Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rabbim şifa versin cnm sağ salim hayırlısı ile atlatacak baban inşallah.

Oğlan uyudu kızı da dedesi parka götürdü ben de iki saat temizlik yaptım bişey yiyemedim şimdi oturdum bir bardak süt içtim şimdi akşama yapacağım çorbadan yetiştirirsem içebilirim geç kalmazsam tabi

canım Allah şifa versin inşallah babacığına. inşallah iyi olacak.
dua etmez miyiz hiç.

sen nasıl oldun sırt ağrıların vardı. röntgen mi çektirecektin . ne yaptın.

neye geç kalacaksın ki. bi yere mi gideceksin .
hava güzel . kız gitsin parka annesi. iyi ki dede var .

Rabbim şifa versin cnm sağ salim hayırlısı ile atlatacak baban inşallah.
sağol canım amin

canım Allah şifa versin inşallah babacığına. inşallah iyi olacak.
dua etmez miyiz hiç.

sen nasıl oldun sırt ağrıların vardı. röntgen mi çektirecektin . ne yaptın.
sağol canım amin..daha iyiyim canım bizim şefe gösterdim akciğer filmimi fizikçiyle konuştum kesin kas ağrısı dediler içim rahatladı canım sağolasın sorduğun için..dinlenince geçecek inşallah..bu sıralar dinlenmek pek mümkün olmasa da..aman babam iyi olsun da biz hallederiz bi şekilde..

Hoşgeldin sersum özlettin kendini babana da Allah şifa versin
sağol canım amin..

Bol su iciorum cnm bide cok yogun okul o yuzden unutmaya calisiorum
cok ozledik canm iyiki geldin hosgeldin
Ameliyat pazartrsiymis bigum onceden de hatirlatirsan ins kuran okumak istiorum baban icin cnm biliorum okumayi az kaldi ins guzel gunler gelicek diyeti takma kafana zaten sen beslenme duzeni oturttun baya

sağol canım amin inşallah..Allah razı olsun çok duygulandım..çok teşekkür ederim..

Sabahtandir ugrayamadim sabah dolmami yaptım çorba yaptım öğlen arası zaman kısıtlı diye ev işini tam yetistiremedim ama iyi geçti sayılır. Kaynanamla eltimde öğlen geldiler artık kızımın öğretmeni kalkınca onlarada yemek hazırladım. Çok yorruldum valla kosturmaktan pek bişey de yemedim birazdan maydanozlu cay yapacam içine yeşil cay atacam sonra da evi bir toplayayim

canım koşturmacada anlamamışsın açlığını galiba. iyi de olmuş.
dikkat et kendine. öğretmeni sen mi davet ettin .

canım koşturmacada anlamamışsın açlığını galiba. iyi de olmuş.
dikkat et kendine. öğretmeni sen mi davet ettin .
Evet anlamadım ne yedigimi bir patlıcan üç dört sarma yedim.
Ben davet ettim canım oda taşımalı geliyor burada bir tane lokanta var oda acimdam ölsem gidip yemek almam herhalde evde yemek getiriyor ben dün söyledim genç hoş bir bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…