Hoşgeldiniz o zaman topigimiz nazar oldu zaten kalırsanız bizimle seviniriz4 senedir arkadaşımm kendileri
Hoşbulduk cnm.Hoşgeldiniz o zaman topigimiz nazar oldu zaten kalırsanız bizimle seviniriz
He valla kaldım buralarda yalnız geliyorum geliyorum kimsecikler yokKuzummesmeser yalnız mı kaldın kıyamam sana
Sağol canım insallah tadina bakarım artikPasta çok güzel görünüyor elinde sağlık canım nice yaşlara...
canim dedene cok gecmis olsun sende dinlen biraz canm cok yorulmussun kendine bi yorgunluk kahvesi yapBen bugün çok yoruldum annemler dedemi hastaneye götürdü ameliyat günü almak için iki eve 4 kere sofra kurdum ananemle kardeşim annemlerde iki çocukla kaldır kur yıka yap evi süpürdüm sildim öldüm resmen
Geçmiş olsun kolay gelsin canimBen bugün çok yoruldum annemler dedemi hastaneye götürdü ameliyat günü almak için iki eve 4 kere sofra kurdum ananemle kardeşim annemlerde iki çocukla kaldır kur yıka yap evi süpürdüm sildim öldüm resmen
Tebrikler canım supersin birgün seninle aynı menüyü takip edecem alışkanlık olsunHaftasonu diyetisyene gittim son 4 kilo yag baya skilasma olmus kasa cevirme olmus cok sukur
Sagol canim ins bi faydam olur sanaTebrikler canım supersin birgün seninle aynı menüyü takip edecem alışkanlık olsun
hafta sonu malesef diyet falan yapamadım.
güzel güzel yedim.
aslında protein ağırlıklı beslendim .
ama abarttım.
dün akşam 9 da nescafe yaptım. ve yanında pisküvi yedim.
son nokta oldu yani
bu haftaya sabah lorlu omlet yiyerek başladım. 1 avuç taz e fındık.
şimdi nescafee içiyorum. öğlene kereviz var. tavuklu.
1 de elma getirdim ama yer miyim bilmiyorum.
bende ara ara diyet yapcam diyorum hep diyeti bozuyorum. sizce ne yapmam gerek. canım sıkıldığında ilk yaptıgım şey yemek yemek
Canım tedavi görüyorlar iki ay sonra tüp bebek için tedavi olacaklar bakalım hayırlısı olsun
Inşallah canimAllah isteyen herkese nasip etsin. evlat sahibi olmak cok guzel bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?