Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kuzum bedene göre a b c diye gidenlerden al içi boş ise. sırt ve göğsü farklı olanlar için

zeliş mi.
özletti kendini . artık görüşemiyoruz onunla. ece kız doğdu kadın yoğun . biraz daha yoluna girerse hayatı gelir inşallah .

Hem ünv.okuyor hemde çalışıyor.
Valla maaşallah warrrrr zelişinn

Kahveyi nasıl yapıyorsun daha önce @demirleke söylemişti yağlı kahveyi nasıl etkisini gördün biraz anlatır misin tarifide verirsen sevinirim bugünkü kahvemi öyle deniyeyim

Kahveyi nasıl yapıyorsun daha önce @demirleke söylemişti yağlı kahveyi nasıl etkisini gördün biraz anlatır misin tarifide verirsen sevinirim bugünkü kahvemi öyle deniyeyim
Canım kahveyi cezvede veya makinada yaparken içine tarçın koy biraz ve 1 çay kaşığıda tereyağı koy içine.
Yağ yakıyor gerçekten. İçinde tarçın olmasıda tatlı ihtiyacını dengeliyor.
Sade soda ile birlikte içersen daha iyi olur.

@demirleke doğumdan sonra regl olunca kilo verdin mi benim 7 ay oldu olamadım kızda 8 aylıkken olmuştum belki regli olursam 1 2 kilo veririm ne dersin

günaydın canım . nasılsın . ne mamalar yedin , yazmamıştın demi.
Yeni yedim tatlım yazayım
2 haşlanmış yumurta üzerine maydonoz roka pulbiber
3 çeri domates
Biraz köy peyniri kv den
7 8 yeşil zeytin. siyahdan daha az kalorisiymiş
2 küçük dilim ekmek ah bi de ekmeği bırakabilsemm
Bol bol çay

@demirleke doğumdan sonra regl olunca kilo verdin mi benim 7 ay oldu olamadım kızda 8 aylıkken olmuştum belki regli olursam 1 2 kilo veririm ne dersin
canım ben hiç farketmedim . öyle regl olunca inanılmaz kilo vs vermedim. olduğum kilodaydım hatta. benim de kaçıncı ayda oldu tam hatırlamıyorum 6-7 aylıktı oldum galiba. senin kaç aylık oldu bebek. 6 aylık mıydı.
ilk doğumda doğumdan 40 gün sonra regl olmuştum hemen. ikincide 10 ay sonra. 3. de ise işte 6-7 aylıktı galiba.
inanılmaz kilo verilmiyor . altı üstü regl diye düşünyorum. sen acele etme kilo vermek için. sadece kilo almamaya bak.

şekercim . sen acele etme ekmek için. kessen harika olur ama emzirme dönemindesin. çok yüklenme kendine

ikinci doğumdan sonra 10 dikişim vardı. belki daha çok.
ebe dedi ki kesinlikle ekmek yemeyeceksin.
wc sorunu yaşamamak için.
nasıl olcak dedim . OLACAK dedi.
ve gerçekten 10 gün ekmek yemeden emzirerek yaşadım yani.

sabah 2 yumurtalı omlet yiyordum. bol zeytin. peynir

öğlen 1 lt sütten muhallebi yiyordum . şekeri çok çok az . un da az katıyordum. hafif bi koyuluk.

aralarda su. bol . emziriyorsun çok çok çünkü.

akşam da ne varsa artık . 1 kase . çorba , salata, yoğurt , sebze yemeği. ne varsa yiyordum.

Dedemi sormuştun canım safrada yumurta büyüklüğünde taş varmış kıramadılar taş kanala düşmüş karaciğerde de kist ameliyatı tehlikeli biraz ama olmak zorunda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…