Ne demek canimsağol canım amin inşallah..Allah razı olsun çok duygulandım..çok teşekkür ederim..
ne guzel dusunmussun davet ederek cnm ellerine saglik insan cidden kosusturma olunca aklina yemek gelmioSabahtandir ugrayamadim sabah dolmami yaptım çorba yaptım öğlen arası zaman kısıtlı diye ev işini tam yetistiremedim ama iyi geçti sayılır. Kaynanamla eltimde öğlen geldiler artık kızımın öğretmeni kalkınca onlarada yemek hazırladım. Çok yorruldum valla kosturmaktan pek bişey de yemedim birazdan maydanozlu cay yapacam içine yeşil cay atacam sonra da evi bir toplayayim
Evet canm
iyi tatiller cnm ne güzel görünüyor karlar. kayarak eritirsin üzülme sıkma kendni bu kadar :)Günaydın kızlar. Bulunduğum yerle Türkiye arasında 9 saat fark var. Burda daha sabahın 8:00 i.
Dün diyetimi gereksiz yere bozdum. Hatırlıyorsanız New York'ta da bozmuştum ama piş man değildim çünkü yediklerime değerdi. Ama dün aklıma gelince hala kusmak istiyorum. Keşke yemeseydim yendiğim herşey de berbattı. Hatta berbat kelimesi az gelir. Yazarken bile midem kalktı. Bu insanlar çöp öğütücüsü gibiler herşeyi yiyorlar.
Normalde uçuşumuz direk olcaktı hem saatini hemde uçuşu değiştirmişler Dallas aktarmalı geldik American Airlines kuşkusuz dünyanın en berbat havayolu şirketi. Ben THY na alışmışım Güler yüz tatlı söz güzel yemek. Bunların hiçbiri olmadığı gibi sorumlulukta yok. Sabahın 2:00 sinde gelebildik.
Şimdi kahvaltıda yine yememem gereken bisürü şey yedim sevmesemde aç kalmamak için yedim
Elma galan yesen sevmiyor musun?eskiden vücudumda daha fazla yağ olduğu için aç kalınca kendisini yağdan tolere ediyordu ama yağ azalıp kilo verdikçe daha çok acıkıyorum. daha çok yemek yiyesim geliyor.
akşamları acıktığmda yoğurt falan yiyorum cnm. daha kalorisi düşük yada hurma ile leblebi. zaten burada 18.23 saat akşam yemeğimi yiyorum şimdiElma galan yesen sevmiyor musun?
Ayyy 2 gündür gördüğüm ve yediğim şeylerden sonra bu resmî görmek iyi geldi.akşam yemeğim
bende doydum valla :)
Ayyy 2 gündür gördüğüm ve yediğim şeylerden sonra bu resmî görmek iyi geldi.
keyifli vakit geçirmeler canım iyi eğlenceler :)Neyse kızlar ben kaçayım. Eşim arabayı kiralamış geliyormuş yoldaymış. Şu an kaldığımız yer asıl gideceğimiz yer değil. Salt Lake City deyiz. Gece çok geç gelince araba da kiralayamadık geceyi burda geçirdik. Birazdan dağa gideceğiz. Park city denilen yer. Yemekler hariç çok güzel bir yer ara ara resim atarım.
iyi egkenceler cnm dikkat et mideni bozma yemen sorun degil tatilde hasta olma yeter yemeklerdenNeyse kızlar ben kaçayım. Eşim arabayı kiralamış geliyormuş yoldaymış. Şu an kaldığımız yer asıl gideceğimiz yer değil. Salt Lake City deyiz. Gece çok geç gelince araba da kiralayamadık geceyi burda geçirdik. Birazdan dağa gideceğiz. Park city denilen yer. Yemekler hariç çok güzel bir yer ara ara resim atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?