Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hepinize günaydın kızlar bugün eşimin bir kasabasına gidecem ilçede oturuyor oraya bebek görmesine sabah çok hafif bir kahvalti yapacam ki orada öğlen birşeyler yersem dengeli olsun ona göre akşam da ya yemek yerim yada yemem spor ve yürüyüş var

Senin boyda maaşallah he ben minyonum :))
48 bana guzel durmaz çirkin olurum.
Çevremdeki herkes böyle cok iyisin 50 kg düşersen iyice kucuk kalacaksın çirkin durur diyorlar.
Ozaman 51 olayım diyorum bende
çevredekiler ne çok biliyor.
hiç takmıyorum . sen de takma. bence hiç de çirkin olmazsın. hele sen bi 51 ol. sonra 50 olursun. daha güzel durur bence hatların.

Eki Görüntüle 1959726
Eltimin kızıma yaptım doğumgünü pastası
ay ne kadar güzel yapmış. ay çok sevdim .
aklıma yazdım bunu. ben de böyle bi süsleme yaparım artık kremadan.
Hoşbulduk cnm.
Bizimde öyle bi topiğimiz war bilirim o nazarı
hahaha. canım sen de gel burda ver kilolarını . fazlalıklarını.
@demirleke bu saatten sonra pek yazamaz malum saat 5 oldu yola çıkmıştır eve gidince hiç gelemiyor işyerinde döktürüyor :) :)
aynen . iş yerinde döktürüyorum da eve gidince bi harp başlıyor. dışarı çıkarıyorum çoğunlukla çocukları. hava iyiyse.
ya da iş yemek meyve. dün kek de yaptım. elma rendeledim. tarçın koydum . güzel oldu. ama ceviz de olaydı iyiydi sanki içinde. ya da fındık.

He valla kaldım buralarda yalnız geliyorum geliyorum kimsecikler yok
ah kuzum . ben genelde burdayım . ama yazılmayınca ben de yazmıyorum. hatta en çok ben yazıyorum sanki. öyle gibime gelyor
Haftasonu diyetisyene gittim son 4 kilo yag baya skilasma olmus kasa cevirme olmus cok sukur
aaaaaa
tebrik ederim.
azmin elinden ne kurtulur ki. çok sevindim şekerim.

Z zeze_35 canım dedene geçmiş olsun. neyi var. ne ameliyatı olacak.
çok yorulmuşsun.

tatil ne zaman bitiyor seyla .
ben başladım düzgün beslenmeye.

bu sabah lorlu , taze soğanlı . dereotlu. maydonozlu omlet. bu karışımı önden hazırladım büyük kasede. günlük kullanacağım omlet için .
1 avuç taze fındık.

öğlene 5 kaşık yoğurt . 1 avuç fındık ve mısır gevreği var. canım böyle istedi. yaz mı geliyor anlamadım. yazın yemek yiyemiyorum. böyle seviyorum. ya da domates hıyar peynir zeytin mesela. yemekler çok ağır geliyor.

canım inşallah yoluna girer. dikkat et yine diyetine. bekliyoruz güzel haberlerini.

Bu gül desenini dün internetten öğrendim ilk defa denedim hiç de zor değilmiş kaynanam çok beğendi pastayı akşam becerikli gelinim diye pek bu övdü
aaa ben eltin yaptı sandı.
eltimin kızım için yaptığı pasta sandım.
sanıyorum eltinin kızı için sen yaptın
şimdi anladım.
senin gibi becerikli gelin sevilmez mi beee.
öbür gelin kıskanmıyordur inşallah . kv böyle deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…