Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım amin inşallah..Allah razı olsun çok duygulandım..çok teşekkür ederim..
Ne demek canim
ne guzel dusunmussun davet ederek cnm ellerine saglik insan cidden kosusturma olunca aklina yemek gelmio

Günaydın kızlar. Bulunduğum yerle Türkiye arasında 9 saat fark var. Burda daha sabahın 8:00 i.
Dün diyetimi gereksiz yere bozdum. Hatırlıyorsanız New York'ta da bozmuştum ama piş man değildim çünkü yediklerime değerdi. Ama dün aklıma gelince hala kusmak istiyorum. Keşke yemeseydim yendiğim herşey de berbattı. Hatta berbat kelimesi az gelir. Yazarken bile midem kalktı. Bu insanlar çöp öğütücüsü gibiler herşeyi yiyorlar.
Normalde uçuşumuz direk olcaktı hem saatini hemde uçuşu değiştirmişler Dallas aktarmalı geldik American Airlines kuşkusuz dünyanın en berbat havayolu şirketi. Ben THY na alışmışım Güler yüz tatlı söz güzel yemek. Bunların hiçbiri olmadığı gibi sorumlulukta yok. Sabahın 2:00 sinde gelebildik.
Şimdi kahvaltıda yine yememem gereken bisürü şey yedim sevmesemde aç kalmamak için yedim

Eklentiler

• IMG_0996.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 28
iyi tatiller cnm ne güzel görünüyor karlar. kayarak eritirsin üzülme sıkma kendni bu kadar :)

Neyse kızlar ben kaçayım. Eşim arabayı kiralamış geliyormuş yoldaymış. Şu an kaldığımız yer asıl gideceğimiz yer değil. Salt Lake City deyiz. Gece çok geç gelince araba da kiralayamadık geceyi burda geçirdik. Birazdan dağa gideceğiz. Park city denilen yer. Yemekler hariç çok güzel bir yer ara ara resim atarım.

keyifli vakit geçirmeler canım iyi eğlenceler :)

iyi egkenceler cnm dikkat et mideni bozma yemen sorun degil tatilde hasta olma yeter yemeklerden

Selam kızlar son 2 günümmüş şimdi msj geldi şükürler olsun.

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2 domates
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Canım ekmek yemek istemedi

Öğlen
Sütlü kahve
6 tane çiğ badem
1 ceviz

Akşam
Fırında tavuk
Salata
1 bardak ayran

A aaadddaaa canım yanlış hatırlamıyorsam sen bir ara ekmek yemedim ama kilo vermeme pek bir faydası olmadı mı demiştin bu konuda bilgilendirirsen sevinirim canım.
Nedense bu aralar canım hiç ekmek yemek istemiyor sanki ekmek yeyince rahatsız oluyorum. Halbuki sadece kahvaltıda 1 dilim yiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…