- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Rabbim şifa versin cnm sağ salim hayırlısı ile atlatacak baban inşallah.selam canlarım..Özlediniz mi benii.
.ben çok özledim siziama fırsat bulup giremiyorum malum nedenler
babama ameliyat kararı verildi inşallah p.tesi olacak ve dr lar çok olumlu konuşuyor..inşallah hayırlısıyla atlatacak dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar aklınıza geldikçe lütfen.
onun dışında 2 nöbet tuttum üst üste gün aşırı bugün gidip izin yaptırdım 3 hafta rapor izin idare edicem..inşallah iyi olur da..tatil planları da ertelendi iyi olursa inşallah birdaha ki haftaya gideriz..aman sağlık olsun herşey olur..
çok kaçamak yapmıyorum ama diyette olmuyor malum..topik size emanet listeyi de ben gelene kadar aranızda halledin garii..hepinizi çok çok öpüyorumm
Oğlan uyudu kızı da dedesi parka götürdü ben de iki saat temizlik yaptım bişey yiyemedim şimdi oturdum bir bardak süt içtim şimdi akşama yapacağım çorbadan yetiştirirsem içebilirim geç kalmazsam tabicanım işte doydum şükür .
biraz az koysam yemeği doymuyorum. başka mamalara yöneliyorum.
o yüzden doyurdum kendimi.
akşamı çok hafif geçiririm .
bu yemekleri yiyince akşama zaten acıkma ihtimali olmuyor.
şimdi çay içerim .
sen ne yedin
canım Allah şifa versin inşallah babacığına. inşallah iyi olacak.selam canlarım..Özlediniz mi benii.
babama ameliyat kararı verildi inşallah p.tesi olacak ve dr lar çok olumlu konuşuyor..inşallah hayırlısıyla atlatacak dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar aklınıza geldikçe lütfen.
onun dışında 2 nöbet tuttum üst üste gün aşırı bugün gidip izin yaptırdım 3 hafta rapor izin idare edicem..inşallah iyi olur da..tatil planları da ertelendi iyi olursa inşallah birdaha ki haftaya gideriz..aman sağlık olsun herşey olur..
çok kaçamak yapmıyorum ama diyette olmuyor malum..topik size emanet listeyi de ben gelene kadar aranızda halledin garii..hepinizi çok çok öpüyorumm
neye geç kalacaksın ki. bi yere mi gideceksin .Oğlan uyudu kızı da dedesi parka götürdü ben de iki saat temizlik yaptım bişey yiyemedim şimdi oturdum bir bardak süt içtim şimdi akşama yapacağım çorbadan yetiştirirsem içebilirim geç kalmazsam tabi
Çorbayı şimdi yemeye yetiştirirsem yetişmezse akşam yerim demek istedim :)neye geç kalacaksın ki. bi yere mi gideceksin .
hava güzel . kız gitsin parka annesi. iyi ki dede var .
sağol canım aminRabbim şifa versin cnm sağ salim hayırlısı ile atlatacak baban inşallah.
sağol canım amin..daha iyiyim canım bizim şefe gösterdim akciğer filmimi fizikçiyle konuştum kesin kas ağrısı dediler içim rahatladı canım sağolasın sorduğun için..dinlenince geçecek inşallah..bu sıralar dinlenmek pek mümkün olmasa da..aman babam iyi olsun da biz hallederiz bi şekilde..canım Allah şifa versin inşallah babacığına. inşallah iyi olacak.
dua etmez miyiz hiç.
sen nasıl oldun sırt ağrıların vardı. röntgen mi çektirecektin . ne yaptın.
sağol canım amin..Hoşgeldinsersum özlettin kendini babana da Allah şifa versin
mesaj attım gördün müHoşgeldinsersum özlettin kendini babana da Allah şifa versin
Bol su iciorum cnm bide cok yogun okul o yuzden unutmaya calisiorumne yapıyorsun acıktığın zamanlarda
benim goji çayım var . ama içmeye çekiniyorum. tadı pek güzel değil .
birisi burda bana hibiskus çayı ikram etmişti.
daha doğrusu açık aldı hemen bardakta demledi.
çok güzeldi. ekşi aromalı . unutmazsam onu alacağım aktardan
cok ozledik canm iyiki geldin hosgeldinselam canlarım..Özlediniz mi benii.
Çok güzel olmuş güle güle kullanBugün eteğim bu.ben diktim 2 yıl önce
Daha önce buruya yüklemişmiydim bilmiyorum
sağol canım amin inşallah..Allah razı olsun çok duygulandım..çok teşekkür ederim..Bol su iciorum cnm bide cok yogun okul o yuzden unutmaya calisiorum
cok ozledik canm iyiki geldin hosgeldin
Ameliyat pazartrsiymis bigum onceden de hatirlatirsan ins kuran okumak istiorum baban icin cnm biliorum okumayi az kaldi ins guzel gunler gelicek diyeti takma kafana zaten sen beslenme duzeni oturttun baya
hoşbulduk canım..sağol aminnsersum hoşgeldin babanın durumunun iyiz gitmesine çok sevindim insallah kolaylıkla geçer Allah yardımcınız olsun
canım koşturmacada anlamamışsın açlığını galiba. iyi de olmuş.Sabahtandir ugrayamadim sabah dolmami yaptım çorba yaptım öğlen arası zaman kısıtlı diye ev işini tam yetistiremedim ama iyi geçti sayılır. Kaynanamla eltimde öğlen geldiler artık kızımın öğretmeni kalkınca onlarada yemek hazırladım. Çok yorruldum valla kosturmaktan pek bişey de yemedim birazdan maydanozlu cay yapacam içine yeşil cay atacam sonra da evi bir toplayayim
Evet anlamadım ne yedigimi bir patlıcan üç dört sarma yedim.canım koşturmacada anlamamışsın açlığını galiba. iyi de olmuş.
dikkat et kendine. öğretmeni sen mi davet ettin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?