Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah kahvaltm ayni 1 yumurta peynir wasa bi tane domates salatalik 2 ceviz en sevdgim ogun oglen de tavuk salata ayran
afiyet olsun . ben de 1 küçük ton balığı açtım . 1 dilim ekmek ile onu yiyorum
birazdan sebze yemeğimi yiycem. onun da üzerinde az ton balığı var

Eşim pazardan muz almıştı olmuşları almış kötü olmak üzere muzlu pasta yapmayı düşünüyorum kızla yerler

Eşim pazardan muz almıştı olmuşları almış kötü olmak üzere muzlu pasta yapmayı düşünüyorum kızla yerler
yap canım . yerler .
yulaf ile yapıp , pişirip kendin de yiyebilirsin. nette çok tarif var .

Geçtiğimiz yaz hamileydim 2 kere ev taşıdım derken kuru yapamadım dolmalık her sene yaparım normalde bu sene yapıcam ama patlıcan biber kabak

Geçtiğimiz yaz hamileydim 2 kere ev taşıdım derken kuru yapamadım dolmalık her sene yaparım normalde bu sene yapıcam ama patlıcan biber kabak
Benimde bitmişti hazır aldım yazın çok bozuldu patlıcan zaten hep hazır alıyorum biberimiz çok olunca pul biber yapıyorum salça falan patlıcan için zaman bulamıyorum

Bence saray lokumu varya muhallebiyi hindistancevizi yayili tepsiye dok soğuğunda üstüne muzu ezip üstüne sur içine cevizde koy yada antepfıstığı yağsız sekeride çok koyma muz dengeler tarcinda koy üstüne hem hafif hem saglikli

1 tane de kırmızı elma yedim.
pek doymadım gibi oldu.
şükür şimdi iyi hissediyorum

selam kızlar...sabahtan hastaneye gittik tahliller halloldu yarına sonuçlarla anesteziye gidilecek yatış yapılacak..inşallah iyi olacak..çoook yoruldum ama ..tüm işlemler aynı yerde değil ki..göğüsü hastanenin bir ucuna koymuşlar ayrı bina hastalara Allah yardım etsin insan oraya gidene kadar soluksuz kalır ölür valla
Arabayı almak için en az 1.5 km rampa çıkıyorsun önündeki otoparkta yer yok..Allah sağlık versin hastaneye düşürmesin kimseyi valla..nefes nefese kaldım..babam bekledi tabii..ama o da yoruldu..neyse yarın bitecek inşallah..
sabah yarım muz yemiştim gelince 1.5 ince sokak simiti peynir zeytin yedim
dün akşam tavuk sote yemiştim..yarına tartılmayı unutmazsam gelir bildirim yaparım..

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı

filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017 liste yaptı

özlemm1990:3 Şubat 2017 liste yaptı

ficans:10 Şubat 2017 liste yaptı

sabahvesen:17 Şubat 2017 liste yaptı

aaadddaaa24 Şubat 2017 liste yaptı

Z zeze_35 :3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

sersum:24 Mart 2017
Z zeze_35 kolay gelsin şimdiden canım...

Baya yoruldun cnm ama degcek sonuclara ins oyle inaniyorum o kosusturmada menun de gayet iyi

canım benim dualarımız babanla
ameliyat günü ne zaman canım .
Allah ım şifasını verecek inşallah . sen de çok yorulmuşsun . işte ana baba bu günleri gördükçe sizinle daha da gurur duyuyordur

Baya yoruldun cnm ama degcek sonuclara ins oyle inaniyorum o kosusturmada menun de gayet iyi
Aman o iyi olsun da yorulayım canım..sağol

canım benim dualarımız babanla
ameliyat günü ne zaman canım .
Allah ım şifasını verecek inşallah . sen de çok yorulmuşsun . işte ana baba bu günleri gördükçe sizinle daha da gurur duyuyordur
Sağol canım Allah hepinizden razı olsun..
Pazartesi sabahı inşallah ameliyat canım..O iyi olsun da yorgunluk geçer

tünaydın kızlar

20 dakika önce

1 lokma çiğköfte dürüm yedim.

aslında hepsini yiyecektim 1 lokma aldım bıçakla kesip. beğenmedim acısı vs yok tadı da yoktu bıraktım kardeşime

üzerine 1 sade türk kahvesi içtim

birazdan 1 kase çorba ile salata ve turşu acı biber yiyeceğim.

öğle yemeğimi geç yiyeceğim çünkü akşam canım yoğurt ve diyet kahvaltılık gevrek yemek istiyor. hafif tutacağım için 7 gibi yerim akşam yemeğimi. acıkmam en azından aradaki saat farkından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…