Benim de durdu kaldı reglime az kaldi olmasam gitmeyecek bende bu hafta 69 görürüm dedim ama yoksa bu hafta hep spor çok yaptım hemde yediklerime elimden geldigince dikkat ettim dün biraz öğlen fazla yedim onu da akşam hem çok spor yaptım hemde yemedim bişeyCanım ya geçen gün görmüştüm almadım tüh keşke alsaymistimartik haftaya alırım inşallah. Benim meto bu aralar duruşta yaa geçen hafta hiç veremedim aynıydım bu hafta da öyle olacak gibi. Yine dikkat ediyorum bırakmadım. Ne yapsam ki acaba?
Buraya da gelemiyorum daha 4 günüm var özledim sizleri valla
benim kızım da saat 6.50 de kalktı. ben oğlanlara kahvaltı hazırlamaya çalıştığım için babası uyutmaya çalıştı.Herkese günaydın benim sıpalar erkenden kalktı yine milletinkiler 10 a kadar yatar ama nerdeee
afiyet olsun şekerim.Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr
Akşam yediklerim;
Mercimek çorbası
Salata
Fırında tavuk
Sabah;
Peynir
Zeytin
Biber
Roka
Salatalık
Ceviz
Siyah kuru kayısı
Çay (şekersiz)
Kahvaltın güzell canım lezzetli gözüküyor.afiyet olsun şekerim.
ben de akşam eve gidince brokolili 2 yumurta.
ve 1 çay kaşığı tahin pekmez .
1 su bardağı sütlü kahve içtim sonra.
sabah kahvaltım . pırasalı ve peynirli omlet. (pırasaları önceden kavurup bi kaba koyup hazır ediyorum. onlardan hafta içinde omlet yapıyorum. ya da brokoliyi buharda haşlıyorum . onu da omlet yaparken kullanıyorum. ya da lor taze soğan , dereotu, maydonoz karışımını hazır ediyorum. kullanıyorum omletlerde. ) sadece 2 yumurta ile doymuyorum çünkü. içeriği zengin oluyor böyle.
ve
1 avuç taze fındık. kahvaltım.
suyu ben 1-2 bardak ancak içiyorum gün içinde. içmem lazım. anca çay içmesini bilirim .Gunaydin kizlae sabah yumurta peynir 2 ceviz 1 wasa domates salatalik maydonoz yedim benim regl co yaklasti kabiz olmamak icin suyu baya arttirdim hem de odem olmasin die 3.5 4 e yakin iciorum suyu
sen çalışmıyor musun doğum izninde misin. ne iş yapıyordun zeze cim.Ah bilmez miyim benim kızda öyle ağlardı ki sesi sokağa kadar gelirdi arabaya gittiğimde bile sesi gelirdi o yüzden kardeş fikrini öne aldık şimdi ikisine birden bakıyorum
sanıyorum dün bu yediklerinden sonra akşam bi şey yemesen olurdu. çok katı mıyım bilmiyorum ama.Dün halamlara gitttim kaç zamandır oturmaya gitmemiştim orda yediklerim
1.5 küçük börek çeyrek yufka kadar içi de lorluydu
Küçük bir kase patates salatası
Çok minik bir kase sütlaç
Akşam da 1 kase çorba içtim acıkmışım
çok sevdiğim bi sebze değildir benim de. kışın 2 kez yemeği yapılırsa 3 ye yemiyorum . çabuk bıktırıyor galiba.Kahvaltın güzell canım lezzetli gözüküyor.
Pırasa bana biraz dokunuyor mideme ama sewiyorum.
Afiyet olsun canım.
afiyet olsun . güzel .Kahvaltım
2 dilim Tb ekmeği küçükler
Domates salatalık
Tereyağda 2yumurta
Peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?