Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canim ben ekmek yerine bolca ceviz badem yiuodum o yuzden kilo vermedim yaglanma oldu aksine ama benm bunyemde boyle oldu mesela bazi arkadaslar da hic ekmek yemeden verio suan bnde sabah oglen yiyorum sadece tokluk suremi uzatio benm zaten bir dilim ekmek tam bugday 25 kalori hicbisey degil

Anladım canım teşekkür ederim. Ya bilmiyorum ama bir kaç gündür canım ekmek yemek istemiyor zaten kahvaltıda yiyordum ben 1 dilim sadece o zaman pek etki edeceğini sanmıyorum. Ceviz zaten günde sadece 2 tane yiyorum badem de arada bazen 3 tane.

Herkese iyi uykular.
Bugün biraz sıkıntılı geçti. Burası Uludağ gibi bir yer değil. Sistemi farklı. O yüzden önce kalacağımız tatil kulübüne gidip dairemize yerleştik. Sonra markete gidip yemeklik alışveriş yaptık. Sonra gidip kayaklarımızı falan kiraladık o kadar oyalandıkki akşam oldu. Biz ebeveynler olarak eğlenmedik ama çocuklar çok eğlendiler. Kardan adamlar yaptılar, buz pateni yaptılar şimdide oyuncaklarıyla oynuyorlar.
Kahvaltıda pankek falan yemiştim öğlen marketten hindili sandviç aldık yedik. Sonra ben zencefilli yeşil çay içtim. Akşamda yoğurtlu makarna yapıp yedik. Resmen basit bir makarnayı bile özlemişiz çok iyi geldi.
Kahvaltı içinde zeytin peynir falan aldık yarın sabah onları yeriz Allah izin verirse. Dışarda bişey yemeyince midelerimiz düzeldi çok şükür.

Eklentiler

• IMG_0449.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0450.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0451.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0452.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 39
rica ederim ne demek
canin istemiosa yeme canim istedginde yersin zezenin dedigi gbi ben doymak icin cevizle bademi fazla yiyodum sanirim o yuzden bana yaramadi

Eki Görüntüle 1960962
Kahvaltim tatliyi yemeyecektim ama bitti dünde sadece yarin dilim yemistim malum dönem yüzünden canım tatli çok istiyor
kahvaltıda yemen iyi olmuş. sonra yakmak daha zor olacaktır
ben bugün kahvaltımı yapamadım. yani sadece 1 yumurta yiyebildim .fındık yiyemedim. koşturdum baya. olmadı. şimdi 1 çay aldım kantinden. 1 paket çubuk kraker.

Ekmeğin hepsini yemedim biberin bitince biraktim. Acı yiyince kendimi uzun süre yok hissediyorum. Kizi okula biraktim geldim merdivenleri süpürdüm sildim şimdi de ev işine basliyacam.
Bugün tartildim +dayım bu dönem geçmeyen kadar gr veremem.

hatalıdır bence. oluyor bazen tartıdan. regl olacaksan da olur
bence güzel gidiyorsun. birden kilon eksilcek.

bu sabah bütün tavuk haşladım. abla bulgur pilavı yapacak suyuna
ben de gidince çorba yaparım kalırsa suyundan.
kendime sebze soteledim.
soğan. kabak. patlıcan. biber ile.
soğuyunca üzerine ton balığı koyacağım 1 kutu. onu getirdim.
başka bi şey yok.
sabah 1 haşlanmış yumurta yedim. az peynir attım ağzıma. yetişemedim malesef kahvaltımı yapamadım. buraya gelince 1 paket çubuk kraker ile çay içtim.

Günaydın kızlarrr @demirleke çubuk krakerle doyacak mısın öğlene kadar tutmaz o seni tost sandviç yok mu kantinde
canım evde 1 haşlanmış yumurta yedim. az da peynir atabildim ağzıma.
tost yemem canım sandiviç de yemem kantinden. bi kaç kez yedim aşırı yanma yaptı midem. yediğime pişman oldum. bi şeyi dokundu ama bilemedim.
dayanırım. . bu da kırılma noktasıdır belki diye düşündüm
öğlen sağlam yemeğim var. bol getirdim.
markete gittim az önce . ev için bi şeyler aldım. süt de aldım. belki onu da içerim. mısır gevreği de aldım. yani aç kalmam . bi sürü şey var yanımda. tost ekmeği de yiyebilirim sebzelerimin yanında . eve çocuklar için aldım.

Kahvaltım
2 dilim tb ekmeği
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
3 çeri domates

Aslında akşamdan ıspanak kavurmam vardı üzerine yumurta kıracaktım kızım sucuklu yumurta istedi sucuklar ona yumurtalar bana :) sucuklar kızarırken tavada peçeteyle yağını da aldım kalorili olmamıştır

Dün öğlen yemek yemeyince akşama kadar çok acıktım gereksiz şeyler yedim kan şekerim çok düşmüş sanırım akşam tıkandım az yedim
1 kase mercimek çorbası
Patates püresi yatağında ıspanaklı rulo tavuk
Püreden 2 Çatallık aldım tavuktan da küçük bir parça aldım

ama bebişim . uzun süre kendini aç bırakma emziriyorsun. ve uzun süre aç kalmak yemeklere saldırmak demek. yemek yemek doymamak demek . ben öyle oluyorum.

Dün çok kızdım kendime 2 saat temizlik yaptıktan sonra markete gittim gelince yemeyi yetiştireyim diye uğraştım tavuk salata çorba derken uğraştırdı beni yorgunluğun üstüne bi de çocuklar vücudum dökülüyordu bi de hasta mı olcam ne halsizim ne gerek vardı rulo tavuğa yap ıspanak yemeyini yesin adam kızdım kendime yorgunluğun üstüne gerek yoktu

ben de öyle yapıyorum . önden hazır ediyorum. pırasalı yumurta aşırı tok tutyor mesela.

öğlen yemeğimin resmini atarım .
dün burada öğlen yediğim kurufasulye ve salata beni tabi mahvetti . aşırı gaz yaptı . karnım davul gibi kocaman oldu.
eve gittim hala acıkmamıştım.
gittiğimde çocuklar parktaydı. abladan teslim aldım çocukları saat 7 de eve çıktım. çocukları yedirdim. kendime kahve yaptım. 1 su bardağı türk kahvesi
onlar yemek yerken bi de evi süpüreyim dedim. batmış ev. maşallah her yer iplik toz kağıt kırpığı.
kahvem buz oldu . eşim geldi. o da yedi. çocuklar yattı derken kahvemi ancak içtim.
üstüne bi de az karbonat attığım suyu içitim. kuru fasulye hala midemdeydi sanki. daha da pişirmem sanırım. bezdim.

aynı ben .
uzun süre uğraştıran şeyler yapmazsın artık. taaa ki kendini iyi hissedene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…