Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Pırasalı börek ama miiikemmelll olurrrr

Fındık'la çiğ bademi ara öğünlerde kullanıyorum sütle falan veya bir ara öğünde süt diğerinde kuruyemiş

20 li yaşlardan sonra 30 çok zor geldi alışamadım bir süre gerçi her yaşın ayrı güzelliği varr

Guzel menun olmus cnm misafilik menusu
Bnde pirasali omleti cok seviorum dilekcim
Fındık'la çiğ bademi ara öğünlerde kullanıyorum sütle falan veya bir ara öğünde süt diğerinde kuruyemiş
bunlari bende sutle tuketiorum canm hem tok tutormus hem de yag yakimini hizlandiriormus

20 li yaşlardan sonra 30 çok zor geldi alışamadım bir süre gerçi her yaşın ayrı güzelliği varr
evet her yaşın güzelliği var.
ben de 40 lardan korkuyorum sanki.
Allah ömür verirse inşallah 50 ler var daha önümüzde.

32 yaşımda iken mesela banka kuyruğunda yaşlı yaşlı amcaların bana kızdığını bilirim .
sıramızı onlara vermiyoruz diye. saygısızlıkla suçlanmıştık kardeşimle. çünkü bizi lise öğrencisi sanmıştı amcalar.
gerçekten çok genç görünmenin bi takım sıkıntıları var, gerçi o kadar da küçük görünmüyorduk. gözleri bozuktu galiba onların . ama işte tabi artık 40 lardayız nasipse. artık o kadar olmasak da yine de yaşımı göstermediğim için mutluyum .bu günümüze şükür.

Guzel menun olmus cnm misafilik menusu

Bnde pirasali omleti cok seviorum dilekcim
bunlari bende sutle tuketiorum canm hem tok tutormus hem de yag yakimini hizlandiriormus
ben bugün kurufasülye ve salata getirdim. akşamdan kalanlar .
dün yoğurtla yedim taze fındık. bi de mısır gevreği ile.

dün bi yerde izledim kadın granola yapıyordu. gayet de kolay yapımı. ama yulaf ezmesini ya da ununu nereden bulurum bilmiyorum. karşılaşmadım marketlerde.

Oglen yemegimde peynirli salata ayran var benim de acikiorum suanda
ne yapıyorsun acıktığın zamanlarda

benim goji çayım var . ama içmeye çekiniyorum. tadı pek güzel değil .

birisi burda bana hibiskus çayı ikram etmişti.
daha doğrusu açık aldı hemen bardakta demledi.
çok güzeldi. ekşi aromalı . unutmazsam onu alacağım aktardan

daha acıkmadım.
öğlen arası oldu ama yemek istemiyor canım .
20 dk daha bekleyeceğim .
pırasalı omlet şişkinlik yaptı sanırsam.

2 gün normal beslen cnm düzene giriyor meto.

2 yumurta fazla gelmiyor mu canım :) ben 1 taneden fazla yersem her gün bıkarım heralde

suyu ben 1-2 bardak ancak içiyorum gün içinde. içmem lazım. anca çay içmesini bilirim .

şişe bulundur cnm masanda. cam şişeler var ya onlardan al. gözünün önünde olsun içersin o zaman

afiyet olsun cnm. baharatçılarda yada aktarlarda var kutularla satıyorlar görmüştüm ben bir kaçında

tünaydın cnm resim demiştin dün ekledim :)

azıcık da olsa atıştır acıkırsan en azndan akşama kadr dayanamzsın
başladım yemek yemeğe .
tokluk vardı ama mesai bitiyor . oda arkaaşım birazdan gelirse bir daha yiyemem kalır.

resimleri gördüm ama açılmadı. 2-3 kez denedim olmadı. göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…