kuzum bedene göre a b c diye gidenlerden al içi boş ise. sırt ve göğsü farklı olanlar içinAynen annem sağolsun hazır yemepe geliyorum ewe.
Annemle birlikte yapıyoruz biz bu diyeti, annem 5 kg verdi bende 2 kilo verdim.
1 aydır yapıyorum.
Arada kendime ödü veriyorum mesela dün @z_e_l_i_s ile buluştuk, güzel bir pastayı götürdümm yedim valla
Bende 80/85 takıyorum sırt geniş benim 75 sırttan sıkar benim. Ama içini dolduran bişi yok
Hem ünv.okuyor hemde çalışıyor.kuzum bedene göre a b c diye gidenlerden al içi boş ise. sırt ve göğsü farklı olanlar için
zeliş mi.
özletti kendini . artık görüşemiyoruz onunla. ece kız doğdu kadın yoğun . biraz daha yoluna girerse hayatı gelir inşallah .
evet biliyorum yükseklisans yapıyor. akşam gidiyor. gündüz iş . bebek . ege vs . iyi yetişiyor . imreniyorum ona .Hem ünv.okuyor hemde çalışıyor.
Valla maaşallah warrrrr zelişinn
Yoruluyor bayağı ama kolay değilevet biliyorum yükseklisans yapıyor. akşam gidiyor. gündüz iş . bebek . ege vs . iyi yetişiyor . imreniyorum ona .
Kahveyi nasıl yapıyorsun daha önce @demirleke söylemişti yağlı kahveyi nasıl etkisini gördün biraz anlatır misin tarifide verirsen sevinirim bugünkü kahvemi öyle deniyeyimCanım karatay diyetinde öğle yemeği yok.
Sadece sıvı tüketiyorsun.
Ve tarçınlı tereyağlı türk kahvesi içebiliyorsun sade soda eşliğinde.
Akşamları da ekmeksiz bir kase çorba ve ana yemekte ne varsa onu yiyorum (ekmeksiz) ve bol salata.
Yani akşam 7'de yemeğim bitmiş oluyor.
Makarna pilav hayatımda yok zaten yemiyorum.
Canım kahveyi cezvede veya makinada yaparken içine tarçın koy biraz ve 1 çay kaşığıda tereyağı koy içine.Kahveyi nasıl yapıyorsun daha önce @demirleke söylemişti yağlı kahveyi nasıl etkisini gördün biraz anlatır misin tarifide verirsen sevinirim bugünkü kahvemi öyle deniyeyim
ablam kahveyi yaparken içine 1 çay kaşığı tereyağı atıyor.Kahveyi nasıl yapıyorsun daha önce @demirleke söylemişti yağlı kahveyi nasıl etkisini gördün biraz anlatır misin tarifide verirsen sevinirim bugünkü kahvemi öyle deniyeyim
günaydın canım . nasılsın . ne mamalar yedin , yazmamıştın demi.Maşallah muhabbet koyu günaydın güzellerrr
Yeni yedim tatlım yazayımgünaydın canım . nasılsın . ne mamalar yedin , yazmamıştın demi.
canım ben hiç farketmedim . öyle regl olunca inanılmaz kilo vs vermedim. olduğum kilodaydım hatta. benim de kaçıncı ayda oldu tam hatırlamıyorum 6-7 aylıktı oldum galiba. senin kaç aylık oldu bebek. 6 aylık mıydı.@demirleke doğumdan sonra regl olunca kilo verdin mi benim 7 ay oldu olamadım kızda 8 aylıkken olmuştum belki regli olursam 1 2 kilo veririm ne dersin
şekercim . sen acele etme ekmek için. kessen harika olur ama emzirme dönemindesin. çok yüklenme kendineYeni yedim tatlım yazayım
2 haşlanmış yumurta üzerine maydonoz roka pulbiber
3 çeri domates
Biraz köy peyniri kv den
7 8 yeşil zeytin. siyahdan daha az kalorisiymiş
2 küçük dilim ekmek ah bi de ekmeği bırakabilsemm
Bol bol çay
günaydın . nasılsın. evdekiler nasıl. hasta vs yok inşallah .Günaydın kızlar.
Çok şükür canım nazar değmesin sana da günaydın hosgeldinMaşallah muhabbet koyu günaydın güzellerrr
iyiym canım sen nasılsın. şükür hasta falan yok evdegünaydın . nasılsın. evdekiler nasıl. hasta vs yok inşallah .
Çok şükür canım nazar değmesin sana da günaydın hosgeldinMaşallah muhabbet koyu günaydın güzellerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?