benimki de buyuk ben kuvuk seviorum ins kuculurCanım ben ewden kahvaltımı getiriyorum.
08.30 da yapıyorum kahvaltımı şirkette.
Bol su tükettiğim için açlık hissetmiyorum.
Çok nadir vuruyor ama tarçınlı türk kahvesi yapıyorum şirkette.
O beni akşam 6 ya kadar götürüyor.
Zaten ewe gittiğimde yemek hazır olmuş oluyor hemen yiyorum.
Alıştı bünyem diyim sana.
Ama ben senin kadar yağı hızlı yakabilen bir bünyeye sahip değilim.
2 kg daha vermem lazım gitmiyor...
Ama gidecekkk .. Gitmeli....
Benim göğüslerde cok kucuk, zayıflayınca da iyice kuculuyorlar sinir oluyorum kucuk cocuk gibi.
Silikon mu taktırsam acabaağğğğğ
Canim menun cok guzel ekmegi birakcam die kendini sartlama canm sabah oglen aksam bir dilim ye tokluk suresini uzatir gerci herkesin bunuwsi farkli demirleke ekmek yemeden verio bnde karatay cok denedim veremdim yag oldu smdi birer dilim yiuorum ekmek ole verdim ama sen kendi bunyene bakip doguyu bulcaksin ins canimYeni yedim tatlım yazayım
2 haşlanmış yumurta üzerine maydonoz roka pulbiber
3 çeri domates
Biraz köy peyniri kv den
7 8 yeşil zeytin. siyahdan daha az kalorisiymiş
2 küçük dilim ekmek ah bi de ekmeği bırakabilsemm
Bol bol çay
Şimdi kahvemi hemen böyle yapıyorum bir tane de soda icerim. Evin içinde bir sürü iş yaptım şimdi merdivenleri temizleyecem sonra gelir çocukların ustlerini giydirip hazirlarim eşime öğlen içinde yemek hazirlayayim ooooo insallah yetişir buradan da çıkamıyorumCanım kahveyi cezvede veya makinada yaparken içine tarçın koy biraz ve 1 çay kaşığıda tereyağı koy içine.
Yağ yakıyor gerçekten. İçinde tarçın olmasıda tatlı ihtiyacını dengeliyor.
Sade soda ile birlikte içersen daha iyi olur.
Oooo senin işler yoğun şekerim kolay gelsinŞimdi kahvemi hemen böyle yapıyorum bir tane de soda icerim. Evin içinde bir sürü iş yaptım şimdi merdivenleri temizleyecem sonra gelir çocukların ustlerini giydirip hazirlarim eşime öğlen içinde yemek hazirlayayim ooooo insallah yetişir buradan da çıkamıyorum
Yaw bişi giyince az seksi durmalı, çatal bile yok bendebenimki de buyuk ben kuvuk seviorum ins kuculur
Canim menun cok guzel ekmegi birakcam die kendini sartlama canm sabah oglen aksam bir dilim ye tokluk suresini uzatir gerci herkesin bunuwsi farkli demirleke ekmek yemeden verio bnde karatay cok denedim veremdim yag oldu smdi birer dilim yiuorum ekmek ole verdim ama sen kendi bunyene bakip doguyu bulcaksin ins canim
ben de iyiyim şükür . bi yaramazlık yokiyiym canım sen nasılsın. şükür hasta falan yok evde
Maşallahın varrrŞimdi kahvemi hemen böyle yapıyorum bir tane de soda icerim. Evin içinde bir sürü iş yaptım şimdi merdivenleri temizleyecem sonra gelir çocukların ustlerini giydirip hazirlarim eşime öğlen içinde yemek hazirlayayim ooooo insallah yetişir buradan da çıkamıyorum
bünyeler farklı tabi. haklısın .benimki de buyuk ben kuvuk seviorum ins kuculur
Canim menun cok guzel ekmegi birakcam die kendini sartlama canm sabah oglen aksam bir dilim ye tokluk suresini uzatir gerci herkesin bunuwsi farkli demirleke ekmek yemeden verio bnde karatay cok denedim veremdim yag oldu smdi birer dilim yiuorum ekmek ole verdim ama sen kendi bunyene bakip doguyu bulcaksin ins canim
kolay gelsin canım . işler bitmez .Şimdi kahvemi hemen böyle yapıyorum bir tane de soda icerim. Evin içinde bir sürü iş yaptım şimdi merdivenleri temizleyecem sonra gelir çocukların ustlerini giydirip hazirlarim eşime öğlen içinde yemek hazirlayayim ooooo insallah yetişir buradan da çıkamıyorum
Oooo senin işler yoğun şekerim kolay gelsin
Yaw bişi giyince az seksi durmalı, çatal bile yok bende
çatal yokmuş ya ona şettim.
Güzel destekli takarsam eh işteçatal yokmuş ya ona şettim.
Hmmm deneyelim bakalımmmistik çayın meto hızlandırma özelliği de varmış. eh demek ki o zaman 1 ara öğünüme ekleyeceğim kendilerini :)
Eki Görüntüle 1959992
İçerisinde tarçın, zencefik, karanfil, karabiber, meyan kökü, böğürtlen, hindiba ve kakule var.
Başarılar inşallah gönlünce olurİş görüşmesine gideceğim bugün ayy heyecandan midem bulanıyor.
teşekkürler inşallahBaşarılar inşallah gönlünce olur
çok eski bu çaylar. 5 yıl önce ben de sütle içiyordum. ama bıktım.sabah 6.30dan beri ayaktayım ama canım kahvaltı istemedi
7 gibi sade türk kahvesi içtim 1 fincan
şimdi
yarım türk kahvesi fincanı leblebi
1 hurma
1 kupa kayısılı erikli doğadan form çay
limonlusunu aldım çok güzel limonlusu da ekşimsi.
birde mistik çay aldım sade olanından çok güzel bitkili bir çay yarım ölçü sıcak suda demleyip yarım ölçü sütle içiliyor. kokusu harika
resim isterük.giyecek pantolon bulamadımkumaşlarım kocaman oluyor ayy. hem sevindim hem sinir oldum. kemerle bile giyilmiyorlar daraltılacak mecburen. halamın dolabından giydim kumaş pantolon bir tane. o 60 ben 62 nasılsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?