- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
bir ara bende içiyordum sonra almadım ama geçen doğadan form alırken gördümçok eski bu çaylar. 5 yıl önce ben de sütle içiyordum. ama bıktım.
sana afiyet olsun
resim isterük.
tamam canım . bekleriz at sengidip geldim soyundum dökündüm bile cnm :) ama bir ara pazar gnünden resim atıcm
afiyet olsun cnmtamam canım . bekleriz at sen
öyle acçıktım ki. cubuk kraker açtım bi paket onu kemirmeye başladım.
5 kaşık yoğurt az geldi.
ben daha önce ful dolduruyordum 600 ml lik kabı yoğurtla
neyse 2 tane hıyar yedim. mevsimi değil ama alasım geldi , pazar var okulun önünde.
tabi yetmedi. çubuk kraker açtım.
sağol canım onlarında olur inşallahHayirli olsun canım darisi olmayanlara benim abım de 4. Yılında daha yok
sağol canımcok sevndim cnm ya hayirli ugurlu olsun
geçmiş olsun dedene atlatır inşallhDedemi sormuştun canım safrada yumurta büyüklüğünde taş varmış kıramadılar taş kanala düşmüş karaciğerde de kist ameliyatı tehlikeli biraz ama olmak zorunda bakalım
sağol canım onlarında olur inşallahHayirli olsun canım darisi olmayanlara benim abım de 4. Yılında daha yok
geçmiş olsun dedene atlatır inşallhDedemi sormuştun canım safrada yumurta büyüklüğünde taş varmış kıramadılar taş kanala düşmüş karaciğerde de kist ameliyatı tehlikeli biraz ama olmak zorunda bakalım
Canım yeni geldim nasıl geçti iş görüşmeİş görüşmesine gideceğim bugün ayy heyecandan midem bulanıyor.
İyi tatiller canım iyi eğlencelerSelam kızlar maşallah bugün muhabbet koyu topikte.
Dün akşam bugünkü uçak saatimizin değiştiğini öğrendim. Aramasam haberim olmayacaktı ve uçağı kaçıracaktık. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. 1 saat telde beklettiler yeni uçuşu söylemek için. Neyse sonunda yeni biletlerimizi e-maille gönderdiler baya erkene almışlar bende Ömer'i okula götürmedim. Bavulları hazırladım kahvaltıda yarım poğaça ve 10 zeytin yedim. Neden bilmiyorum zeytin yiyesim vardı bugün.
Öğlen için birazdan şehriye çorbası yapıp 1 kase içerim. Sonrada havaalanına gitmemiz gerekiyor. Pazartesi'ye kadar topiğe girebilirmiyim bilmiyorum. Tartılamıycam için kilo bildiriminde yapamıycam.
iyi eglencele cnm iyi tatillerSelam kızlar maşallah bugün muhabbet koyu topikte.
Dün akşam bugünkü uçak saatimizin değiştiğini öğrendim. Aramasam haberim olmayacaktı ve uçağı kaçıracaktık. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. 1 saat telde beklettiler yeni uçuşu söylemek için. Neyse sonunda yeni biletlerimizi e-maille gönderdiler baya erkene almışlar bende Ömer'i okula götürmedim. Bavulları hazırladım kahvaltıda yarım poğaça ve 10 zeytin yedim. Neden bilmiyorum zeytin yiyesim vardı bugün.
Öğlen için birazdan şehriye çorbası yapıp 1 kase içerim. Sonrada havaalanına gitmemiz gerekiyor. Pazartesi'ye kadar topiğe girebilirmiyim bilmiyorum. Tartılamıycam için kilo bildiriminde yapamıycam.
tamam canim bazen bana da oyle oluoyazamıyorum bi yavaşlık var daha sonra tekrar gireyim
Nasıl bir yemek oAksam yemegimde kilos tava yapti esim bunu da burda ogrendik cok begendik ondan yedim yanina azcik kozlenmis sebze ve yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?