çevredekiler ne çok biliyor.Senin boyda maaşallah he ben minyonum :))
48 bana guzel durmaz çirkin olurum.
Çevremdeki herkes böyle cok iyisin 50 kg düşersen iyice kucuk kalacaksın çirkin durur diyorlar.
Ozaman 51 olayım diyorum bende
ay ne kadar güzel yapmış. ay çok sevdim .Eki Görüntüle 1959726
Eltimin kızıma yaptım doğumgünü pastası
hahaha. canım sen de gel burda ver kilolarını . fazlalıklarını.Hoşbulduk cnm.
Bizimde öyle bi topiğimiz war bilirim o nazarı
aynen . iş yerinde döktürüyorum da eve gidince bi harp başlıyor. dışarı çıkarıyorum çoğunlukla çocukları. hava iyiyse.@demirleke bu saatten sonra pek yazamaz malum saat 5 oldu yola çıkmıştır eve gidince hiç gelemiyor işyerinde döktürüyor :) :)
ah kuzum . ben genelde burdayım . ama yazılmayınca ben de yazmıyorum. hatta en çok ben yazıyorum sanki. öyle gibime gelyorHe valla kaldım buralarda yalnız geliyorum geliyorum kimsecikler yok
aaaaaaHaftasonu diyetisyene gittim son 4 kilo yag baya skilasma olmus kasa cevirme olmus cok sukur
tatil ne zaman bitiyor seyla .Bende tatil yuzunden fazla dikkat edemiyorum bu gunlerde ama olsun artik donunce yeniden baslarim.
canin SIKILDIGINDA yine ye ama kilo aldirmayan hatta verdiren seyler ye. mesela elma veya bol limonlu salata yiyebilirsin. sekersiz kabak tatlisida bir alternatif.
Allah isteyen herkese nasip etsin. evlat sahibi olmak cok guzel bisey.
Canim cekti
Birazdan oglen yemegi icin yandaki restaurantlardan birine gidicem. orda cok guzel bergamotlu siyah cay yapiyorlar. yanindada somonlu sandvic yerim.
günaydın .Günaydınnnnnn
canım inşallah yoluna girer. dikkat et yine diyetine. bekliyoruz güzel haberlerini.Iyi geceler kızlar
Ah ah bu internet yüzünden sizlerden ayriyim canım çok sıkılıyor inanın
Size çok alışmışımeşimde dedi böyle paketle falan uğraşma ve operatörle ilgili bulunduğum bölgede sıkıntı vardı o yüzden başka operatöre geçirdi bugün hattimi o da 3 ila 6 günde oluyormuş ne yazıkki bir süre daha olamicam. Ama sonrasında paket derdi olmadan rahat rahat istediğim kadar sizlerle olacam.
Eşim evde olmadığı için ne yazıkki ondanda bu saatte bağlanabiliyorum. Son bir kaç gün daha inşallah.
Umarım herşey yoluna girer burada
Napıyoruz şimdiiigünaydın .
Sabah menunu paylasabilirsin yada fotoğrafınıNapıyoruz şimdiii
Bu gül desenini dün internetten öğrendim ilk defa denedim hiç de zor değilmiş kaynanam çok beğendi pastayı akşam becerikli gelinim diye pek bu övdüay ne kadar güzel yapmış. ay çok sevdim .
aklıma yazdım bunu. ben de böyle bi süsleme yaparım artık kremadan.
aaa ben eltin yaptı sandı.Bu gül desenini dün internetten öğrendim ilk defa denedim hiç de zor değilmiş kaynanam çok beğendi pastayı akşam becerikli gelinim diye pek bu övdü
evet her gün biz neler yedik yazıyoruz. mümkün olursa foto koyuyoruz . mükmün değilse koymuyoruzNapıyoruz şimdiii
Tamam tam bizlik.ekmek yokTamam paylaşıyorum sabah menümü;
Peynir
Zeytin
Roka
Salatalık
Biber
Siyah kuru kayısı
Ceviz
Roka
Çay (şekersiz)
Münelerim ekmeksizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?