Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar akşam baya iyi spor yaptım 2 km yürüyüş 26 dk gym direct 15 dk 1 mil happy walk you tube dan açtım bir cay kaşığı corekotu cignedim üzerine bir tane sade soda
Sabah kahvaltim bir parça ekmek Uc zeytin iki dilim köy peyniri iki tane şekersiz cay

Benim de durdu kaldı reglime az kaldi olmasam gitmeyecek bende bu hafta 69 görürüm dedim ama yoksa bu hafta hep spor çok yaptım hemde yediklerime elimden geldigince dikkat ettim dün biraz öğlen fazla yedim onu da akşam hem çok spor yaptım hemde yemedim bişey

Dün halamlara gitttim kaç zamandır oturmaya gitmemiştim orda yediklerim

1.5 küçük börek çeyrek yufka kadar içi de lorluydu
Küçük bir kase patates salatası
Çok minik bir kase sütlaç

Akşam da 1 kase çorba içtim acıkmışım

Herkese günaydın benim sıpalar erkenden kalktı yine milletinkiler 10 a kadar yatar ama nerdeee
benim kızım da saat 6.50 de kalktı. ben oğlanlara kahvaltı hazırlamaya çalıştığım için babası uyutmaya çalıştı.
saat 7.15 de artık uyutamadı ve kalktılar.
ve ağladı arkamızdan. abilerin arkasından da ağladı. matarasını aldı abisinin ve sanki okula gidiyormuş gibi taktı boynuna. ve gitmeye kalktı çoraplarıyla.
biz çıkarken uyuyor olsa içim rahat edecek ve zor oluyor bizim için . hepimiz üzülüyoruz çünkü.

Ah bilmez miyim benim kızda öyle ağlardı ki sesi sokağa kadar gelirdi arabaya gittiğimde bile sesi gelirdi o yüzden kardeş fikrini öne aldık şimdi ikisine birden bakıyorum

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr

Akşam yediklerim;

Mercimek çorbası
Salata
Fırında tavuk

Sabah;

Peynir
Zeytin
Biber
Roka
Salatalık
Ceviz
Siyah kuru kayısı
Çay (şekersiz)
afiyet olsun şekerim.

ben de akşam eve gidince brokolili 2 yumurta.

ve 1 çay kaşığı tahin pekmez .

1 su bardağı sütlü kahve içtim sonra.

sabah kahvaltım . pırasalı ve peynirli omlet. (pırasaları önceden kavurup bi kaba koyup hazır ediyorum. onlardan hafta içinde omlet yapıyorum. ya da brokoliyi buharda haşlıyorum . onu da omlet yaparken kullanıyorum. ya da lor taze soğan , dereotu, maydonoz karışımını hazır ediyorum. kullanıyorum omletlerde. ) sadece 2 yumurta ile doymuyorum çünkü. içeriği zengin oluyor böyle.
ve
1 avuç taze fındık. kahvaltım.

Kahvaltın güzell canım lezzetli gözüküyor.
Pırasa bana biraz dokunuyor mideme ama sewiyorum.
Afiyet olsun canım.

Gunaydin kizlae sabah yumurta peynir 2 ceviz 1 wasa domates salatalik maydonoz yedim benim regl co yaklasti kabiz olmamak icin suyu baya arttirdim hem de odem olmasin die 3.5 4 e yakin iciorum suyu
suyu ben 1-2 bardak ancak içiyorum gün içinde. içmem lazım. anca çay içmesini bilirim .

Ah bilmez miyim benim kızda öyle ağlardı ki sesi sokağa kadar gelirdi arabaya gittiğimde bile sesi gelirdi o yüzden kardeş fikrini öne aldık şimdi ikisine birden bakıyorum
sen çalışmıyor musun doğum izninde misin. ne iş yapıyordun zeze cim.

sanıyorum dün bu yediklerinden sonra akşam bi şey yemesen olurdu. çok katı mıyım bilmiyorum ama.

Kahvaltın güzell canım lezzetli gözüküyor.
Pırasa bana biraz dokunuyor mideme ama sewiyorum.
Afiyet olsun canım.
çok sevdiğim bi sebze değildir benim de. kışın 2 kez yemeği yapılırsa 3 ye yemiyorum . çabuk bıktırıyor galiba.
bu kavurma işini de ilk kez yaptım bu hafta. artık yemeğini istemedi canım. bundan sonra da almam. ama ıspanak severim . kavurma olsun yemek olsun yerim bıkmam

Kahvaltım
2 dilim Tb ekmeği küçükler
Domates salatalık
Tereyağda 2yumurta
Peynir
afiyet olsun . güzel .
kahvaltıda ceviz ya da fındık veya badem. bunların tazelerini tüketirsen e vitamini . tok da tutar.
yaşım 40 mesela benim 25 gün sonra yani. ama beni gören 40 demez .
My SouL da az çok bilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…