Ben her zaman böyle oluyorum canım mesela normalde maydanoz kaynatinca vücudum da ödem falan pek kalmıyor dün akşam ictim ama olmadı ödem kalıyor ama olursa da özellikle ikinci gün resmen bir beden kuculuyorum az kaldi insallah son aylarda erken oluyordu bu ay düzene girdi galiba zamanını bekliyorhatalıdır bence. oluyor bazen tartıdan. regl olacaksan da olur
bence güzel gidiyorsun. birden kilon eksilcek.
bu sabah bütün tavuk haşladım. abla bulgur pilavı yapacak suyuna
ben de gidince çorba yaparım kalırsa suyundan.
kendime sebze soteledim.
soğan. kabak. patlıcan. biber ile.
soğuyunca üzerine ton balığı koyacağım 1 kutu. onu getirdim.
başka bi şey yok.
sabah 1 haşlanmış yumurta yedim. az peynir attım ağzıma. yetişemedim malesef kahvaltımı yapamadım. buraya gelince 1 paket çubuk kraker ile çay içtim.
Ay erkeklerin bu hatlarından nefret ediyorum kendileri bir parça bi iş yapsalar abartiyorlar ama kadınların hallerinden anlamiyorlar
yaranamazsııııınnnnnnnnnnnn . yormayacaksın canım kendini . beebeen var
yani . öyle . mümkünse eşin yardımcı olsun. oluyor muAy erkeklerin bu hatlarından nefret ediyorum kendileri bir parça bi iş yapsalar abartiyorlar ama kadınların hallerinden anlamiyorlar
ay bi ara o kadar çok istedim ki. eşim almadı.Kızlar aramızda hali yikama makinası kullanan var mi bana markasını memnun olup olmadığınızı soylermisiniz galiba marka söyleyince burda olmuyor ozelden de msj yazarsanız memnun olurum
Canım eşimin kursları oluyor ekstradan biraz ticaret merakı da var bir zamanlarında onunla vakit geçiriyor ama bana yaptığı en buyuk iyilik isim olduğunda evdeyse cocuklara bakıyor oğlanı dışarı çıkarıyor. Temizlik zamanı da hali toplayın sermeye perde asmaya falan yardımcı olur o kadaryani . öyle . mümkünse eşin yardımcı olsun. oluyor mu
Bende elinde bezle gezmekten yoruldum geçen akşam oğlum ben spor yaparken ablasının çantasından siyah pastel boya almış kapı hali ne bulsa boyamis bende artık yorgunluktan kapıları sildim haliyi biraktim cay vs .... de çok dökülüyor cocuklu ev her bişey oluyor bende biraz takintiliyim artık bana şart.ay bi ara o kadar çok istedim ki. eşim almadı.
sanıyorum alsaydı habire yıkardım elimden düşüremezdim.
o nedenle almamış olabilir.
araştırdığımda vestel . arçelik vs duydum.
ama bilemiyorum
Aynı benim heriffAy erkeklerin bu hatlarından nefret ediyorum kendileri bir parça bi iş yapsalar abartiyorlar ama kadınların hallerinden anlamiyorlar
evet yeter şekercim. daha ne olsun.Canım eşimin kursları oluyor ekstradan biraz ticaret merakı da var bir zamanlarında onunla vakit geçiriyor ama bana yaptığı en buyuk iyilik isim olduğunda evdeyse cocuklara bakıyor oğlanı dışarı çıkarıyor. Temizlik zamanı da hali toplayın sermeye perde asmaya falan yardımcı olur o kadar
Canım ben de o markadan varBende elinde bezle gezmekten yoruldum geçen akşam oğlum ben spor yaparken ablasının çantasından siyah pastel boya almış kapı hali ne bulsa boyamis bende artık yorgunluktan kapıları sildim haliyi biraktim cay vs .... de çok dökülüyor cocuklu ev her bişey oluyor bende biraz takintiliyim artık bana şart.
Ben arn. ..a hydra rain onu duusunuyorum 2400w
bence iyi araştır. pek güvenmedim o markaya . çünkü yeni bi firma.Bende elinde bezle gezmekten yoruldum geçen akşam oğlum ben spor yaparken ablasının çantasından siyah pastel boya almış kapı hali ne bulsa boyamis bende artık yorgunluktan kapıları sildim haliyi biraktim cay vs .... de çok dökülüyor cocuklu ev her bişey oluyor bende biraz takintiliyim artık bana şart.
Ben arn. ..a hydra rain onu duusunuyorum 2400w
onlar hoşuma gidiyor ama abartmak istemiyorum.Bende buharlı temizleyici de var yerleri de onunla temizliyorum içime siniyor
Tam olarak hangi şu üç dört çeşidi var.Ama daha çok yıkamadım birkaç kere yıkadım halıları koltukları falan temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?