E sen gayet iyisin canım herkesin fiziki yapısı farklı oluyor sendeki yetmiş kilo başkasında 75 gibi yada daha az durabiliyor ayrıca fotoğrafta çok farklı çıkabiliyor sen oraya takılma artık bende çok yiyeceğim zaman senin menune bakıp kendimi tutuyordum gitmesen sevinirimcanım sıkkın bu aralar. herkesten duyduğm olumsuz kelimeler moralimi bozmaya yetti cnm
ben atarlanmadım burada kimsenin moralini bozmuyorum ben aksine milleti motive etmeye çalışıyorum ama gelmeyeceğim daha daBence sen yanlış anladınyazarhanim35 söz konusu A aaadddaaa ise kendinden tecrübe ederek öyle dedi kilo verdin bariz ortada evet ama Sudan veya kasından da gitmiş olabilir o arkadaşın da o yüzden öyle demiş olabilir anlamında söyledi ama sen atarlandın hemen bak o da gelmiyor onunda canı sıkılmış olabilir bu durumdan
Iki tane simit biraz fazla değil mi canım simitte cay ve peynir zeytinle de nasıl güzel olurÖğlen biberli yoğurt lahana yemeği yedim.
Akşam da 2 simitli kahvaltı(
Yatmadan önce yeşil çaylı rezene ve tarçın.
Şimdiden herkese iyi haftalar. :)
Iyi geceler canim sen ve benden baska kimse yok zatenNeyse herkese iyi geceler
Canım benim ınternet paketim bitti yarın yenilenecek inşallah. Yoksa her zaman burdayım asla bırakmam topiğimizi.Iyi geceler canim sen ve benden baska kimse yok zaten
Canım bu hafta aynı kiloda kalmışım 2 hafta üst uste hızlı verince vücut durdu bide regl olmuştum. Şükür ki almadımTriplimelek Megi sen kaç kilo verdin
Yazmıştım ama yarın int. yenilenecek inşallah canım sonra sürekli burdayım.Çok şükür kazasız belasız gittik geldik buralarda baya sessizmis ne oldu kızlar size. Bende habire sayfayı yeniliyorum diyorum ki acaba şebeke sorunu mu var merak ettim valla
sersum A aaadddaaa Z zeze_35 yazarhanim35 @ozlem1990 @filiztoprak @demirleke ayyyy neredesiniz yaaa hadi seyla tatilde siz nerdesiniz
Tamam canım görüşürüz o zamanYazmıştım ama yarın int. yenilenecek inşallah canım sonra sürekli burdayım.
Canım bende yoktum dedimki gelirsem bunlara yetisemem baktimki bıraktığım gibi duruyor.Yaw bi tatile gittim topik alt üst olmuş. Nazar mı değdi noldu bizeee
Aranızdaki en yaşlınız olarak ablanız sayılırım. Hayat tecrübem sizden fazla. Bildiğim tek şey yanlış anlamak veya anlaşılmak her yerde her zaman mümkün ama en kötüsü sonrasında iletişimi kesmek. Ne olursa olsun iletişimi kesmezsek herşey zamanla halloluyor ve sonra hatırladığımızda ne kadar saçma bişeymiş diye gülüyoruz. O yüzden rica ediyorum iletişimi kesmeyelim, küsüp gitmeyelim, kendimize ve arkadaşlarımıza tekrar tekrar şans verelimki sonradan dönüp baktığımızda gülüp geçecek hatıralarımız çoğalsın. Hayat çok kısa ve basit yanlış anlaşılmalar ve anlamalar yüzünden zehir etmeye değmez, bunu sakın ha unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?