- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
canim ben ekmek yerine bolca ceviz badem yiuodum o yuzden kilo vermedim yaglanma oldu aksine ama benm bunyemde boyle oldu mesela bazi arkadaslar da hic ekmek yemeden verio suan bnde sabah oglen yiyorum sadece tokluk suremi uzatio benm zaten bir dilim ekmek tam bugday 25 kalori hicbisey degilSelam kızlar son 2 günümmüş şimdi msj geldi şükürler olsun.
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2 domates
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
Canım ekmek yemek istemedi
Öğlen
Sütlü kahve
6 tane çiğ badem
1 ceviz
Akşam
Fırında tavuk
Salata
1 bardak ayran
A aaadddaaa canım yanlış hatırlamıyorsam sen bir ara ekmek yemedim ama kilo vermeme pek bir faydası olmadı mı demiştinbu konuda bilgilendirirsen sevinirim canım.
Nedense bu aralar canım hiç ekmek yemek istemiyor sanki ekmek yeyince rahatsız oluyorum. Halbuki sadece kahvaltıda 1 dilim yiyordum.
Anladım canım teşekkür ederim. Ya bilmiyorum ama bir kaç gündür canım ekmek yemek istemiyor zaten kahvaltıda yiyordum ben 1 dilim sadece o zaman pek etki edeceğini sanmıyorum. Ceviz zaten günde sadece 2 tane yiyorum badem de arada bazen 3 tane.canim ben ekmek yerine bolca ceviz badem yiuodum o yuzden kilo vermedim yaglanma oldu aksine ama benm bunyemde boyle oldu mesela bazi arkadaslar da hic ekmek yemeden verio suan bnde sabah oglen yiyorum sadece tokluk suremi uzatio benm zaten bir dilim ekmek tam bugday 25 kalori hicbisey degil
rica ederim ne demekAnladım canım teşekkür ederim. Ya bilmiyorum ama bir kaç gündür canım ekmek yemek istemiyor zaten kahvaltıda yiyordum ben 1 dilim sadece o zaman pek etki edeceğini sanmıyorum. Ceviz zaten günde sadece 2 tane yiyorum badem de arada bazen 3 tane.
kahvaltıda yemen iyi olmuş. sonra yakmak daha zor olacaktırEki Görüntüle 1960962
Kahvaltim tatliyi yemeyecektim ama bitti dünde sadece yarin dilim yemistim malum dönem yüzünden canım tatli çok istiyor
Ekmeğin hepsini yemedim biberin bitince biraktim. Acı yiyince kendimi uzun süre yok hissediyorum. Kizi okula biraktim geldim merdivenleri süpürdüm sildim şimdi de ev işine basliyacam.kahvaltıda yemen iyi olmuş. sonra yakmak daha zor olacaktır
ben bugün kahvaltımı yapamadım. yani sadece 1 yumurta yiyebildim .fındık yiyemedim. koşturdum baya. olmadı. şimdi 1 çay aldım kantinden. 1 paket çubuk kraker.
hatalıdır bence. oluyor bazen tartıdan. regl olacaksan da olurEkmeğin hepsini yemedim biberin bitince biraktim. Acı yiyince kendimi uzun süre yok hissediyorum. Kizi okula biraktim geldim merdivenleri süpürdüm sildim şimdi de ev işine basliyacam.
Bugün tartildim +dayım bu dönem geçmeyen kadar gr veremem.
canım evde 1 haşlanmış yumurta yedim. az da peynir atabildim ağzıma.Günaydın kızlarrr @demirleke çubuk krakerle doyacak mısın öğlene kadar tutmaz o seni tost sandviç yok mu kantinde
ama bebişim . uzun süre kendini aç bırakma emziriyorsun. ve uzun süre aç kalmak yemeklere saldırmak demek. yemek yemek doymamak demek . ben öyle oluyorum.Dün öğlen yemek yemeyince akşama kadar çok acıktım gereksiz şeyler yedim kan şekerim çok düşmüş sanırım akşam tıkandım az yedim
1 kase mercimek çorbası
Patates püresi yatağında ıspanaklı rulo tavuk
Püreden 2 Çatallık aldım tavuktan da küçük bir parça aldım
ben de öyle yapıyorum . önden hazır ediyorum. pırasalı yumurta aşırı tok tutyor mesela.Kahvaltım
2 dilim tb ekmeği
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
3 çeri domates
Aslında akşamdan ıspanak kavurmam vardı üzerine yumurta kıracaktım kızım sucuklu yumurta istedi sucuklar ona yumurtalar bana :) sucuklar kızarırken tavada peçeteyle yağını da aldım kalorili olmamıştır
aynı ben .Dün çok kızdım kendime 2 saat temizlik yaptıktan sonra markete gittim gelince yemeyi yetiştireyim diye uğraştım tavuk salata çorba derken uğraştırdı beni yorgunluğun üstüne bi de çocuklar vücudum dökülüyordu bi de hasta mı olcam ne halsizim ne gerek vardı rulo tavuğa yap ıspanak yemeyini yesin adam kızdım kendime yorgunluğun üstüne gerek yoktu
Hiç oturamadım yerime habire bileylerle uğraştım adam da hanım evde keyfine bakıyor diye düşünüyordur totom yer yüzü görmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?