ben buradaki arkadaşları 5 yıldır tanıyorum.Allah aşkına nerene zayıflıcan söyle bana
aslında senin fizik ile benim fizik çok benziyor. kilom benim hemen yağ olur. kaslı bi fucudum yok malesef.Allah aşkına nerene zayıflıcan söyle bana
Ben 53.3 bazen 52.3 belli olmuyor..bebişim. ben buradaki arkadaşları 5 yıldır tanıyorum.
2. doğumdan sonra emzirme işi bitince burda arkadaşlarla zayıflamıştım. sonra yine de yazdım yani ara ara .arkadaşlıklar güzel kaldı.
sonra yine yeniden gelenler olmuş. benim kaçırdıklarım olmuş.
şu an 57 oldum canım . gecenlerde tartıda daha az çıkmıştım ama tartım mı bozuk bilmiyorum ama. işte vermek istiyorum tabi şöyle 3-4 kilocuk.
yaz geliyor ya şekerim. hani nasip olursa bi denize falan gitmek de istiyoruz.
e zayıf olunca insan hafif oluyor. her işe rahatlıkla koşturabiliyor. o nedene yani.
yoksa kilomdan sıkıntım yok çok bi.
vermeye çalışmaktan çok dikkatli , sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
sen kaç kilosun. bi dönem spora gidiyordun. ne yaptın. kas yapacaktın. yağ yakacaktın.
iyi ne güzel bak . biz de karatay usulu beslenmeye çalışıyoruz burda.Ben 53.3 bazen 52.3 belli olmuyor..
Ama benim göbek kısmım yumuşak.
Mekik çekiyorum ama sertleşmiyorda bir türlüü
Karatay diyeti yapıyorum birde bu aralar.
Annem 5 kilo verdi.
Bende 2 kg verdim.
Ben mekik çekme aleti aldım ewe.iyi ne güzel bak . biz de karatay usulu beslenmeye çalışıyoruz burda.
aynı ben . yumuşak benim de karın bel. mekik tam çekemiyorum .fırsatını bi bulamıyorum . az yapsam ertesi gün bırakıyorum . sürekli olmuyor
sanıyorum vermen gereken bi kaç kilo daha var .Ben mekik çekme aleti aldım ewe.
Hergün 100 kere çekiyorum.
AMa sertleşmiyor.
Oturunca göbek kısmım iki kat oluyor dar bişi giydiğimde hiç güzel durmuyor
Zayıfım ama şu göbek dümdüz olmuyor
1.60 boyum canım.sanıyorum vermen gereken bi kaç kilo daha var .
boyun kaçtı cancaaazım.
evet o zaman 50 olsan ya da 48 olsan karın vs kalmaz.1.60 boyum canım.
Aslında hedefim 50
Senin boyda maaşallah he ben minyonum :))evet o zaman 50 olsan ya da 48 olsan karın vs kalmaz.
benim boy 170 kilom 57
ben de 53 olsam karın kalmaz diye düşünüyorum. daha önce hep o kilodaydım hatırlarsan . ama daha veremedim doğum kilomu.
Aslında istahim yok bugün aynen gucsuzum fark ediyorum ama kendini zorlamak da istemiyorumkuzum inşallah güçsüz düşmezsin. çocuklar da küçük . yoruluyorsun çünkü canım benim .
ben hafta sonu kahvaltı yapamadım.
kücük kızı aldım markete çıktım. hava güzeldi. saat 12 de eve girdik.
ve 12.30 da kahvaltı yaptım.
sabah sadece süt içmiştim. 1 bardak.
baktım elim ayağım tutmuyor.
düşündüm ki aç kaldım çok çok.
çünkü erken de kalkıyorum. saat 7.30 da kalktık o günde.
neyse hemen lorlu omlet yaptım yedim. yarım saat sonra baktım ki doymadım. 1 tabak da yemek koydum yedim.
ama toparlanamadım öyle diyim. sonradan yediğim yemeklerin bana bi faydası olmadı o gün. ancak akşam 4 den sonra kendime geldim. hee ayaktaydım ama algılarım sanki kuvvetli değildi. canlı kanlı değildim yani.
sen de dikkat et. kesinlikle çok uzun süreli aç bırakma kendini. az az ye yine 3-4 saatte bi
4 senedir arkadaşımm kendileri@demirleke Canim sen kendine bir arkadas bulmuş sohbeti ilerletmissin ne olacak bu topigin hali böyle kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?