Hayirli olsun canım darisi olmayanlara benim abım de 4. Yılında daha yokbenimde müsafirim vardı cumartesi abimler pazarda kardeşimle sinemaya gidecektik yer kalmamış onlara oturmaya gittik bu arada unuttum söylemeyi yeni gelinimizde 2 aylık hamile çok sevindik bebek geliyoartık elimizde büyür oyuncağımız olur bizim
bugün de çok şükür evimdeyim evi temizlicem çok battı
yediklerimi akşam üstü yazayım
sabah çamaşırları astım
kahvaltımı hazırlayayım görüşürüz
cok sevndim cnm ya hayirli ugurlu olsunbenimde müsafirim vardı cumartesi abimler pazarda kardeşimle sinemaya gidecektik yer kalmamış onlara oturmaya gittik bu arada unuttum söylemeyi yeni gelinimizde 2 aylık hamile çok sevindik bebek geliyoartık elimizde büyür oyuncağımız olur bizim
bugün de çok şükür evimdeyim evi temizlicem çok battı
yediklerimi akşam üstü yazayım
sabah çamaşırları astım
kahvaltımı hazırlayayım görüşürüz
canım benim . ben hafta sonu çok yoğun oluyorum. ve giremiyorum.Çok şükür kazasız belasız gittik geldik buralarda baya sessizmis ne oldu kızlar size. Bende habire sayfayı yeniliyorum diyorum ki acaba şebeke sorunu mu var merak ettim valla
sersum A aaadddaaa Z zeze_35 @sabahvesen @ozlem1990 filiztoprak @demirleke ayyyy neredesiniz yaaa hadi seyla tatilde siz nerdesiniz
canım ya .neden acaba .Sizler sormadınız ama ben söyleyeyim bu hafta Hiç kilo veremedim hatta almış görünüyorum neden oldu anlamadım o kadar da protein ağırlıklı beslendim yok ya veremiyorum takıldım kaldım diyet fikrini kafamdan atıyorum tartılmıcam da ne kadar gider bakalım
Inşallah canımmesmeser inşallah abinlerin de olur canım tez zamanda
Düzenli olarak bize takilbende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek
gel bizimle burda yap diyetini canım . hoş geldinbende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek
abinler ne istiyor canım. inşallah olur istedikleri.Inşallah canım
gel bizimle burda yap diyetini canım . hoş geldinbende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek
Canım tedavi görüyorlar iki ay sonra tüp bebek için tedavi olacaklar bakalım hayırlısı olsungel bizimle burda yap diyetini canım . hoş geldin
abinler ne istiyor canım. inşallah olur istedikleri.
Benim canım hiç bişey istemiyor bugün daha ne ara ogun yaptım ne bişey yedim kahvaltıya duruyorumgel bizimle burda yap diyetini canım . hoş geldin
öğlen yemeği yiycem birazdan .
tavuklu kereviz yemeği yiycem.
acı biber de getirdim yanımda.
niye ki canım.Benim canım hiç bişey istemiyor bugün daha ne ara ogun yaptım ne bişey yedim kahvaltıya duruyorum
Bilmiyorum istahim yok şikayetçi de değilim aslında. Sabah süt kaynatmistim içine üç cay kaşığı nescafe koydum onu ictim iki bardak su akşam yarin artık sonra belki bir bardak şalgam icerimniye ki canım.
ben de yiyemedim yemeği yarım bıraktım. çok sevmedim nedense.
zorla yedim işte yarısını.
anladım canım .Bilmiyorum istahim yok şikayetçi de değilim aslında. Sabah süt kaynatmistim içine üç cay kaşığı nescafe koydum onu ictim iki bardak su akşam yarin artık sonra belki bir bardak şalgam icerim
Yok yemedim canım şimdi bir tane portakal yerim acikiyorym çünkü bastirsin birazanladım canım .
bi şeyler yemedin daha galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?