Kiymanin icine baharat rondodan gecirilmis kirmizi yesil biber sarimsagi ekliosun iyice yoguruosun cnm snra onu tepsiye diziosun yapisio tabi birbirine snra ver firinaNasıl bir yemek o
Isimler farklı tarifler aynı aslında bizde ona kiymali tava yada tepsi kebabı diyoruzKiymanin icine baharat rondodan gecirilmis kirmizi yesil biber sarimsagi ekliosun iyice yoguruosun cnm snra onu tepsiye diziosun yapisio tabi birbirine snra ver firina
Evet cnm olabilir biz de burda duyduk ama lezzetli cokIsimler farklı tarifler aynı aslında bizde ona kiymali tava yada tepsi kebabı diyoruz
Iyi seyirler canimBen de oğlanı uyutursam çay koycam eşim yok akşam demlerim çayımı açarım dizimi izlediğim tek dizi onu da çocuklardan ne kadar izlersem ohh mis
benm açımdan iyiydi cnm bakalım haber vereceklermiş oCanım yeni geldim nasıl geçti iş görüşme
oh mis gibi keyif hangi diziyi izliosunBen de oğlanı uyutursam çay koycam eşim yok akşam demlerim çayımı açarım dizimi izlediğim tek dizi onu da çocuklardan ne kadar izlersem ohh mis
Teşekkürler canım öğlen ne yedin gezmedeIyi seyirler canim
Çiğköfte bir dilim ama inceydi rulo pastaTeşekkürler canım öğlen ne yedin gezmede
Hayat şarkısı off Tlcde de temizlik bağımlıları var çok kötü denk geldi onu da çok severimoh mis gibi keyif hangi diziyi izliosun
Tamam o zaman bende mercimek yaparım saol canimTarhana olmaz
Bende temizlik hastalarini cok seviorumHayat şarkısı off Tlcde de temizlik bağımlıları var çok kötü denk geldi onu da çok severim
kolay gelsin cnm2 km yürüdüm şimdi spor yapacam 1 saat sonra görüşürüz
Canım ya geçen gün görmüştüm almadım tüh keşke alsaymistimsabah 6.30dan beri ayaktayım ama canım kahvaltı istemedi
7 gibi sade türk kahvesi içtim 1 fincan
şimdi
yarım türk kahvesi fincanı leblebi
1 hurma
1 kupa kayısılı erikli doğadan form çay
limonlusunu aldım çok güzel limonlusu da ekşimsi.
birde mistik çay aldım sade olanından çok güzel bitkili bir çay yarım ölçü sıcak suda demleyip yarım ölçü sütle içiliyor. kokusu harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?