Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım sıkkın bu aralar. herkesten duyduğm olumsuz kelimeler moralimi bozmaya yetti cnm
E sen gayet iyisin canım herkesin fiziki yapısı farklı oluyor sendeki yetmiş kilo başkasında 75 gibi yada daha az durabiliyor ayrıca fotoğrafta çok farklı çıkabiliyor sen oraya takılma artık bende çok yiyeceğim zaman senin menune bakıp kendimi tutuyordum gitmesen sevinirim

Dun aksam son zamnlarin en cok yemegimi yedim malatyanin meshur kiraz yapragi koftesi iki rabak yedim aksama kadar bozmadim ama bugünde fena değildi

Bence sen yanlış anladın yazarhanim35 söz konusu A aaadddaaa ise kendinden tecrübe ederek öyle dedi kilo verdin bariz ortada evet ama Sudan veya kasından da gitmiş olabilir o arkadaşın da o yüzden öyle demiş olabilir anlamında söyledi ama sen atarlandın hemen bak o da gelmiyor onunda canı sıkılmış olabilir bu durumdan

ben atarlanmadım burada kimsenin moralini bozmuyorum ben aksine milleti motive etmeye çalışıyorum ama gelmeyeceğim daha da

Iyi geceler canim sen ve benden baska kimse yok zaten
Canım benim ınternet paketim bitti yarın yenilenecek inşallah. Yoksa her zaman burdayım asla bırakmam topiğimizi.
yazarhanim35 tatlım yapma ya lütfen kapa herkese kulaklarını. Önemli olan senin nasıl hissettiğin değil mi ? Kiyafetlerinden sen anlıyorsun zaten hatta giyiniyorsun eee o zaman bırakma kendini ve bizi lütfen seni çok seviyoruz ve burda iyiki seni tanımışım. Senin paylasimlarinla cok kez faydalandim ve faydalanmisizdir. 4 ay olacak neredeyse birbirimizi bırakmayalım.

Orlando tatili bitti Salı gününe kadar evdeyiz. Sonra yine tatiiilll.
Bu sabah regl olduğum için kahvaltıda biraz fazla yedim.
Öğlen kalan son çiğköfteleri yedim, sonrada 5 km yürüdüm. Ardından bahçeden fasulye, domates ve biber toplayıp zeytinyağlı fasulye yaptım. Akşam 1 tabak da ondan yedim. Sanki biraz kilo aldım gibi. Regl olduğumdan mı yoksa diyetime çok dikkat edemedim ondan mı bilmiyorum.
Bu tatiller benim diyetimi alt üst edecek öyle görünüyor.
Tek tesellim bu defa kayak yapacağım. O yüzden belki çok kilo almam.

Yaw bi tatile gittim topik alt üst olmuş. Nazar mı değdi noldu bizeee
Aranızdaki en yaşlınız olarak ablanız sayılırım. Hayat tecrübem sizden fazla. Bildiğim tek şey yanlış anlamak veya anlaşılmak her yerde her zaman mümkün ama en kötüsü sonrasında iletişimi kesmek. Ne olursa olsun iletişimi kesmezsek herşey zamanla halloluyor ve sonra hatırladığımızda ne kadar saçma bişeymiş diye gülüyoruz. O yüzden rica ediyorum iletişimi kesmeyelim, küsüp gitmeyelim, kendimize ve arkadaşlarımıza tekrar tekrar şans verelimki sonradan dönüp baktığımızda gülüp geçecek hatıralarımız çoğalsın. Hayat çok kısa ve basit yanlış anlaşılmalar ve anlamalar yüzünden zehir etmeye değmez, bunu sakın ha unutmayalım.

Canım bende yoktum dedimki gelirsem bunlara yetisemem baktimki bıraktığım gibi duruyor.

Z zeze_35 canim cok tesekkur ederim benim anlatmak istedgimi ben yokken ifade etmissin ben sabahvesene anlatmak istedgimi soyledim hem burdan hem ozelden ozur de diledim ama o moralini bozdgumu artik girmeyecegini yazmis bende o rahatsiz olmasin die girmedim haftasonu ben kimseyi bilerek kirmam sadece gordugumi solerim sizde bana soylersiniz bende dinlerim ve telafi etmeye cakisirim sonucta burda sadece birbirimizi pohpohlamioruz dogruyu ve yanlisi da soyluoruz ki bilelim her yonden bedenlerime bakalim die kaldi ki ozur diledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…