Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gidip geldim soyundum dökündüm bile cnm :) ama bir ara pazar gnünden resim atıcm
tamam canım . bekleriz at sen

öyle acçıktım ki. cubuk kraker açtım bi paket onu kemirmeye başladım.
5 kaşık yoğurt az geldi.
ben daha önce ful dolduruyordum 600 ml lik kabı yoğurtla
neyse 2 tane hıyar yedim. mevsimi değil ama alasım geldi , pazar var okulun önünde.
tabi yetmedi. çubuk kraker açtım.

afiyet olsun cnm

ne zaman mideme biraz yüklensem midem isyan edip içindekileri çıkarttırıyor yine öyle oldu yani yediğim hiç birşey kalmadı. bundan sonra kaçamağı ancak dışarı çıkıp hareket ettiğim günlerden birinde yapacağım.

Hayirli olsun canım darisi olmayanlara benim abım de 4. Yılında daha yok
sağol canım onlarında olur inşallah

cok sevndim cnm ya hayirli ugurlu olsun
sağol canım

Dedemi sormuştun canım safrada yumurta büyüklüğünde taş varmış kıramadılar taş kanala düşmüş karaciğerde de kist ameliyatı tehlikeli biraz ama olmak zorunda bakalım
geçmiş olsun dedene atlatır inşallh

sağol canım

Dedemi sormuştun canım safrada yumurta büyüklüğünde taş varmış kıramadılar taş kanala düşmüş karaciğerde de kist ameliyatı tehlikeli biraz ama olmak zorunda bakalım

sağol canım

Selam kızlar maşallah bugün muhabbet koyu topikte.
Dün akşam bugünkü uçak saatimizin değiştiğini öğrendim. Aramasam haberim olmayacaktı ve uçağı kaçıracaktık. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. 1 saat telde beklettiler yeni uçuşu söylemek için. Neyse sonunda yeni biletlerimizi e-maille gönderdiler baya erkene almışlar bende Ömer'i okula götürmedim. Bavulları hazırladım kahvaltıda yarım poğaça ve 10 zeytin yedim. Neden bilmiyorum zeytin yiyesim vardı bugün.
Öğlen için birazdan şehriye çorbası yapıp 1 kase içerim. Sonrada havaalanına gitmemiz gerekiyor. Pazartesi'ye kadar topiğe girebilirmiyim bilmiyorum. Tartılamıycam için kilo bildiriminde yapamıycam.

İyi tatiller canım iyi eğlenceler

iyi eglencele cnm iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…