Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sirkeli şuyla da siliyorum önce çamaşır suyu ardından da sirkeli su :)
Canım bence o kadar fazla abartma belli titiz bir hanimsin ama çocukların her zaman böyle hijyenik ortamlar bulamaz biraz da bağışıklık sistemleri alışkın olsun bunu çoğu dr da söylüyor sen gene içme konusunda elinden geleni yap ama ev temizliğinde biraz esnek ol. Tabi bu benim görüşüm

bence lazım bi şey ev için . özellikle çocuklu evlere.ama koyacak yer yok.
süpürge yeni aldık . 10 ay olmadı galiba daha. phi..lps marathon aldık. çok memnunuz . ama yıkamaya daha cesaret edemedim
halıları yıkamaya veriyorum . koltuk kılıflarım da çıkıyor yıkanıyor . ama sandalyeler . offf. makinam olsa yollamam yıkamaya kendim yıkarım vallahi. zaten seviyorum öyle işlerle uğraşmayı.

Ben de halıları yıkamaya veriyorum halıları kurutmak zor geliyor tatile giderken falan veriyorum halıları alış vaktini de dönüşe getiriyoruz

Eki Görüntüle 1960962
Kahvaltim tatliyi yemeyecektim ama bitti dünde sadece yarin dilim yemistim malum dönem yüzünden canım tatli çok istiyor
bende adet olmak izereyim cnm ay bi halsizlik var sorma benim de hic tatli istemio nedense meyve bile yiyesim gelmio yemiorum da 4 gundur bugun sadece midem guruldayinca oglen yemegimi one cektim

ogun atlamamaya calis canm daha cok saldirisin benim de bi zamanlar en cok yaptgim seydi

@demirleke bende senin süpürgeden istiyorum çekişi nasıl çok güzel demi be karara aldın
canım o kadar çok araştırdım ki bu süpürgeyi ve daha 10 yıl önceden bildiğim bi makinaydı.
tabi yıllar içinde kendini yenilemiş. ablam kullanıyordu 7 yıldır.
bi de yengemde gördüm 1 yıl önce.
o da memnun ki memnun olmayanı görmedim . en iyi süpürge o bana kalırsa.

ben en düşük modelini aldım. marathhon un .
çünkü diğerleri ile arasındaki fiyat farkı koldan kumandalı olması.
renk farkı. vs vs
çekim gücünde değişiklik yok. a sınıfı yine
önceki makinam 14 yıllıktı . koldan kumandalıydı . arçeliikdi
ama bozuldu.
fırsat bu fırsat dedim ve aldık.
ben 760 a aldım galiba. ki aşırı bi indirimde idi. takipteydim.
anneler gününde özellikle bu makinalarda indirim fazla oluyor . takip et .
benimkinin modeli 9919

incecik tozları bile çekiyor. halıyı da kaldırıyor resmen . 6 m² halıyı yani. kol kuvvetin iyi ise tam sana göre. tek şikayet zor kullanıldığı yönünde ama emiş ayarı ile onu da halledersin.

Aynen banyoya bir döküyordum üzerine de porçöz ooohh tam zehirlenmelik artık öyle yapmıyorum
vc lerde çamaşır suyunu ben de kullanıyorum ama mümkün olduğunca az . yani ayda 1 kez çamaşır suyu. genellikle çamaşır yıkama deterjanı ile yıkıyorum vc leri

Benim esim de bembeyaz halima cay doktu hemen sildim ama hala leke var o yuzden yikamaya vermem gerekio haftasonu da hem annemler hem kayinvalidemler gelcek simdi veremem en iyisi evde tekrar sileyim

vc lerde çamaşır suyunu ben de kullanıyorum ama mümkün olduğunca az . yani ayda 1 kez çamaşır suyu. genellikle çamaşır yıkama deterjanı ile yıkıyorum vc leri
Canım ben her zaman dökerim kaç kişi kullanıyoruz sonuçta mikroplar anca temizleniyor gibi geliyor üzerine de bulaşık deterjanı ohh

Benim esim de bembeyaz halima cay doktu hemen sildim ama hala leke var o yuzden yikamaya vermem gerekio haftasonu da hem annemler hem kayinvalidemler gelcek simdi veremem en iyisi evde tekrar sileyim
Canım marketten bulaşık makinesi parlatıcısı al geçerr tecrübeyle sabittir

Parlatıcıyı hallının üzerine dök ve bezle sil geçer istersen önce küçük bir yerinde dene zarar vermediğini görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…