Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa canım yarından itibaren sende aramızda olursun umarım. Senin bilgilerinden de çok faydalaniyoruz.
Bizi topiğimizi bırakmayın: (
Tesekkir ederim canim amacim yankiz birakmak degildi zaten sabahvesen gitmesin die ben cikim dedim sonucta o burayi seviodu cok

benimde müsafirim vardı cumartesi abimler pazarda kardeşimle sinemaya gidecektik yer kalmamış onlara oturmaya gittik bu arada unuttum söylemeyi yeni gelinimizde 2 aylık hamile çok sevindik bebek geliyo artık elimizde büyür oyuncağımız olur bizim
bugün de çok şükür evimdeyim evi temizlicem çok battı
yediklerimi akşam üstü yazayım
sabah çamaşırları astım
kahvaltımı hazırlayayım görüşürüz

Hayirli olsun canım darisi olmayanlara benim abım de 4. Yılında daha yok

cok sevndim cnm ya hayirli ugurlu olsun

canım benim . ben hafta sonu çok yoğun oluyorum. ve giremiyorum.

çocuklar ceza aldı . ipad yasağı .öyle olunca ben de elime alamadım. çünkü görürlerse lütfen lütfen diye ısrar ediyorlar

canım ya .neden acaba .

hafta sonu malesef diyet falan yapamadım.
güzel güzel yedim.
aslında protein ağırlıklı beslendim .
ama abarttım.
dün akşam 9 da nescafe yaptım. ve yanında pisküvi yedim.
son nokta oldu yani
bu haftaya sabah lorlu omlet yiyerek başladım. 1 avuç taz e fındık.
şimdi nescafee içiyorum. öğlene kereviz var. tavuklu.

1 de elma getirdim ama yer miyim bilmiyorum.

bende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek

bende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek
gel bizimle burda yap diyetini canım . hoş geldin

öğlen yemeği yiycem birazdan .
tavuklu kereviz yemeği yiycem.
acı biber de getirdim yanımda.

niye ki canım.
ben de yiyemedim yemeği yarım bıraktım. çok sevmedim nedense.
zorla yedim işte yarısını.
Bilmiyorum istahim yok şikayetçi de değilim aslında. Sabah süt kaynatmistim içine üç cay kaşığı nescafe koydum onu ictim iki bardak su akşam yarin artık sonra belki bir bardak şalgam icerim

Bilmiyorum istahim yok şikayetçi de değilim aslında. Sabah süt kaynatmistim içine üç cay kaşığı nescafe koydum onu ictim iki bardak su akşam yarin artık sonra belki bir bardak şalgam icerim
anladım canım .
bi şeyler yemedin daha galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…