Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benimki de buyuk ben kuvuk seviorum ins kuculur

Canim menun cok guzel ekmegi birakcam die kendini sartlama canm sabah oglen aksam bir dilim ye tokluk suresini uzatir gerci herkesin bunuwsi farkli demirleke ekmek yemeden verio bnde karatay cok denedim veremdim yag oldu smdi birer dilim yiuorum ekmek ole verdim ama sen kendi bunyene bakip doguyu bulcaksin ins canim

Şimdi kahvemi hemen böyle yapıyorum bir tane de soda icerim. Evin içinde bir sürü iş yaptım şimdi merdivenleri temizleyecem sonra gelir çocukların ustlerini giydirip hazirlarim eşime öğlen içinde yemek hazirlayayim ooooo insallah yetişir buradan da çıkamıyorum

Oooo senin işler yoğun şekerim kolay gelsin
Yaw bişi giyince az seksi durmalı, çatal bile yok bende

Maşallahın varrr

bünyeler farklı tabi. haklısın .
kolay gelsin canım . işler bitmez .

sabah 6.30dan beri ayaktayım ama canım kahvaltı istemedi

7 gibi sade türk kahvesi içtim 1 fincan

şimdi

yarım türk kahvesi fincanı leblebi
1 hurma
1 kupa kayısılı erikli doğadan form çay

limonlusunu aldım çok güzel limonlusu da ekşimsi.

birde mistik çay aldım sade olanından çok güzel bitkili bir çay yarım ölçü sıcak suda demleyip yarım ölçü sütle içiliyor. kokusu harika

çok eski bu çaylar. 5 yıl önce ben de sütle içiyordum. ama bıktım.
sana afiyet olsun

giyecek pantolon bulamadım kumaşlarım kocaman oluyor ayy. hem sevindim hem sinir oldum. kemerle bile giyilmiyorlar daraltılacak mecburen. halamın dolabından giydim kumaş pantolon bir tane. o 60 ben 62 nasılsa :)
resim isterük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…