şişe var. ama marketten aldığım haliyle duruyor. camda değğil. bi tek vitaminleri içerken kullanıyorum. eger evde içmişsem vitamini o zaman duruyor öyle. sanıyorum 1 hafta önce aldığım 1,5 lt su var. dibi yeni gelmiş . içerim onu da 2 bardak vardır yine içinde.2 yumurta fazla gelmiyor mu canım :) ben 1 taneden fazla yersem her gün bıkarım heralde
şişe bulundur cnm masanda. cam şişeler var ya onlardan al. gözünün önünde olsun içersin o zaman
afiyet olsun cnm. baharatçılarda yada aktarlarda var kutularla satıyorlar görmüştüm ben bir kaçında
başladım yemek yemeğe .
tokluk vardı ama mesai bitiyor . oda arkaaşım birazdan gelirse bir daha yiyemem kalır.
resimleri gördüm ama açılmadı. 2-3 kez denedim olmadı. göremedim.
şişe var. ama marketten aldığım haliyle duruyor. camda değğil. bi tek vitaminleri içerken kullanıyorum. eger evde içmişsem vitamini o zaman duruyor öyle. sanıyorum 1 hafta önce aldığım 1,5 lt su var. dibi yeni gelmiş . içerim onu da 2 bardak vardır yine içinde.
daha dikkat etcem su içmeye
yumurta bana asla ve asla fazla gelmez.
çok severim.
dün sabah 2 tane yemiştim.
akşam gittim 2 tane daha yedim . hiç bıkmam.
bi kez öğrenciyken yurtta kalıyordum. karnım acıktı. kantinde yemek de yok.
kahvaltı zamanıydı. indim 10 adet haşlanmış yumurta aldım.
çıktım odaya yedim. kimse de yoktu odada . tuzladım yedim.
manyak derecesinde severim.hele haşlanmış ise.
Öğle yemeğim
600 ml kurufasulye ,çocuklara bakan abla yapmıştı
Salata
yapacak galiba.bir daha atarım cnm sonra o zaman :)
bende severim ama 1 taneden fazla yiyemem sanırım :) bende cıvık olrk ekmeği batırarak çok severim :) ben günde 3 litreye yakın içiyorum bazen 3 den de fazla içiyorum suyu. alışkanlık oldu. yeterli miktarda su içmezsem tansiyonum dşüyor artık
aman dikkat şişkinlik gaz yapmasın cnm :)
Çok değil mi 600 ml nasıl bitirdinÖğle yemeğim
600 ml kurufasulye ,çocuklara bakan abla yapmıştı
Salata
canım işte doydum şükür .Çok değil mi 600 ml nasıl bitirdin
açıldı resimler. ve çok güzel olmuşsun.
açıldı resimler. ve çok güzel olmuşsun.
bel incelmiş biraz daha. çok sevindim .
ben niye yorumunu göremiyorum sersum'un
inşallah . bel ve kalçan incelmiş.tşekkür ederim cnm :) belim normalde de inceydi benim daha da incelecek inşallah :)
daha yorum yazmadı da ondan.ben niye yorumunu göremiyorum sersum'un
hasta olan arkadaşının durumu nasıl canım . görüştünüz mü. tedaviye başladı mıben niye yorumunu göremiyorum sersum'un
daha yorum yazmadı da ondan.
beğeni yapmış az önce bi gönderimi .oradan bildirim geldi de ...
hasta olan arkadaşının durumu nasıl canım . görüştünüz mü. tedaviye başladı mı
heee. neyse sağlık olsun.bende göremeyince kör mü oldum dedm
görüşmedik epeydir cnm atarlandı beni engelledi eşek kafalı. konuşmuyoruz şuan. herkesten soyutluyor kendni.
canım sağol babamın durumları malum..anlatıcam..Çok şükür kazasız belasız gittik geldik buralarda baya sessizmis ne oldu kızlar size. Bende habire sayfayı yeniliyorum diyorum ki acaba şebeke sorunu mu var merak ettim valla
sersum @aaadddaaa Z zeze_35 yazarhanim35 @ozlem1990 @filiztoprak @demirleke ayyyy neredesiniz yaaa hadi seyla tatilde siz nerdesiniz
tamamen katılıyorummYaw bi tatile gittim topik alt üst olmuş. Nazar mı değdi noldu bizeee
Aranızdaki en yaşlınız olarak ablanız sayılırım. Hayat tecrübem sizden fazla. Bildiğim tek şey yanlış anlamak veya anlaşılmak her yerde her zaman mümkün ama en kötüsü sonrasında iletişimi kesmek. Ne olursa olsun iletişimi kesmezsek herşey zamanla halloluyor ve sonra hatırladığımızda ne kadar saçma bişeymiş diye gülüyoruz. O yüzden rica ediyorum iletişimi kesmeyelim, küsüp gitmeyelim, kendimize ve arkadaşlarımıza tekrar tekrar şans verelimki sonradan dönüp baktığımızda gülüp geçecek hatıralarımız çoğalsın. Hayat çok kısa ve basit yanlış anlaşılmalar ve anlamalar yüzünden zehir etmeye değmez, bunu sakın ha unutmayalım.
sersum canım babam nasıl oldu sen de ugramiyorsun tabi senin sebebin var insallah bir sıkıntı yoktur
hoşgeldin aramıza..Günaydınnnnnn
Ohh maşallah iyi tatiller..Selam kızlar maşallah bugün muhabbet koyu topikte.
Dün akşam bugünkü uçak saatimizin değiştiğini öğrendim. Aramasam haberim olmayacaktı ve uçağı kaçıracaktık. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. 1 saat telde beklettiler yeni uçuşu söylemek için. Neyse sonunda yeni biletlerimizi e-maille gönderdiler baya erkene almışlar bende Ömer'i okula götürmedim. Bavulları hazırladım kahvaltıda yarım poğaça ve 10 zeytin yedim. Neden bilmiyorum zeytin yiyesim vardı bugün.
Öğlen için birazdan şehriye çorbası yapıp 1 kase içerim. Sonrada havaalanına gitmemiz gerekiyor. Pazartesi'ye kadar topiğe girebilirmiyim bilmiyorum. Tartılamıycam için kilo bildiriminde yapamıycam.
Hoşbulduk teşekkür ederimmcanım sağol babamın durumları malum..anlatıcam..
tamamen katılıyorumm
hoşgeldin aramıza..
Ohh maşallah iyi tatiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?