zaten çamaşır suyu kullanmamak için sirkeli su yapıyoruz .mikropları öldürüyor diye. organik olsun kimyasallar olmasın diye. sen önce kimyasal . sonra organik kullanıyorsun.Sirkeli şuyla da siliyorum önce çamaşır suyu ardından da sirkeli su :)
Canım bence o kadar fazla abartma belli titiz bir hanimsin ama çocukların her zaman böyle hijyenik ortamlar bulamaz biraz da bağışıklık sistemleri alışkın olsun bunu çoğu dr da söylüyor sen gene içme konusunda elinden geleni yap ama ev temizliğinde biraz esnek ol. Tabi bu benim görüşümSirkeli şuyla da siliyorum önce çamaşır suyu ardından da sirkeli su :)
bence lazım bi şey ev için . özellikle çocuklu evlere.ama koyacak yer yok.Tam olarak hangi şu üç dört çeşidi var.
Kullanıcı yorumlarını okudum genelde fena değil bende aylık genel temizlik yaparken halıları biraz fazla islatir çeker guneslendiririm koltukları sonbaharda yikama makinasıyla komsumunki onla yikadim tertemiz oldu ama sağolsunlar dört koldan rezil ettiler örtü de kullanmiyorum
Ben de onu düşünüyorum ışte eşim ar..lik sormuş arkadasi satiyor hali yikamasi pek randimanli degil demis vazgectim ondanHydra plus rain
Çok iyi değil ama dikkatli kullan sana da zarar özellikle solunum yollarinaBen çok çamaşır suyu kullanırım canım elimden düşmez
Aynen banyoya bir döküyordum üzerine de porçöz ooohh tam zehirlenmelik artık öyle yapmıyorumÇok iyi değil ama dikkatli kullan sana da zarar özellikle solunum yollarina
bende adet olmak izereyim cnm ay bi halsizlik var sorma benim de hic tatli istemio nedense meyve bile yiyesim gelmio yemiorum da 4 gundur bugun sadece midem guruldayinca oglen yemegimi one cektimEki Görüntüle 1960962
Kahvaltim tatliyi yemeyecektim ama bitti dünde sadece yarin dilim yemistim malum dönem yüzünden canım tatli çok istiyor
ogun atlamamaya calis canm daha cok saldirisin benim de bi zamanlar en cok yaptgim seydiDün öğlen yemek yemeyince akşama kadar çok acıktım gereksiz şeyler yedim kan şekerim çok düşmüş sanırım akşam tıkandım az yedim
1 kase mercimek çorbası
Patates püresi yatağında ıspanaklı rulo tavuk
Püreden 2 Çatallık aldım tavuktan da küçük bir parça aldım
canım o kadar çok araştırdım ki bu süpürgeyi ve daha 10 yıl önceden bildiğim bi makinaydı.@demirleke bende senin süpürgeden istiyorum çekişi nasıl çok güzel demi be karara aldın
vc lerde çamaşır suyunu ben de kullanıyorum ama mümkün olduğunca az . yani ayda 1 kez çamaşır suyu. genellikle çamaşır yıkama deterjanı ile yıkıyorum vc leriAynen banyoya bir döküyordum üzerine de porçöz ooohh tam zehirlenmelik artık öyle yapmıyorum
Canım ben her zaman dökerim kaç kişi kullanıyoruz sonuçta mikroplar anca temizleniyor gibi geliyor üzerine de bulaşık deterjanı ohhvc lerde çamaşır suyunu ben de kullanıyorum ama mümkün olduğunca az . yani ayda 1 kez çamaşır suyu. genellikle çamaşır yıkama deterjanı ile yıkıyorum vc leri
Canım marketten bulaşık makinesi parlatıcısı al geçerr tecrübeyle sabittirBenim esim de bembeyaz halima cay doktu hemen sildim ama hala leke var o yuzden yikamaya vermem gerekio haftasonu da hem annemler hem kayinvalidemler gelcek simdi veremem en iyisi evde tekrar sileyim
Aynen banyoya bir döküyordum üzerine de porçöz ooohh tam zehirlenmelik artık öyle yapmıyorum
Evet geciriryorCanım marketten bulaşık makinesi parlatıcısı al geçerr tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?