Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@demirleke bu saatten sonra pek yazamaz malum saat 5 oldu yola çıkmıştır eve gidince hiç gelemiyor işyerinde döktürüyor :) :)

Sabah klasik kahvaltı
Sonra kursa gittim pazara uğradım, pırasa, taze soğan ve maydanoz marul aldım. Onlardan krep yaptım tam tahıllı ünlü o da bir kaşık 3 yumurta koydum. Ama 3 tane orta boy krep de yedim çok acıkmistim. Çay demliyorum yanında 3 tane incir kurusu gün biter. 3 km de yürümüş oldum hem kurs hemde pazara giderek.

canim dedene cok gecmis olsun sende dinlen biraz canm cok yorulmussun kendine bi yorgunluk kahvesi yap

Geçmiş olsun kolay gelsin canim

Aksam mac izlicez esimle cok keyifli son ogun olarak sutlu kahvem var onu da icerim gun biter ins regl yaklasio acikio insan nedense tatli krizine girmiorum cok sukur de daha cok acikma hissi oluo bu donemde insan kendini tutsa en cok kilo verilen donem aslinda

Bende tatil yuzunden fazla dikkat edemiyorum bu gunlerde ama olsun artik donunce yeniden baslarim.

bende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek

canin SIKILDIGINDA yine ye ama kilo aldirmayan hatta verdiren seyler ye. mesela elma veya bol limonlu salata yiyebilirsin. sekersiz kabak tatlisida bir alternatif.

Canım tedavi görüyorlar iki ay sonra tüp bebek için tedavi olacaklar bakalım hayırlısı olsun

Allah isteyen herkese nasip etsin. evlat sahibi olmak cok guzel bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…