Bazen oluyor canım eğer eltim benim işine muhtacsa oda over yoksa kızar belli oluyor bazen aslında bunu kv de burda insanlarda hep söyler benim daha becerikli olduğumuaaa ben eltin yaptı sandı.
eltimin kızım için yaptığı pasta sandım.
sanıyorum eltinin kızı için sen yaptın
şimdi anladım.
senin gibi becerikli gelin sevilmez mi beee.
öbür gelin kıskanmıyordur inşallah . kv böyle deyince.
Ay sana çok imreniyorum ya maşallah çok hoşuma gidiyor dikip dikip giymenBugün giydiğim. El emeğim
Hem iş yaparken, hemde yazınca bir yandan da roka yı iki kez yazmışım farkında değilim.Tamam tam bizlik.ekmek yok
Rokayı iki kere yemişsin
Cok guzelmis canmCanım önce yürüyüş yapacam sonra you tube dan gym direct var onu yapcm arada ebru sallinin plates cd veya videolarinda
En son da 15 mil step var onu yapıp son veriyorum .
Bu mesajı akşam yazmıştım o ara sarkık bitti telefon kapandı spor bitirene kadar geç oldu şimdi düzeltip cevap yaziyorum
Gunaydinnn bu arada aramiza hosgeldinGünaydınnnnnn
ellerine saglik cnm her zamanki gbi cok guzellerBugün giydiğim. El emeğim
Teşekkür ederim hoşbulduk.Cok guzelmis canm
Gunaydinnn bu arada aramiza hosgeldin
ellerine saglik cnm her zamanki gbi cok guzeller
sağ ol canım . beni de öyle rahatlatıyor ki anlatamam.Ay sana çok imreniyorum ya maşallah çok hoşuma gidiyor dikip dikip giymen
öğlen yemeği yemeden olmaz bana kalırsa. sen bilirsinHem iş yaparken, hemde yazınca bir yandan da roka yı iki kez yazmışım farkında değilim.
Öğle yemeği yemiyorum bu arada cnm.
cuma günleri yapılıyor. ben kilo bildirmiyorum. neden bilmiyorum. şu an kilo verme isteğim yok. sadece dikkat ediyorum. kilo da veriyorum zaten aylardır. bi ara vermiştim. ama yine tartım 57 gösterdi. bozuk mu ne anlamadım.Teşekkür ederim hoşbulduk.
Kilo bildirimleri ne zaman canım...
Canım karatay diyetinde öğle yemeği yok.öğlen yemeği yemeden olmaz bana kalırsa. sen bilirsin
öğlen yiyip akşamı çok az tut, ya da yemeyeceksen akşam yeme. o zaman da aşırı kilo verirsin diye düşünüyorum .
afiyet olsun.Bende sabaj 2 ceviz
1 wasa
Bir yumurta
Peynir
Yesillik
Anladım canım, takıl sen kafana göre.cuma günleri yapılıyor. ben kilo bildirmiyorum. neden bilmiyorum. şu an kilo verme isteğim yok. sadece dikkat ediyorum. kilo da veriyorum zaten aylardır. bi ara vermiştim. ama yine tartım 57 gösterdi. bozuk mu ne anlamadım.
kuzum ben öyle beslensem 45 kilo olurum . öğlen yemeği aramıyor musun peki.Canım karatay diyetinde öğle yemeği yok.
Sadece sıvı tüketiyorsun.
Ve tarçınlı tereyağlı türk kahvesi içebiliyorsun sade soda eşliğinde.
Akşamları da ekmeksiz bir kase çorba ve ana yemekte ne varsa onu yiyorum (ekmeksiz) ve bol salata.
Yani akşam 7'de yemeğim bitmiş oluyor.
Makarna pilav hayatımda yok zaten yemiyorum.
Cuma gunu canm topigin ilk sayfasunda format var o formata gore yapioruz bildirimleriTeşekkür ederim hoşbulduk.
Kilo bildirimleri ne zaman canım...
sana da afiyet olsun canm bnde nescafeyi sutun icine bi kasik atinca seviorum turk kahvesini de sade ama yaninda ya hurma yada kayisi olcakafiyet olsun.
ben de kahvemi içiyorum.
hadi hayırlısı. bence 50 olsan olur. sana da yakışır.Anladım canım, takıl sen kafana göre.
Bak veriyormuşsun da kilo zaten.
Pilini değiştir tartının ozaman canım.
Ben cuma günleri kilo bildirimi yaparım.
51 kg düşmem lazım ya ...
Canım ben ewden kahvaltımı getiriyorum.kuzum ben öyle beslensem 45 kilo olurum . öğlen yemeği aramıyor musun peki.
mesela ben kahvaltımı 06.30 da yapıyorum. çünkü o saatte kalkmazsam yetişemem. 2 oğlanı da saat 6.50 de kaldırıyorum. onları da kahvaltı ettiriyorum. ama önce ben yapıyorum .
6.30 da kahvaltı yapıp da akşam 6 da yemek yersem ben yerlerde sürünürüm. dolapları kapıları dişlerim burda inan .
Dişiiii hee bak seeenhadi hayırlısı. bence 50 olsan olur. sana da yakışır.
çok karışmak gibi olmasın da. canını da sıkmayayım. ben biraz zayıf seviyorum dişileri.
hahaha. yok canım silikon gerek yok. küçük göğüs candır. aha ben de öyleyim. 75 beden taş çatlasın.Canım ben ewden kahvaltımı getiriyorum.
08.30 da yapıyorum kahvaltımı şirkette.
Bol su tükettiğim için açlık hissetmiyorum.
Çok nadir vuruyor ama tarçınlı türk kahvesi yapıyorum şirkette.
O beni akşam 6 ya kadar götürüyor.
Zaten ewe gittiğimde yemek hazır olmuş oluyor hemen yiyorum.
Alıştı bünyem diyim sana.
Ama ben senin kadar yağı hızlı yakabilen bir bünyeye sahip değilim.
2 kg daha vermem lazım gitmiyor...
Ama gidecekkk .. Gitmeli....
Benim göğüslerde cok kucuk, zayıflayınca da iyice kuculuyorlar sinir oluyorum kucuk cocuk gibi.
Silikon mu taktırsam acabaağğğğğ
erkek olsam 45 kiloyu severdim sende mesela. 45 ol derdim yani.Dişiiii hee bak seeen
Aynen annem sağolsun hazır yemepe geliyorum ewe.hahaha. yok canım silikon gerek yok. küçük göğüs candır. aha ben de öyleyim. 75 beden taş çatlasın.
oldum olası küçüktü. hiç büyümedi. emzirme dönemleri hariç.
iyi alışmışsın o kadar açlığa . tebrik ederim. ne zamandır böyle besleniyorsun.
yemek hazır olunca ohhh ohh. ne kadar güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?