Hayırdır filizcim kötü bişey yoktur umarım@sersumcum babana şifalar diliyorum dualarımız onunla sağlığına kavuşur inşallah tez zamanda
bende izin isticektim bu aralar kafam çok karışık kendimi toplamam lazım
Allah razı olsun canım benim..sen kafanı toparla gel.. her şey olacağına varır hayırlısı..@sersumcum babana şifalar diliyorum dualarımız onunla sağlığına kavuşur inşallah tez zamanda
bende izin isticektim bu aralar kafam çok karışık kendimi toplamam lazım
Inşallah hayırlı sonuçlarla donersin canım pazartesi dua edelim baban içinSağol canım Allah hepinizden razı olsun..
Pazartesi sabahı inşallah ameliyat canım..O iyi olsun da yorgunluk geçer
Allah hepinizden razı olsun kızlarInşallah hayırlı sonuçlarla donersin canım pazartesi dua edelim baban için
Çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcısı olsun insanların..Umarım yaralanan yoktur..Allah korusunKızlar merkez üssü Adiyaman samsat 5.8 deprem oldu bizde burda 4.5 şiddetinde sallandik samsatta yıkılan evler olmuş Allah yardımcıları olsun
Bence saray lokumu varya muhallebiyi hindistancevizi yayili tepsiye dok soğuğunda üstüne muzu ezip üstüne sur içine cevizde koy yada antepfıstığı yağsız sekeride çok koyma muz dengeler tarcinda koy üstüne hem hafif hem saglikli
cok gecmis olsun cnm ins bisey yokturKızlar merkez üssü Adiyaman samsat 5.8 deprem oldu bizde burda 4.5 şiddetinde sallandik samsatta yıkılan evler olmuş Allah yardımcıları olsun
Ben olsam aynı şeyi yiyemem bu kadarBende ikindi sutlu kahve 7 badem kayisi bir hurma yedim doyetimde vardi hirma kayisi ama yemiodum bikac gundur smdi esimle yemege ciktik 1 adet wasa yanima aldm tavuk salata yogurt gidaklicam boyle gderse
Her akşam tavuk salata ayran yiyorsun neredeyse ben iki gün üst üste yedim gına geldi değiştir menünü bence iyice sıkılcannBende ikindi sutlu kahve 7 badem kayisi bir hurma yedim doyetimde vardi hirma kayisi ama yemiodum bikac gundur smdi esimle yemege ciktik 1 adet wasa yanima aldm tavuk salata yogurt gidaklicam boyle gderse
ayy kiyamam ya insanlara yazik ins bisey olmamistir kimseyeBen olsam aynı şeyi yiyemem bu kadar
Canım yaralı varmış ama ayrıntıları tam bilmiyorum ama koyun birinde yarısı yıkılmış diğeri de kullanılmaz halde imiş
haklisin cnm aslinda bicok cesit var diyetimde ama ben tavuk manyagiyim resmen bi ara kahvaltida da yiyodumHer akşam tavuk salata ayran yiyorsun neredeyse ben iki gün üst üste yedim gına geldi değiştir menünü bence iyice sıkılcann
Yok artık:) :)ayy kiyamam ya insanlara yazik ins bisey olmamistir kimseye
haklisin cnm aslinda bicok cesit var diyetimde ama ben tavuk manyagiyim resmen bi ara kahvaltida da yiyodum
haklisin cnm aslinda bicok cesit var diyetimde ama ben tavuk manyagiyim resmen bi ara kahvaltida da yiyodum
Aynen:)Yok artık:) :)
gerçekten
miayyyy dayanaman
aynen canm yiyodum valla ne guzel seyler yapmissin afiyet olsun canm sur ic bnce de ben de her aksam iciorum cok iyi gelio bugun gerci elma yedim degisiklik olsun dieAkşam bulgurlu patates çorbası yaptım bir küçük kase yedim üstüne bir cay kaşığı pulbiber limon
Akşam sıcak ekmek yapmıştım dayanamadim bir kahvefincani tabağı kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?