Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu akşam sıkı bir spor programim var insallah oglenki davette çiğköfte yedim bir dilim de pasta onun için akşam yemedim sporla da telafi edecem.
Yarin kızımın öğretmenini öğlen yemeğine davet ettim hashasli tatli yaptım karışık dolma yapacam yanına da tarhana çorbası yapayım dedim ama kaynanam yakışmaz dedi siz ne dersiniz kızlar tarhana mi mercimek mi yapayım

akşam yemek yemedim zaten akşamüstü uyuyakalmışım. şimdi bir kupa mistik çay içiyorum yarısı süt yarısı su ile

ardından bir kupa da doğadan form çay içerim

İyi akşamlar kızlar.
Sabah koşturmaca kalk evi topla kahvaltı kızımı okula gönderdim sonra ben kursa gittim. Gel tekrar yemek hazırlığı derken aile fertleri gelir koşturmaca devam eder çok şükür Allah sağlık versin.
Sabah klasik kahvaltı
Akşam bol marul ve turptan salata yanında bulgurlu pırasa.

Canım ya geçen gün görmüştüm almadım tüh keşke alsaymistim artik haftaya alırım inşallah. Benim meto bu aralar duruşta yaa geçen hafta hiç veremedim aynıydım bu hafta da öyle olacak gibi. Yine dikkat ediyorum bırakmadım. Ne yapsam ki acaba?
Buraya da gelemiyorum daha 4 günüm var özledim sizleri valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…