Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Somonu kıza alıyorum bana yağlı geliyor giyemiyorum ben hamsiciyim ızgarada olursa offf fırında da olur hayır demem az yağlı tava da kabulüm :) :)

Kızlar doğumdan sonra reflü olmadım ben kızda 8 aylıkken olmuştum oğlan 7 aylık acaba reflü olursam daha kolay kilo verir miyim sizce ne dersinizz

Iyi geceler kızlar
Ah ah bu internet yüzünden sizlerden ayriyim canım çok sıkılıyor inanın
Size çok alışmışım eşimde dedi böyle paketle falan uğraşma ve operatörle ilgili bulunduğum bölgede sıkıntı vardı o yüzden başka operatöre geçirdi bugün hattimi o da 3 ila 6 günde oluyormuş ne yazıkki bir süre daha olamicam. Ama sonrasında paket derdi olmadan rahat rahat istediğim kadar sizlerle olacam.
Eşim evde olmadığı için ne yazıkki ondanda bu saatte bağlanabiliyorum. Son bir kaç gün daha inşallah.
Umarım herşey yoluna girer burada

Kızlar doğumdan sonra reflü olmadım ben kızda 8 aylıkken olmuştum oğlan 7 aylık acaba reflü olursam daha kolay kilo verir miyim sizce ne dersinizz
reflu olma canim allah korusun regl mi demek istedgin sen vcudunu rahat birak bnde inanki cok kolay kilo veririm saniodum ama vucut bir haftada yarim bazen bi kg yag yaktgini duyynca veremeyecegimi anladim az verelim damlaya damlaya gol olur

ins bir an once gelir seni de hep aramizda gruruz cnm

Spor olarak ne yapiosun cnm
ben de cinekop tek geciorum cuprayi da severim:))
Canım önce yürüyüş yapacam sonra you tube dan gym direct var onu yapcm arada ebru sallinin plates cd veya videolarinda
En son da 15 mil step var onu yapıp son veriyorum .
Bu mesajı akşam yazmıştım o ara sarkık bitti telefon kapandı spor bitirene kadar geç oldu şimdi düzeltip cevap yaziyorum

Tabi regl olursan daha kolay verirsin bende ikinci çocuktan sonra dört ay olmadin spor falan hiç ise yaramadı olduktan sonra vermeye başladım dr adet sokturucu ilaç veriyor bazen doğumda rahim temizlenmesede olabiliyormus dr öyle demişti bana sen bir doktora git canım insan öyle huzursuz da olur ya

Ay kiyamam canım bende senin gibi çok alismisim insallah hattın düzelir de seni her zaman aramızda görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…