Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben her zaman böyle oluyorum canım mesela normalde maydanoz kaynatinca vücudum da ödem falan pek kalmıyor dün akşam ictim ama olmadı ödem kalıyor ama olursa da özellikle ikinci gün resmen bir beden kuculuyorum az kaldi insallah son aylarda erken oluyordu bu ay düzene girdi galiba zamanını bekliyor

Kızlar aramızda hali yikama makinası kullanan var mi bana markasını memnun olup olmadığınızı soylermisiniz galiba marka söyleyince burda olmuyor ozelden de msj yazarsanız memnun olurum

Kızlar aramızda hali yikama makinası kullanan var mi bana markasını memnun olup olmadığınızı soylermisiniz galiba marka söyleyince burda olmuyor ozelden de msj yazarsanız memnun olurum
ay bi ara o kadar çok istedim ki. eşim almadı.
sanıyorum alsaydı habire yıkardım elimden düşüremezdim.
o nedenle almamış olabilir.
araştırdığımda vestel . arçelik vs duydum.
ama bilemiyorum

yani . öyle . mümkünse eşin yardımcı olsun. oluyor mu
Canım eşimin kursları oluyor ekstradan biraz ticaret merakı da var bir zamanlarında onunla vakit geçiriyor ama bana yaptığı en buyuk iyilik isim olduğunda evdeyse cocuklara bakıyor oğlanı dışarı çıkarıyor. Temizlik zamanı da hali toplayın sermeye perde asmaya falan yardımcı olur o kadar

ay bi ara o kadar çok istedim ki. eşim almadı.
sanıyorum alsaydı habire yıkardım elimden düşüremezdim.
o nedenle almamış olabilir.
araştırdığımda vestel . arçelik vs duydum.
ama bilemiyorum
Bende elinde bezle gezmekten yoruldum geçen akşam oğlum ben spor yaparken ablasının çantasından siyah pastel boya almış kapı hali ne bulsa boyamis bende artık yorgunluktan kapıları sildim haliyi biraktim cay vs .... de çok dökülüyor cocuklu ev her bişey oluyor bende biraz takintiliyim artık bana şart.
Ben arn. ..a hydra rain onu duusunuyorum 2400w

evet yeter şekercim. daha ne olsun.

Canım ben de o markadan var

bence iyi araştır. pek güvenmedim o markaya . çünkü yeni bi firma.
daha eski firmalar bu konuda daha iyidir diye düşündüm.

evimde benim de pastel şeyleri var. kapı vs siliyorum da. geçen siyah pasteli benim kız almış giydirme sandalyeme sürmüş. işte onu silemedim. bi de 5 ay önce kırmızı ruj sürmüştü giydirme sandalyelere. artık iyice battı benim eşyalar. halı yıkama şart . ya da yıkama şirketi çağıracağım . 1 yıl önce eşim bi arkadaşının araba yıkama firmasından kalan büyük bi yıkama makinası getirmişti. ve her yeri yıkamıştım. gel gör ki yine aynı . leş oldu.

Ama daha çok yıkamadım birkaç kere yıkadım halıları koltukları falan temizliyorum

Temizlik şirketi çok güzel oluyor arkadaşa geldiler yatakları halıları buharla temizlediler ohh misss

Daha da iyileri vardır orta bi ürün gibi geldi bana ben alalı 6 sene bitti

Ama daha çok yıkamadım birkaç kere yıkadım halıları koltukları falan temizliyorum
Tam olarak hangi şu üç dört çeşidi var.
Kullanıcı yorumlarını okudum genelde fena değil bende aylık genel temizlik yaparken halıları biraz fazla islatir çeker guneslendiririm koltukları sonbaharda yikama makinasıyla komsumunki onla yikadim tertemiz oldu ama sağolsunlar dört koldan rezil ettiler örtü de kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…